Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AndrisP

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a kormány tagadta, burkolt privatizációs előkészület volt az MNV Zrt.-nek a regionális vízműtársaságok átszervezésére tett kísérlete tavaly. Az Index megszerezte az ezt bizonyító, az állami vagyonkezelőnél készült előterjesztést, amelyet az ügyben kirobbant politikai…..
Tardai történetek Ötvenkilenc 2009.05.08 09:00:00
Gabi bácsit már jóval azelőtt lekapta jövendőbeli apósa a tíz körméről, mielőtt az Gabi nénivel összejött volna. De konkrétan. Az egész sztori úgy indult, hogy az ifjú Gabi bá'-t Gabi néni korábban sebészorvos apja saját konyhaasztalukon szabadította meg fertőző…..
Tardai történetek Ötvennyolc 2009.05.06 09:00:00
Anje és Frank hollandok. Fütyörésznek bringázás közben, nincsenek függönyök a házukban, nyáron meztelenül kolbászolnak a kertben, és minden évben grillezős partival költöznek be a nyári szezonra tardamajori második otthonukba. Kurva jó fejek, a szomszédok nagyon bírják…..
Tardai történetek Ötvenkettő 2009.04.21 10:00:00
A Balogh Imi baszta el Misike első eljegyzési kísérletét a kihagyott tizenegyesével. Mer' a gyíkfejű főultra rászervezte a tökutolsó Tát elleni hazaira a lánykérést. Konkrétan le volt kenve az egész csapattal, meg a rokonsággal, hogy a sípszó utáni ünneplés végén kurva nagy…..
AndrisP 2009.04.21 11:16:10
Az Index híre szerint akár kábítószerrel kapcsolatos leszámolás is állhat annak a kettős gyilkosságnak a hátterében, amely szerda este történt Csepelen. Egy iskolaigazgatót és a helyettesét lőtték fejbe, az iskolagondnokot megsebesítették. A tragédia helyszínéül…..
Olcsó, B kategóriás tufát (sci-fit) nézünk. Az utolsó jelenetben a gonosz, de buta szörny maga is megsül a fortyogó lávában, de még látja, ahogy ördögi mesterkedése nyomán elpusztul az emberek világa. Tekintete nem a fájdalomtól homályos, hiszen nem érez fájdalmat, nincs…..
Blogunkkal elsősorban az ország vízfejében búvárkodunk, aminek egyszerű oka, hogy az Urbanista roppant nagy szerkesztőgárdájának minden tagja itt él. De természetesen az olvasók kérését igyekszünk teljesíteni, akkor is, ha az máshonnan érkezik a kommentekbe. Íme Usc üzenete:…..
AndrisP 2008.11.28 10:28:46