Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M.Dani

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Boing boom tschak” – énekelte a Kraftwerk valamikor a nyolcvanas évek közepén, megmutatva, mennyire minimalista lehet az elektronikus zene, és hogy ez a minimalizmus is lehet élvezhető. „Point click space” – jelentette ki Bart Bonte jó 25 évvel később,…..
A várva várt operációs rendszer megérkezett. Ide veled copy, paste, Turn-by-Turn navigáció, gyorsabb Messages, MMS (nem, te inkább mégsem), Find My iPhone, tethering (elvileg nem lesz korlátozva), jobb Safari, Bluetooth, Spotlight, Voice Memos. Állítólagos magyar nyelv.  …..
M.Dani 2009.06.17 22:25:19
@uzsidoboz: sms íráskor a beviteli mező bal oldalán van egy kis fényképezőgép ikon, arra ha ráböksz választhatsz, hogy csinálsz egy képet, vagy választasz egy képet az albumodból. ennyi, nem kell beállítani semmit...
Az origo.hu fotója az MSZP-központból:              Kopiás Gábor, az MSZP tagja, a Magyarországi Szcientológia Egyház PR- és közkapcsolati munkatársa aggódva figyeli az eredményeket a kijelzőn.Van is miért…..
Kedves Kettős Mérce blog olvasók! Remélem nem fogtok megharagudni, hogy az alábbi posztot utólag anonymizáltam. A forrás közzététele szükséges volt ahhoz, hogy a levél hitelességét bizonyítani tudjuk, ezen túl azonban nem bír különösebb információ értékkel, ugyanis nagy…..
John for Ferencváros Kampánycsend 2009.01.09 18:00:00
Kedves Látogatók, Kommentelők!A kampánycsendre való tekintettel, ma este lezárjuk a kommenteket. Hétfőn természetesen ismét lehet írni. Már amennyiben nem dől el a választás vasárnap este. Barátsággal: johnforferencvaros... azaz én, johnmse..
Rasszista, szélsőséges párt nem lehet harmadik erőKedd, 2009. január 6. 18:08 - Frissítve: Kedd, 2009. január 6. 18:10Zoom Ma Magyarországon, Budapesten nem lehet a harmadik politikai erő egy szélsőséges, rasszista, cigányok ellen szlogenekkel élő, hajléktalanokat a…..
December 27-én reggel, még karácsonyi hangulatban ébredtem. Folytatódik a rokonvárás. És a gyermekvárás. Olyan igazi, napfelkeltés, vidám napnak indult... azután csörgött a telefon és hívott egy politikus barátom. Kérdezte, olvastam-e ma már MN-t vagy látom-e a Hír TV-t?…..