Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flashzee

0 bejegyzést írt és 479 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Heti klipválogatásunkban Lady Gagát eladják prostinak, Rihanna meg oroszrulettezik egyet bosszúból. Ezeken kívül láthatunk még biciklizős 30 Seconds To Mars-videót, skapunkos Rancidot, futkározós Nemjucit, dílerkedős We Plants Are Happy Plantset. 30 Seconds To Mars - Kings and…..
Flashzee 2009.11.22 12:30:18
Egy nagyvállalatnál dolgozom immár tizennyolc éve. Néhány évvel ezelőtt történt, hogy az akkori megbízott vezérigazgató mellé neveztek ki titkárnőnek. Nagyon örültem az új munkának, hiszen nemrég tértem viszsza gyesről, a férjem elhagyott, igen kiszolgáltatott szakasza volt…..
46 éve (1963) követtek el merényletet JFK ellen.Országos körútja során John Fitzgerald Kennedy amerikai elnökre ezen a napon a texasi Dallasban puskalövést adtak le. Harminc perccel a lövések után a 46 éves elnök a Parkland Memorial Hospitalban belehalt súlyos sérüléseibe…..
Flashzee 2009.11.22 10:30:27
Az utóbbi napokban-hetekben mintha kevesebb lett volna megalapozatlan, homályos fényképekre alapozó, légből kapott pletykából, de szerencsére a hétvége bővelkedik az ilyesmiben: tegnap a tablethez volt szerencsénk, most meg az iPod Touchhoz. Hiányzott már, mi?Szóval szeptemberben…..
Kivételesen nem azt tárgyaljuk ebben a posztban, hogy mások tulajdonának rongálásán mit esznek, hanem hogy tényleg. Októberben jelent meg a Thames & Hudson gondozásában King Adz gasztro-útmutatása a városi művészetek lelkeinek, legyen szó akár divatról, zenéről, vagy éppen…..
Flashzee 2009.11.22 10:22:34
1984 májusában a FIFA úgy döntött, az 1990-es világbajnokságot Olaszország rendezheti (Szovjetunió meg nem), és ezzel a második ország lett, amely kétszer adhatott otthont a világ legnagyobb sporteseményének. A világbajnokság szokás szerint rengeteg érdekességet hozott, és…..
Flashzee 2009.11.22 10:21:09
„Ő egyre többet ivott a haverokkal, akik olykor nem átallottak engem obszcén szavakkal illetni.” Egy lány szívét-lelkét beleadja egy hálátlan kapcsolatba, majd szakítás és szolid bunyó következik. Újra a tövig futtatott kérdés kerül terítékre: hogyan rakjuk ki…..
Flashzee 2009.11.22 10:18:31
@Krajcs: a halálból? :D
function PlaySound(url) { document.getElementById('spanDyn').innerHTML=""; } Legutóbb megismerkedtünk az angol nyelv kiejtésének múltbéli alakulásával, el­jutottunk időben az Újvilág benépesítéséig. Ez a történés új fejezetet nyitott az angol nyelv történetében,…..
Ezúttal oriza triznyák vállalkozott arra, hogy a hivatalok elmaradhatatlan és kikerülhetetlen személyiségét, az idősödő hivatalnoknőt tárja a nagyérdemű elé. A jellemzés annyira pazar, hogy nagy hirtelenjében nem is tudok mit hozzáfűzni. A hivatalban dolgozó idősebb nő…..
Az Index jóvoltából elindult egy feltáró folyamat, aminek eredményeként fény derülhet olyan szuper titkos információkra is, mint például az egyetemi rektorok fizetése. Nem csodálom, hogy titkosították, olyan nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet a kiderülése, amit egyik kormány…..
Flashzee 2009.11.22 10:10:39
Az igényes nő randi előtt hat órával elkezd készülődni, mert ő mindig ad magára - ez nála belső késztetés -, és mert nem jelenhet meg akárhogy ilyen jelentős eseményen (jelentős: végre egy férfi, aki egy hullámhosszon van vele, kedves, jó beszélgetőpartner és yachtja van az…..
Flashzee 2009.10.26 23:08:55
Nagy nap ez a mai a hozzám hasonló trash-reality-rajongóknak, hiszen atz RTL ma este kezd el feleséget keresni a meztelen lantozás koronázatlan királyának, Benkő Dánielnek, aki eddig azt sem tudta, hogy kell neki asszony, de a kertévénél rábeszélték, hogy de, Danikám, kinek…..
Flashzee 2009.10.26 20:12:21
Flashzee 2009.10.26 22:28:23
@star77: 1-2-t azért blokkolnék! :P
1969. január 1-én még nem lehetett tudni, hogy a filmtörténelem egyik legkisebb színészóriása született meg. Verne Troyer. Kicsoda??? Gondoltam... Ha pedig így sem kattant be, akkor kimondom: ő a legendás Kicsi Én. Csupán 81 cm magas, de mindig a figyelem központja, a nők kedvence e…..
Flashzee 2009.10.26 19:09:02
A franchise legkisebb gyermekének első, bizonytalan lépéseit nagyon lelkesen követtem, sőt, nekem a pilot kifejezetten tetszett, a har,adik, sivatagos résszel sem volt semmi bajom, én szeretem, ha egy sorozatban szívnak a szereplők, legyen kínlódás és szenvedés, dolgozzanak meg a…..
Ha finoman akarok fogalmazni, akkor ez a hosszú hétvége számomra igen kalandosra sikeredett, ha kicsit érzékletesebben, akkor meg úgy kell mondanom, hogy orbitális szopás volt. Mostanában aktívan passzívkodó bloggertársnőm és egyben életem nagy szerelme, Kisikasa, elvben egy…..
Flashzee 2009.10.26 17:59:40
    „Folytatódik a zsidó térhódítás: Dávid-csillagos szálloda helikopter-leszállóval a Belvárosban” - állt vasárnap a kuruc.info címlapján. A linkre kattintva az alábbi cikket találtuk, amit most teljes terjedelemben közlünk:    Folytatódik…..
Volt az a régi – cseh és szlovák barátaim szerint teljesen téves – legenda arról, hogy a Terminátor második részét Elektromodulator dva-nak fordították, a méltán híres „Hasta la vista, baby”-t pedig „Ahoj, ahoj poplacsek”-nek. Valószínűleg nem…..
Sokaktól hallani, hogy Fábry az életben elviselhetetlen. Mások szerint meg csupa báj és kellem, sőt annyira édes, hogy sózni kellene. Egy biztos: őrületesen jól áll neki a képernyő.Azonban most, amikor sorsukat kétségbeesetten elcserélni igyekvőket, csalfa, vak reménytől…..
Jamie Saft barátomnak hála, sikerült rábukkannom egy videora, mely a lehető leszórakoztatóbb módon leplezi le a Prodigy: Smack my bitch up c. számának eredetét. Szorgalmazom az ilyen videok készítését, így az emberek például nem hiszik azt hogy a Daft Punk írta egy az egyben azt,…..
Flashzee 2009.10.26 17:43:12
A posztíró úgy érzi, hogy egy rossz kapcsolatból, csak egy másik húzhatja ki. Szakít a korábbi barátnővel, az új reményt keltő másik jelölt kedvéért, akiről kiderül, hogy nem a fiúkat szereti. Fél év szelíd ostroma ment a kukába…   Sziasztok! Tudjátok, néha…..
Flashzee 2009.10.25 17:27:27
 Az, hogy hosszú távon a Youtube, a jelenlegi formájában, kizárólag a User Generated  videókra alapozva nem tud olyan sikeres lennie, mint amennyire azt a tulajdonosai és a befektetők várták, várják, nem új keletű hír. A videmegosztó óriás útkereséseit ezen a blogon…..
Videó a 4K! hétfői terézvárosi akciójáról, ahol a korábbi tiltakozó tüntetések után most a csendrendelet radikális szigorításáért küzdöttek. Mintegy megadva az alaphangot a csütörtöki testületi ülésnek.A testületi ülésen az önkormányzat végül módosította a…..
Flashzee 2009.10.25 01:15:44
@szomorutojas: és miről beszélnének?
Alapvetően visszarendeződésnek tekinthetjük a Facebook tegnap kitolt új felületeit. Akik még emlékeznek, korábban pont ilyen leosztásban (live feed, news feed) lehetett nézegetni az ismerősökkel kapcsolatos híreket. Aztán - idén márciusban - megkaptuk azt a felületet, ahol…..
Flashzee 2009.10.25 00:23:53
Naná, hogy ez is japán! Fel nem tudom fogni, hogy ezek a fura kis emberkék a Föld túloldalán miért izgulnak fel attól ha egy bemondónőt hírolvasás közben többen arconélveznek (emlékeztek még Anchorwomanre?), vagy megdugnak, mint ebben a videóban, mindenesetre nagyon nem ez az első…..
Flashzee 2009.10.24 23:55:30
@rg6julian: ja, már csak az hiányozna!
  A héten már felbukkantak a neten a Roosevelt tér, illetve a Március 15-e tér és a Károly körút látványtervei, most a Móricz Zsigmond futurisztikus megoldásai kerültek elő. Mint arról korábban szó volt, ötletpályázatot írtak ki a Gomba hasznosítására, ami akkoriban az…..
Flashzee 2009.10.11 17:50:11
@Kis Hableány: az addigra nem lesz kész! :D