Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C5 II

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ákos három év után ma új stúdióalbumot ad ki Még egyszer címmel, amit itt már lehet is hallgatni. Az új lemez megjelenésével egyidőben mutatja be a címadó dalra készült, innovatív klipet is, amelyet 360 fokos kameratechnikával rögzítettek. A megjelenést Ákos exkluzív,…..
C5 II 2015.10.12 09:06:22
@Dóra jelenti: Miért égetném magam? Igen, mehetünk még visszább is a történetben, mondhatom azt, hogy a Még egyszer a Hotel California pofátlan lenyúlása?
Nem mondom, mivel:
1. szerintem van különbség aközött, hogy valaki az első négy akkordra ír egy dallamot, vagy a fő szólamot nyúlja le hangról hangra.
2. maga Edwin van der Laag mondta, hogy a fő akkordok a Hotel Californiából jöttek,
ellenben arról sehol nem olvasok semmit - se a szerzőtől, se a kritikusoktól -, hogy a Még egyszer-t mi inspirálta!
De mit tegyünk a helyére? Kiskáté gondolkodó tuningolóknak, akik nem a lóerőre mennek. Vélemények az azonos című írásunkról...
Mandiner blog Nagybörzsöny 2011.01.02 08:01:00
 2010-ben, az első hó előtt.   Börsöny. Berczen. Mező Város Hont Vármegyében, németül Pilsen, földes Ura az Esztergomi Érsekség, régi Szász helység, németül beszélnek, de hibásan, többi lakosai tótok, katolikusok, és evangelikusok, hajdan bánya város vólt... A…..
Ebben a B125-ügyben szinte mindenki, aki nem motorozik, félreért mindent. A leggyakoribb megjegyzés, amit hallottam a B125-ös kezdeményezést aláírni nem akarók részéről: nem kell több közveszélyes őrült az utakra. Ezt mondták a barátaim, ezt mondták a feleségem kollégái, ezt…..
C5 II 2011.02.24 23:14:36
@augustiener: Menj el bármelyik nyugat európai országba (N.o., Anglia, Luxemburg, Spanyolo) és élj ott picit. Nem kell sokat, 1 hónap elég! Hatalmas pozitív változáson fogsz keresztülmenni, nem ütközöl falakba bármit is szeretnél csinálni!
Nálunk ezt az istenverte bürokráciát kellene leépíteni, elküldeni az összes papírtologatót fűkasza tréningre, végezzenek hasznos munkát az utak mentén!
A másik kezdeményezés amit a totalcarnak javaslok legközelebb, hogy gyűjtsenek aláírást a 0,5 ezrelék alkoholszint felső határt életbeléptetése mellett, ez is egy vadállatság ami itt megy, hogy egy pohár sört se lehet meginni egy ebéd után mert mindjárt elveszk a jogsit.
És mire alapoz a bürokrata? Hát ha engedélyeznénk a magyarnak egy pohár sört akkor meginna kettőt-hármat! Nem inkább a szabályok szigorú betartatását kellene ellenőrizni az értelmetlen korlátozások helyett? Továbbá mondhatnám a 30-as táblákat stb. Állítom M.o-n több 30-as tábla van kihelyezve mint egész Európában!
Értelmetlen!!!
A napokban levelet kaptak az OTP Csoporthoz tartozó Merkantil Bank autóhiteles ügyfelei, melyben a megemelkedett kamat- és árfolyam-különbözet könnyebb törleszthetősége és a havi törlesztések tervezhetőbbé tétele érdekében szerződésmódosítási lehetőséget kínál a…..
C5 II 2011.01.17 19:40:05
@Avatar: Elárulnád mivel foglalkozol?

Mellesleg kár volt már az első hozzászólásodban belekeverni a mostani kormányt mert ahogy dan72 már leírta, 2 évvel ezelőtt PONTOSAN ugyanezzel próbálkozott már egyszer a Merkantil. Kik is voltak akkor kormányon? Ha már belekevered! Szegény bankok...mindjárt sírok. Az meg, hogy egy vállalkozással hasonlítod össze őket szánalmas...
A BoschTechnikus újabb horrorsztorival szórakoztatja a nagybecsűt – most egy beindíthatatlan Peugeot agytekervényeibe túr bele. Közben megismerünk egy zseniális, régi trükköt is. Vélemények az azonos című írásunkról...
C5 II 2011.01.10 00:13:10
@wiha: és vagdossák őket földhöz
Európában újdonság, de Japánban régi ismerősnek számít a VTR250. A népszerű negyedliteres kategória egyik bestsellere ez, olyan ősöket mutat fel, mint a nyolcvanas években a kontinensünkön is népszerű VT250F. Nem véletlen, hogy most érkezik ez a mindenes: részben a válság,…..
Megérte korán kelnünk, mégha ez azt is vonja maga után, hogy elmarad a megszokott szerelős-poszt. Csikóssal kettesben egy olyan autóhoz volt szerencsénk, amely garantáltan megosztja a közvéleményt. Nagy harc lesz a jövő héten. A készülő Csikós Zsolt a 4.B-ből és az…..