Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Széltoló

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi sem tudtuk mire számítsunk és a szervezők se számítottak ránk. Hallottunk hideget, hallottunk meleget, rólunk meg nem hallottak semmit. Így indult a terepgyakorlat drávai része. Mondhatnám, hogy nem volt jó,mert a világ végén volt (a szó mindenfajta értelmében) és a…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
  A viselkedés és megjelenés alapelemei még csak hagyján, az én kedvenceim, múlt vasárnappal, a rongálók lettek. Mert ugye mi mást csinálna az ember teljesen hülye szülötte, ha meccs után hazafelé tart a kisváros sporttelepéről? Természetesen berúg, mint…..
És eljött a reggel, amikor a Nap nem kelt föl többé.Hiánya először nem keltett feltűnést – késő ősz lévén a sötétség megszokott volt ezekben az órákban. A reggeli dugóban ücsörgő emberek csak akkor kezdtek nyugtalankodni, amikor a szokott időben lekapcsolták a…..
A cím önmagában már hibás: a budapesti Állatorvos-tudományi Kar egy ideje már a Szent István Egyetemhez tartozik, tehát maga az egyetem hatalmas, de igen, a karunk attól még "kicsi" (mondjuk az ELTE TTK-hoz képest). Ezen belül a biológia szak még kisebb: az első félév…..