Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bartender

0 bejegyzést írt és 193 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző fordulóban a Juventus 1:0-ás idegenbeli győzelemmel zárta az AC Milan elleni rangadót, s ezzel megerősítette helyét a bajnokság élmezőnyében. A begyűjtött három pontnak köszönhetően a zebramezesek egy pontra megközelítették a legyőzött milánói együttest, s mindössze két pont távolságra…..
bartender 2023.10.28 22:19:20
@Il Principino: valoban felhuzta magat Kean, de ha valamikor, most aztan irtora tepert. A kockazat benne van, de a gol is, nem ugy mint Valhoban..
Paul Pogba továbbra sem a pályán nyújtott teljesítményével kerül a reflektorfénybe, az ANSA mai beszámolója szerint a középpályás megbukott az első doppingteszten, az Udinese elleni, a Juventus 3:0-ás győzelmével záruló találkozó után vett minta a normálisnál magasabb tesztoszteron-szintet…..
bartender 2023.09.12 21:00:56
@venember83: elo szerzodes felbontasa, senkinek nem kell majd fizetnie a Juvenak, mehet ingyen az arabokhoz, kerhet nagyobb fizut. Ki tiltja el ilyenkor, a FIFA vagy az UEFA? Mert ha utobbi, akkor lehet ott meg jatszhat is.
bartender 2023.09.12 21:43:28
@venember83: ertem, koszonom a valaszt. Azt hittem labdarugasban a "helyi" szerv dont.
Ma reggel több forrás is szaúd-arábiai ajánlatról számolt be, melynek célszemélye Massimiliano Allegri. A La Gazzetta dello Sport szerint rendkívüli ajánlatra számíthat a mester Szaúd-Arábiából, a felek között Monte Carlóban találkozó várható 24-48 órán belül. A milánói lap szerint a mesternek az…..
bartender 2023.06.12 13:52:26
@venember83: majd kiderul, hogy a vezetoseg nem engedi el Allegrit amig az arabok nem vasaroljak ki a szerzodesebol
Az európai búcsút követően a Juventus számára mindössze három bajnoki mérkőzés maradt a jelenlegi szezonból, s a zebramezesek hétfő este az Empoli otthonában próbálják meg begyűjteni mind a három pontot. A házigazda Empoli ugyan matematikailag még nem biztosította be jövő évi tagságát az olasz…..
Az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a  Juventusnak a Sevilla otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást az Európa-liga elődöntőjében, s ehhez le kell győznie a sorozat igazi specialistájának számító spanyol együttest. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányozni fog a Cremonese elleni…..
bartender 2023.05.18 21:46:24
@Del Pybala: remelem az ironia szolt beloled, ha nem, es csak trollkodsz, felejts el.
A Juventus sorozatos vereségek után a Bologna ellen térhet vissza a helyes útra, Thiago Motta csapata egész jó szezont fut, hiszen a rossoblu együttes a tabella nyolcadik helyén tanyázik. A Juventus számára a Bologna még hónap elején a könnyebb ellenfelek közé tartozott, mivel az Öreg Hölgy ebben a…..
A Juventus a bajnokságban nem hangolt a legmegfelelőbben a csütörtöki lisszaboni meccsre, hiszen a Sassuolo ellen 1-0-ra kikapott Massimiliano Allegri csapata, ám remélhetőleg nem fáradtak el túlságosan a srácok, így pedig a Sporting ellen kihozhatják magukból a maximumot. A Juventusnál keretbe…..
A Juventus magabiztos idegenbeli győzelemmel lépett tovább a Nantes együttesén, hogy ezzel biztosítsa helyét az Európa-liga legjobb tizenhat csapata között, ahol a következő ellenfél a Freiburg lesz. Csütörtök este a sorozatban mindeddig veretlen német csapat látogat a Juventus otthonába, jövő…..
bartender 2023.03.09 20:40:51
@BellaDona: allitolag elkesett a csapattalalkozorol meg tegnap este
A Juventus a Roma ellen peches estén van túl, hiszen a bianconero együttes többször eltalálta a kapufát, gólt mégsem tudott szerezni az Olimpico gyepén. „Többet kellett volna tennünk az első félidőben, mivel a Roma sorai már elkezdtek kicsit fellazulni, de aztán a semmiből gólt kaptunk. Ilyen a…..
bartender 2023.03.06 11:58:00
@Gaben Smith: kb szorol szora leirtad amit en is erzek..
A Juventus 1:1-es hazai döntetlennel kezdte a Nantes elleni párharcot az Európa-liga rájátszásában, így ma este idegenben kell kiharcolnia a továbbjutást. Mivel a sorozatban már nincs kiemelt szerepe az idegenben szerzett góloknak, így a zebramezeseknek mindenképpen győzniük kell, ha nem akarják a…..
A Juventus egyik nyári igazolása Paul Pogba volt, aki a Manchester United csapatától tért vissza Torinóba, azonban azóta sérülés hátráltatja, s egyetlen percet sem töltött még a pályán, ami komoly probléma a klub számára, különös tekintettel arra, hogy a francai középpályás milyen magas bérezést…..
bartender 2023.02.13 08:29:16
@SuperTrezi: ez a sieles valami kb 2 honapos, karacsony kornyeki dolog, es latod, semmi nem tortent azota sem.
A vereséget eredményező mérkőzés után Juan Cuadrado és Danilo állt a Sky Sport mikrofonja elé, és a játékosok a válságból való kilábalásról beszéltek. „Sajnos ezek a dolgok megtörténnek a futballban, meg kell próbálnunk minél korábban lapozni egyet, és a bajnokságra fókuszálni. Csak összefogva…..
bartender 2022.10.12 16:17:30
@delpi0823: ne gondold, hogy egyszeri "mezei" szurkolokent te ne tudnal tenni barmit. Sokszor sokaknak elmondtam, es beszelgettem mar errol; a labdarugas Alfaja a szurkolo. Minden onnan indul. Minden egyes rohadt Eurocentet a szurkolok fizetnek ki a klubboknak, kozvetlenul vagy kozvetetten. Te veszel mezt, jegyet, ez okes. De te kapcsolod be a tevet, es nezed meg a meccset is otthon. A sportcsatorna megveszi a kozvetitesi jogot a Ligatol. Minden orszagban mas es mas, nem keves penzert. Te fizetsz a szolgaltatonak, hogy nezhesd a sportcsatornat. Ok ezert cserebe meccs elott, utan, kozben tamponreklamokat meg jeghideg CocaColat nyomatnak az arcodba, de ezert eri meg nekik. Szoval ez a penz megy az Olasz liganak, onnan a klubboknak. Ok ezt szetosztjak. Gondolom foleg helyezes, es valami modon merheto csapatszimpatia alapjan, illetve hogy az osszes orszagban melyik meccsek kozvetiteset kertek a legtobben. Ha senki nem kapcsol a sport tv-re mikor Juve meccs megy, az idovel merheto, nem fognak Juve meccset adni, mert nem veszel tampont meg colat. Es ez szepen visszafele csorog a Juventus fele. Mikor Agnelliek mar ket kg csirkefarhatert sem tudjak ertekesiteni a klub meccseit, bl meccsek meg ugye nem is lesznek, akkor ott talan lesz egy baromi nagy tisztogatas. Vagy nem.. En 1996 ota vagyok Juventus szurkolo, de ilyet, hogy ennyire lefosottnak erezzem magam, es hogy konkretan ne erdekeljenek a meccsek, ilyet meg soha...
A rendkívül gyenge rajt után a Juventusnak a címvédő AC Milan otthonába látogatva kell bizonyítania, hogy a Bologna és a Maccabbi Haifa csapatai elleni győzelmek és jobb teljesítmények nem csupán átmeneti fellángolások voltak, s a zebramezesek útja innentől felfelé folytatódik majd. A huzamosabb…..
Mély hullámvölgybe került a Juventus Massimiliano Allegri vezetésével, s az újonc Monza otthonában elszenvedett szégyenteljes vereséget követően egyre erősödik a szurkolói elégedetlenség, a többség pedig a csapattal korábban zsinórban öt bajnoki címet nyerő szakember távozását követeli. Allegri…..
bartender 2022.09.20 13:36:44
@delpi0823: pontosan,ezt sokan elfelejtik, ha Allegri ragaszkodna a maradek fizujahoz, akkor a szerzodese vegeeig nem vallalhatna mashol munkat. Ha elmenne mashova, akkor ott a vege a Juves szerzodesenek. Gondolom kapna valami szep kis lelepos penzt, de nem 36 misit. De o nem az a fajta. Szerintetek az elso edzoskodese utan miert nem vallalt 2 evig munkat?? Pihent..ja. Nem tudom a reazleteket, de gondolom volt meg szwrzodese a csapattal, a penz meg jol jott. Nem Pirlo eveben volt az, hogy 3 edzot fizettunk? Allegri, Sarri es Pirlo.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
bartender 2021.05.16 22:51:16
@Rikoo: az Atalanta biztos bl indulo mar. Eddig bazinagy x-et tettem volna arra a meccsre, de igy, hogy ma nem nyert a Milan, tuti lefekszik nekik a bergamoi csapat. NAGYON nem szeretik a Juventust mas csapatok, ezt sajnos ne felejtsuk el.
bartender 2021.05.16 23:32:11
@JeetTrader: csak nehogy a hetkozi kupadonton tuldagosan lefarasszuk az Atalantat a Milan elleni meccsuk elott.. ha kikapunk szerdan, majd erre fogjuk :)
bartender 2022.05.16 14:30:55
@venember83: a Juventusnal a csapatban lejatszott jatekpercek alapjan osztjak a csk karszalagot. Dybala es Chiellini kivalasaval Bonucci a rangidos, gondolom ugyan ezen tematika alapjan Cuadrado es ha meg itt lesz, Alex Sandro a ket helyettes. Nem kell emoge tobbet latni, ez mar evtizedek ota igy van a Juvenal.
Marko Pjaca kalandja a Juventusnál már ma végéhez érhet, hiszen az olasz sajtó legújabb értesülései szerint a horvát támadó hamarosan aláírhatja szerződését a városi rivális Torino FC-vel. Az elmúlt szezont Pjaca a Genoa kötelékében töltötte, de teljességgel valószínűtlen, hogy sok babér teremne…..
A bajnokság utolsó mérkőzése egyben a szezon utolsó mérkőzése is a Juventus számára, mely nagyon komoly téttel bír. Az elmúlt évektől eltérően, a zebramezesek ezúttal nem az újabb bajnoki címért, hanem a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikéért versenyeznek.  A torinóiak a Bologna…..
bartender 2021.05.23 23:03:42
@steven.h: nezted azt a meccset? En parhuzamosan igen. Ez az Atalanta 90 golt rugott iden. Ma nagyon gyengek voltak. Nem azt allitom, hogy direkt leadtak a meccset, felesleges is lett volna, volt arra egy jatekvezeto, hanem hogy marhara mindegy volt nekik, hogy 2. v 3. v 4. helyen vegeznek. Nem tudom a szemukre vetni, miert kaparnanak a Juve bl-be keruleseert, de nem lettek szimpatikusak, na.
A Juventus igazi hatpontos mérkőzésre készülődik, azonban a korábbi években megszokottaktól eltérően, ezúttal már nem a bajnoki cím megszerzése a tét, hanem az, hogy a zebramezes csapat biztosítsa helyét a bajnokság legjobb négy együttese között, s így a Bajnokok Ligája következő kiírásának…..
A Bajnokok Ligája-indulást biztosító helyek egyikéért harcoló Juventus nem hibázhat az utolsó bajnoki fordulókban, így kötelező megszereznie a három pontot az Udinese otthonában. Andrea Pirlo keretéből Merih Demiral hiányzik majd izomproblémák miatt, rajta kívül mindenki bevethető. A két csapat…..
Douglas Costa minden valószínűség szerint a nyáron visszatér a Juventushoz, mivel a Bayern Münchennél sem sikerült meghatározó alakká válnia. A tapasztalt brazilnak olyan fiatalokkal szemben kellett volna jobbnak bizonyulnia, mint Serge Gnabry, Kingsley Coman és Leroy Sané, Hansi Flick azonban…..
bartender 2021.04.05 12:29:25
@rockitbaby: pont nem erdekel. Nem azert szeretek egy jatekost nezni mert mondjuk vasarnap misere jar, szabadidejeben meg kisfokakat ment. Ez az o dolguk, kiteszik instagramra, letojom. Lekopte? Lekopte.. Es???? Egy rohadt alszent es alprud Olaszorszagban ezt iszonyatosan felfujtak, mi meg csamcsoghattunk rajta itt 2000km-el odebb is. Ahogy letojom azt is, hogy Buffon Istent szidta pl. Hagyjuk mar ezt a kislanyos jofiu csapat vagyunk profilt. Valahol evekkel ezelott elhagyta ez a csapat a toket, azota sem talalja. Latjuk is mi van most a csapatunkkal. Costa kopott, legalabb valakiben volt erzelem egy meccsen. Mar akkor sem ertettem a hude nagy felhaborodast. Eltiltottak, az is hulyeseg volt szerintem, letoltotte, ennyi.
A Benevento elleni vereség után a Juventusnak nem maradt reális esélye a címvédésre és a zsinórban tizedik scudetto begyűjtésére, így a bajnokságban a zebramezesek célja a Bajnokok Ligája-indulást biztosító helyek egyikének megszerzése maradt. Szombat kora este az Öreg Hölgy a szezon során…..
bartender 2021.04.03 17:47:13
@JeetTrader: en is nagy varakozassal voltam Correira fele, foleg, hogy ha jol emlekszem egy igencsak igeretes fiatal spanyol gyereket adtunk cserebe, de a Seria C-ben 28 meccsen lott 7 golja nem feltetlenul azt mutatja, hogy megtalaltuk az uj Ronaldot
A La Stampa beszámolója szerint erős indulatok szabadultak el a Juventus öltözőjében, s a klub elnöke, Andrea Agnelli és a vezetőedző, Andrea Pirlo között is szóváltás alakult ki a Benevento ellen elveszített bajnoki mérkőzést követően. A torinói székhelyű napilap szerint a düh és a csalódottság…..
bartender 2021.03.23 08:38:38
@FeriGjuve: igy van, Chiesa jelenleg abszolut udito kivetel. Csak pont attol felek, hogy be lesz torve o is, es ha minden igy marad, a kreativitasat, kuzdeni akarasat be kell majd aldoznia a “csapatert”.
A Juventus mostantól teljes gőzzel a bajnokságra koncentrálhat, s nem engedhet meg magának több pontvesztést, amennyiben életben kívánja tartani bajnoki álmait, hiszen az éllovas Inter pillanatnyilag tíz pont előnnyel vezeti a versenyt. Andrea Pirlo keretébe visszatérhetett a koronavírus-fertőzését…..