Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lordjamal

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chiléből származtatható források szerint Arturo Vidal szívesen visszatérne Olaszországba. A Barcelona középpályását többször hírbe hozták az Interrel, Antonio Conte pedig szeretne a személyében egy újabb harcos és tapasztalt futballistát igazolni a milánói csapathoz. Viszont a Tuttojuve.com cikke…..
Meg is van a Juventus új edzője, a klub hivatalosan is bejelentette, hogy az U23-as csapat élére nemrég kinevezett Andrea Pirlo veszi át a Maurizio Sarri menesztése nyomán megürült kispadot az első csapatnál. "Andrea Pirlo a Juventus új edzője. A Brescia tartományban, Fleróban született 41 éves…..
lordjamal 2020.08.08 22:56:36
Ezzel az egesszel Pirlo bukhat a legnagyobbat, es szerintem ezt O is tudta. Kovezzetek meg, de en letojom a zsinorban 10. bajnoki cimunket. Nem erdekel. Vagyok annyi idos, hogy azert uljek le a tv ele meccset nezni a csalad es a melo mellett, mert szorakozni akarok. ‘96 ota szurkolok a Juvenak. Lattam en is sok mindent ezalatt a 24 ev alatt. Sirtam 98ban Mijatovic lesgoljanal, duhongtem a Seria B-be szamuzesnel, a kocsog meccsek alatt lekodolt Rai Unon neztem a zavaros kepet, es hallgattam a kommentart olaszul, pedig egy szot sem beszelek. Internet meg sehol. Izgultam, orultem, orjongtem, kiabaltam, 90 perc volt a menny vagy a pokol. Vartam a meccset, napokkal elotte raizgultam egy bl meccsre pl. Most meg... utoljara a4 eve erdekelt igazan ez az egesz, azota is leulok megnezni a meccseket, de szomorkodom, mela undor, unalom, sehol a szorakozas. Sokszor nem tudom miert vagyok Juve drukker. Talan mert 24 eve az vagyok, es az ember nem valt kedvenc csapatot. De cseppet sem szorakoztatnak. Szoval evek ota kb semmi orom, a scudettoknak orulok, de latom hogy a Seria A hol tart, szoval kezeljuk a helyen ezeket is. Es ami a lenyeg; letojom ha a kovetkezo 3 evben nem nyerunk bajnoksagot! Vegezzunk bl helyen, menjunk amig tudunk, alakuljon at a csapat, fiatalodjon, legyen ujra szeretheto a garda. Ha ennyire gorcsolunk az eredmenyek miatt mint az rlmult evekben, semmi nem fog valtozni. Lehet behuzunk egyszer vegre valahogy egy bl-t is, de a jatek ugyan olyan nyomaszto fos lesz. Es ezert orulok Pirlonak. Semmi tapasztalat, teny, de mindenki ismeri es elismeri. Lesz szava az oltozoben, ebben biztos vagyok. Allegrinek es Sarrinak nem bocsatottam meg a botlasokat, de ha Pirlonal latom a mierteket, a koncepciot, turelmes leszek akar evekig is. Ujra elvezni akarom a focit!! Ez a sport nekunk nezoknek errol szol!
A Juventus szédületes mérkőzésen dolgozta le az Atlético Madrid otthonában elszenvedett vereséget, s ezzel továbblépett a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, ahol az az Ajax lesz az ellenfele, amely talán a zebramezesek teljesítményénél is nagyobb meglepetést szolgáltatott, amikor…..
lordjamal 2019.04.10 22:58:08
@Rivendell: Es ez az ami egy csatar dolga. Lehet felrugjak, szabad vagy 11-es ( pl Berna az Atleti ellen) vagy visszagurit, barmi, de ez a tokolodes ugy, hogy elotte 10 perccel allt be frissen, es egy faradt vedore viszi ra, ez csalodas. De igen, ugyan azt ereztuk akkor.
Az Atlético Madrid elleni lenyűgöző teljesítményt a Juventus könnyelmű lazsálással vezette le a Genoa elleni mérkőzésen, s az idegenbeli vereség azzal járt, hogy a Napolival szemben felhalmozott 18 pont előny 15 pontra olvadt. A bajnokságból már csak tíz forduló maradt, ezért…..
A Juventus 18 pontra növelte előnyét a bajnoki tabellán, s így lényegében véget vetett a hazai versenyfutásnak, ezért kedd este teljes erőbedobással, minden energiáját mozgósítva, mindent egy lapra feltéve próbálja meg ledolgozni a Madridban begyűjtött hátrányt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének…..
lordjamal 2019.03.12 20:49:34
@Direct_01: az M4 sport oldalan gyonyoruen es akadas mentesen jon.
lordjamal 2019.03.12 20:54:53
@Direct_01: onlinestream.hu/m4-sport/videoplayer/5903-1
Es ez?
Az európai babérokról álmodozó Juventus ma este főpróbát tarthat a Bajnokok Ligája idei döntőjének helyszínén, a Wanda Metropolitanóban, ahol az az Atlético Madrid lesz a házigazda, amely a zebramezesekhez hasonlóan, az elmúlt évek során két alkalommal is fináléig jutott, s…..
A Juventus megspórolhatta volna magának a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó két mérkőzését, azonban a Manchester United elleni hazai vereséggel ismét nyílttá vált a harc az első helyért. A döntés így az utolsó játéknapra maradt, s mivel az egymás elleni eredmények az…..
Fontos és nehéz hét áll a Juventus előtt, hiszen az olasz rekordbajnoknak előbb a Manchester United csapatát fogadva kell kvalifikálnia magát a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába, vasárnap este pedig már az AC Milan otthonába látogatva kell tartania a távolságot a kitartó üldözővé váló…..
A Genoa elleni hazai döntetlennel megszakadt a Juventus százszázalékos teljesítménye, s a zebramezes csapatra most rendkívül fontos összecsapás vár, hiszen a csapatnak most a Manchester United otthonába látogatva kell újabb lépést tennie a kvartett első helye és az egyenes…..
A tegnapi meccsen több minden szemet szúrhatott a szurkolóknak, így a Genoa egyenlítő találata előtti védői mulasztások a tizenhatoson belül, de feltűnhetett az is akár, hogy ismét Leonardo Bonucci viselte a Juventus csapatkapitányi karszalagját. Leonardo Bonucci utoljára 2017 májusában volt…..
Gigi Buffon a madridi 3-1-es meccs lefújása után sem tudta visszanyerni megszokott nyugodtságát, és nagyon komolyan bírálta a bírót, amiért pár másodpercre a második félidő lefújásától tizenegyest adott, és ezzel megvonta a hosszabbításban való harcolás lehetőségét a…..
lordjamal 2018.04.12 13:48:46
lordjamal 2018.04.12 13:58:54
@Apuleius: csak nyugodtan, en is talaltam :)
A Juventus szinte lehetetlennek tűnő feladat előtt áll, hiszen a torinói első mérkőzés megalázó vereségét követően, a Bernabéuban kellene ledolgoznia hátrányát, s ehhez legalább három gólt kell szereznie a házigazda Real Madrid ellen. A zebramezesek továbbjutásához…..
lordjamal 2018.04.11 23:10:02
@Leram7: igen, de az 1000 szazalek hogy ilyen allapotban olaszul fogod elkuldeni.. erre merget vennek.
A Real Madrid torinói győzelméből oroszlánrészt vállalt a spanyol sztárcsapat klasszisa, Cristiano Ronaldo, aki olyan gólt rúgott a Juventusnak, amelyről még nagyon sokáig beszélni fognak. Ronaldo a zebramezes védelem tanácstalanságát kihasználva, ollózva juttatta a labdát…..
lordjamal 2018.04.04 20:54:10
@delpi0823: ugyan pont kifejezetten ruhellem a MU-t, de ott a legnagyobb fek a magat istennek kepzelo edzojuk. Az egesz keretben 2db 30evesnel idosebb jatekos van jelenleg, Valencia es Young. Ennyi. Siman ekezhetjuk oket, meg en is benne vagyok, de sajnos azt kell mondjam hamarabb fog a MU bl-t nyerni, mint mi. Ja, es nem elhanyagolhato tenyezokent a vilag legnepszerubb csapata-mondjuk azt en sem ertem miert-de biza a MU. Hidd el, az, hogy kb 20szor annyit kapnak az Adidastol mint mi/ev, az nem veletlen. Nem vagyunk a legerosebb marketing ertekkel rendelkezo csapat, finoman szolva. Ha parades lenne a jatek, ha latvanyos, elvezheto, konnyen eladhato focit jatszanank, sok minden megvaltozhatna. Nalunk egy oriasi problema van: a csapat abbol gazdalkodik, amit minden evben megkeres. Vagyis iszonyat eredmenykenyszer van. Igy, vagy ugy, de be kell huznunk a 3 pontokat. Es sajnos lapos, brusztos jatekkal gorcsosen eroltetjuk is ezt. Olaszo-ban eleg, Europaban meg lattuk iden mire futja.
lordjamal 2018.04.04 20:56:00
@delpi0823: amugy Sanches valoszinu tenyleg a penzert ment oda, de asszem a lenyegen ez nem valtoztat :)
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében ismét találkozik egymással a tavalyi kiírás két döntőse, s a Juventus ugyan nem szívesen emlékezhet a cardiffi fináléra, a legrangosabb európai kupasorozatban eddig mindig túljutott a Real Madridon, amikor a felek az egyenes kieséses szakaszban…..
lordjamal 2018.04.04 01:18:52
@CsJuve: "A kiállitásig. Utána lett csak vége a meccsnek. Nem?" Erre reflektaltam csak. Hogy szerintem nem. Meloztan meccs kozben, 2-0-nal mondtam egy baratomnak, hogy ennyi, most vagdalkozni fogunk. Mire felneztem, Dybala kapta a pirosat. Igazabol elso reakciobol felrohogtem. Olyan a csapat mint egy hisztis picsa. Ha nem megy, es oktatnak minket, hisztizunk. Semmi kuzdes, semmi hit. En ennyire jellegtelen es elkepzeles nelkuli Juvet meg az eletben nem lattam.
lordjamal 2018.04.04 01:20:55
@CsJuve: bocs, a kisregeny mar nem Neked ment, csak az elso mondat, a tobbi mar csak ugy :)
lordjamal 2018.04.04 01:43:19
@CsJuve: ez igaz, azon a sargan lehet vitatkozni. Azon viszont nem, hogy ez volt az elso olyan momentum a meccsen ami Dybalarol szolt.. valami fortelmesen gyengen jatszott. Azert van C-nek valoszinu kb 34 aranylabdaja mar, mert egy ilyen meccsen ilyet jatszik, es lo egy olyan golt, hogy befosol. Dybala meg....na hat o meg nem.
Nehéz mérkőzésre készülődhet a Juventus, hiszen a tavalyi döntős feladata az lesz, hogy a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének első, torinói mérkőzésén született 2:2-es végeredmény után, a Wembley gyepén harcolja ki a továbbjutást. A zebramezeseknek ehhez egészen bizonyosan…..
lordjamal 2018.03.07 21:24:11
A Juventus továbbra is vérszemet kapott vadászebként üldözi a bajnoki tabellát mindössze egyetlen pont előnnyel vezető Napoli együttesét, s a hajsza soron következő állomásaként most Veronába látogat, hogy három ponttal távozhasson a Chievo otthonából. A zebramezesek…..