Regisztráció Blogot indítok
Adatok
király xx

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Passport 27 milliós telefonszámla 2014.05.11 15:30:50
kép forrása: akte 20.24 tényfeltáró műsor (screenshot) Stefan K. spanyol kiruccanása nem túl jó véget ért. Párjával Barcelonában töltötték szabadságukat még március végén, és egyik napjukat egy belvárosi kiskocsmában zárták, ahol a fényképeiket nézegették a telefonjaikon. Miközben 11 órakor a…..
Hogy a Kínai Nagydíj nem Mark Webber versenye volt, ahhoz semmi kétség. A Sanghajban történtek azonban újra felerősítették azokat a pletykákat melyek szerint a Red Bull kettős mércét alkalmaz pilótái támogatottságát illetően. A csapatfőnök, Christian Horner azonban dühösen…..
Az X-Faktor nyertese roma származású, így különösen aljasnak tekinthető az az áprilisi tréfa, amiben arról írtak a bolondok napján lelkesen álhíreket gyártó internetes népművészek, hogy Oláh Gergőt kábellopás miatta tartóztatták le a rendőrök. Az énekes persze kiakadt…..
Van ok örülni, mert a Lion jól sikerült, az Air bővítése majdnem hibátlan, legfeljebb a 3G-s modem hiányzik belőle, a mini meg gyorsabb és olcsóbb lett, még ha ki is került belőle az optikai meghajtó.Ezzel együtt a fehér kis MacBook kurvára fog hiányozni.Nekem is volt egy ilyen…..
Az alábbi tyúkper mindenképp megér egy posztot, főként a videó és az idézett ítélet miatt: "T. Ilona jobb kezében egy madártoll seprű volt, bal kezében egy zacskót tart, amely zacskóban áttetsző folyadék volt látható.T. Ilona odalépett J. Tibor ablakához és kezével…..
Mivel ma már több olyan termék is tartalmaz koffeint, amelyről nem is gondolnánk, könnyen előfordulhat, hogy az ajánlott napi bevitelt túlhaladó mértékben juttatjuk azt a szervezetünkbe. A koffein megtalálható a különböző energia-és sportitalokban, egyes gyógyszerekben,…..
„A mindennapokban olyanok vagyunk, mint két legjobb barát, leszámítva a köszönés-csókokat” – sztorink egy korábbi posztunkhoz kapcsolódik, ám a mai kalandban egy lány panaszkodik arra, hogy pasija egyre inkább lakótárssá kezd konvertálódni mellette. Eltűntek a…..
Képekért topogjatok át a Velvetre. Csak erősidegzetűeknek! ..
király xx 2011.05.27 20:39:52
„Ha vége lesz, az ő hülyesége miatt. Szerintem túl vagyunk már a másik kóstolgatásán, de valahogy úgy érzem, a játék még mindig tart” – a 30 év alattiak kergék, legalábbis ezt állítja következő posztolónk, aki fél éve van együtt egy nála valamivel…..
„A feladót nem volt nehéz azonosítanom, mivel külföldről érkezett az üzenet, amiben ez állt "MEG VAGY" – aki szereti a romantikus sztorikat most megtudhatja, hogy két szerető szív közé nem állhatnak a kilométerek. A Skóciában élő pasi kinyomozza a lány…..
Ufo rosszkor parkolt rossz helyen az autójával (nem, semmi repülő csészalj nincs a sztoriban), egy ráérő járókelő pedig sok másik kocsival együtt az övét is alaposan dokumentálta és bejelentést is tett a rendőrségen. Ti mit gondoltok az ilyesmiről? Vesszen, aki…..
SF.blog A Kassem-barlang rejtélye 2010.12.29 17:13:00
Izraelben egy ásatáson megdöbbentő, sőt, már-már zavarba ejtő leletet találtak régészek. A Tel Avivi Egyetem tudósai ugyanis félreérthetetlenül a mai embertől (Homo Sapiens Sapiens) származó fogakat ástak ki egy történelem előtti barlang-városból, a Kassem-barlangból. Ez…..
”Egyszer a konyhaasztalnál ültem, ő meg áthajolt fölöttem, miközben a mellei hozzáértek a hátamhoz” – a fiú bizonytalan érzéseket táplál barátnője anyukája iránt, de hamar kiderül a félreértés. Nem az anyuka indult rá, csak a srác fantáziája lódult meg…..
Levélírónk egy személyes konfliktus áldozata lett. Kolléganője bemószerolta a főnöknél, mondván munkaidőben pókerezik és a neten lóg, holott csak az ebédidőben tette mindezt. Nem lett volna egyszerűbb korlátozni a munkahelyi internet hozzáférést, ahogy a legtöbb helyen…..
király xx 2010.11.28 21:13:38
Kéksárkány Tájékoztatás 2010.06.18 17:47:00
Kénytelenek voltunk ujra betenni a blogot, hogy el tudjatok érni minket a kérdéseitekkel.A mircünk elérhető, ott vagyunk többet.Pinalábbiakat böngészőbe másolva elértek minketwebchat.freenode.net/irc://irc.freenode.net:6667/BlueDragonFrissítve:Megvagyunk nyugalom. Bár a szervereinket…..