Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sandor4

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: Let's go to the hop Magyar cím: Apa, vigyél a csúcsra! Leírás: A hallucinogén anyagot kiváltó békák nyalogatása lesz az új középiskolai divat. Peter, hogy elejét vegye ennek, iskolásként épül be a fiatalok közé. Eközben Meg azon van, hogy elvigye őt valaki a…..
Nehéz ilyenkor mit mondani - alkalmi olvasók kedvéért: a blog október vége óta nem frissült - de azért nem lehetetlen. Az van, hogy 2009 nyarán, majd ősszel ismét, súlyos egisztenciális válságba került a Szóviccblog. Öregedni kezdett, túl sokat ivott, betegesen cigizett,…..
Sasvári Plastik Angelday József internetes híresembertől kaptuk 2 perccel ezelőtt ezt az ocsmányságot. Barátunk jellemző módon letagadta, hogy ő találta volna ki a ritka műfajú (rövidítésvicc X parasztvicc) alkotást, amit emberileg amúgy akár meg is lehetne érteni, hiszen: -…..
sandor4 2009.11.27 09:41:57
sandor4 2009.12.19 17:30:56
Augusztus elején még megerősítette a köztévé, hogy Baló ősztől új műsort kap az m1-en, szeptember végére viszont kiderült, hogy nem indulhat el a Szerintem című műsor. Baló György új vitaműsoráról az utolsó pillanatban született halálos ítélet, mivel a Szerintem már…..
Az amerikai tévéakadémia a hagyományoknak megfelelően az idei díjkiosztón is óvatosan bánt a meglepetésekkel, így hiába kapott számos újonc jelölést az egyes kategóriákban, egy-két kivétel nélkül azok nyertek, akik tavaly, a legjobb reality-vetélkedőért járó szobrot pedig…..
The Joker néven garázdálkodó, és a hozzászólásai alapján a névadó képregényhőshöz hasonlóan megvadult elméjű kommentelőnk eresztette el minden idők legdurvább ószövetséges-logopédusos szóviccét: Ábelnek beszédhibája volt. Nem tudta kimondani a "k" betűt.…..