Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bozont

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kedves Munkahelyiterror! Kérem, olvassák el az alábbi esetet, és ha lehet, reagáljanak pár szóban, mit gondolnak az ügyről... Sajnos, csak szóbeli megállapodást kötöttem egy nagy magyar vállalat leányvállalatával, (ott a kreatív igazgatóval) , melynek értelmében…..
Kallerblog! Hát ezt elb@szták 2009.01.25 07:15:00
Ma reggel történt ez a kissé humoros de mégis kínos eset. Egy fiatal pár vadul csókolózott a kocsi végében amikor odaért Dió. Először csak "köhintett" párat majd úgy fél perc "köhécselés" után elővette kicsiny sípját és szolidan belefújt. Erre a…..
Kerékagy Pofátlanul hazudik a BKV 2009.03.31 12:41:00
Múlt héten beszámoltunk róla, hogy egy buszvezető több száz méteren át életveszélyesen előzött egy kocsisort, kis híján elütötte a szabályosan haladó újságírónkat, e sorok szerzőjét, majd mikor az újságíró, azaz én egy közeli megállóban lefotóztam a buszt és a…..
Kerékagy Megvert a buszvezető 2009.03.20 10:14:00
Kis híján elütött, majd megvert péntek reggel a 225-ös busz vezetője. Az eset olyan döbbenetes és felháborító, hogy ezúttal tartózkodunk minden lírai és humoros részlettől, és a maga Truman Capote-i szikárságában ismertetjük az egy órája zajlott történetet.    …..
Csak a keretes szerkezet miatt, karácsony utáni indításnak egy friss óvszer téma a Tescóból. Próbáltuk megkeresni a vonatkozó jogszabályt, eddig  nem sikerült még csak hasonlót sem találnunk, de egyébként is vagy fotoshop, vagy a Tesco kankóval akarja kiirtani a 18 év…..
Bigyóblog Rubik 7x7x7 2008.12.11 08:34:00
Egyesek megpróbálják minél nehezebbé tenni a Rubik-kocka kirakását, mert nem találnak elég kihívást az eredetiben. (Nekem mondjuk már az is problémát okoz, soha nem tudtam kirakni csalás nélkül.) A V-Cube 7 nevéből is adódóan 7x7x7 kockából áll. Hatvan dollárba kerül a…..
A Homár kedvenc malaca fotózta ezt a felszolgálóknak szóló feliratot a Dokk Cafe öltözőjében. Az bizalmatlan üzletvezető kétségbeesett backdoorja szerint az alkalmazottak képesek elvarázsolni a pénzt, ha az vállmagasság alá, vagy a kasszástól túl messzire kerül. De legalább…..