Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fenopy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók, kedves keresztény testvérek, kedves mindenki!Ezennel szeretném bejelenteni, hogy tele van a tököm a célozgatásokkal, a bántó megjegyzésekkel, a gúnyos szavakkal. Hogy miről is beszélek? Nos, bizonyos testvéreim hozzáállásáról egy félreértett dologról. És ez…..
Nos, hölgyeim és uraim!Most szombaton (15.-e) blogtalálkozó lesz. Találkozó a Rózsák terén, mert azt mindenki ismeri (illetve akiért kell, természetesen kimegyek). Találkozó 13:45 - 14:00 között!!!! Aki késik (ne késsetek, de ha mégis) az hívjon!!!!!!!!!!!!Akik biztosan itt…..
Nos, kedves olvasók, a blogtalálkozó időpontja:Január 15. Szombat.14:00 - Ameddig tart.A helyszín még nem dőlt el. Szeretném megkérni hűséges és kitartó olvasóimat, hogy vagy kommenteljenek ide a bejegyzéshez egy "nekem oké, ott leszek" vagy egy "hú, az pont nem…..
Nincsenek jó és rossz emberek. Legalábbis csak jók, vagy csak rosszak. A világ nem fekete és nem fehér. Az árnyalatok ugyebár néha fontosabbak, mint maguk a színek.Mindenkiben van fény, és akad némi sötétség is.Miért írom le ezt az alapvető igazságot, amit mindenki…..
Gondoltam... Gyermekeim 6. 2009.06.16 20:23:00
Rendhagyó lesz ez a bejegyzés. Ugyanis az eddigi fiatalokat, akiket bemutattam, csak kezdőbetűvel jelöltem. Azonban aki most következik, annak az egész nevét kiírom. Ő nem fogja már elolvasni, nem fogja esetleg bántani a véleményem, nem kell attól féljen, hogy esetleg a matektanár…..
Ez volt a mottója egyik jelmondata az idei buzivonulásnak, amire a jóérzésű emberek, hetero és homoszexuálisok egyaránt, max tiltakozni mennének ki. Néhány abberált állat vonaglása folytatódik ezen a rendezvényen évről évre.Hányinger! Nem is értem a célját. Mert a…..
FIGYELEM! Ez az írás bizony sértheti egyes embertársaink önérzetét... Ez a szó, hogy "celeb" az én szótáramba 2009 szeptemberében, a suliban került bele. Azelött nem is hallottam ezt a kifejezést. A szó maga hírességet jelent. Ki is a celeb? Vagy inkább ki nem az a…..
lHallgasátok meg a számot!Hogy miért is a kedvenc együttesem az OSSIAN? Az ilyen számokért. Ebben nincsen álfilozófia, ez a szám nem akar semmit sem "adni", nincs semmi "mély" értelme... egy életérzés, egy gondolat. Amikor éjszaka, a sötétben sétál az ember…..