Regisztráció Blogot indítok
Adatok
íveltgerendaitalpasfaeke

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Hülye tánc: Robo 2009.05.07 12:51:00
Gay Robot tánc a világ legunalmasabb munkahelyéről. Senkit se tévesszen meg, hogy több alkalmazottat is lát amint bekapcsolódnak a koreográfiába, PHOTOSHOP! Aki megtanulja a táncot, és lekamerázza a produkciót Subba polót kap!  ..
Subba Két fekete lyuk beszélget 2009.03.13 09:32:00
Azt mondja az egyik, mire azt mondja a másik, hogy ennek semmi értelme a büdös világon nincsen. De videó!    ..
Az a csoport barom, aki szegény fürdőző bácsit videózza valószínűleg még sosem volt hasonló helyzetben. Bebaszni a tűző napon az egyik legvagányabb tevékenység, amit nyáron csinálhat az ember. A videóból ítelve a Speedo felvétele óriási feladat lehetett, de a nadrág…..
Subba Temetetlen múlt: K1 2009.02.18 12:10:00
Erre emlékeztek még? Mivel mostanában minden tele van '80, '90-es születésű emberrel, mindenhol ők rohangálnak és természetesen övék a világ, hát kötelességünknek érezzük, hogy egy picit adjunk nekik abból amiről lemaradtak. A részben szereplő férfi annyira időtálló,…..
Nem akarjuk, hogy a bemondócsaj pulóvere elvegye a videó további fontos pontjáról a figyelmet, de azoknak, akiknek felgyorsult a szívverésük a rettenet pulóver láttán: mondjatok le! Aki ilyet felvenne most, az biztos hogy sehol nem volt amikor ez nem divat volt, hanem az egyetlen…..
Amikor azt mondjuk, hogy hülye tánc akkor pontosan arra gondolunk amit itt bemutatnak az idióták. Ennél bénábbat még a világon nem láttunk, pedig már került a kezünk közé Sámsonról pelenkás kép is. ..
Subba Telefonbetyár: Alma 2008.11.21 08:05:00
Primitív lelkünk megvilágosodik az ilyen betyárkodós videók hallatán. A telefonbetyárok a legnagyobb bajnokok! Tényleg nem kell nekünk sok, ez legyen meg Internet. Meg szaros alma. ..
Nehezen hisszük, hogy Alexander Marcusnak semmi köze Magyarországhoz. Pozitív fickónak tűnik, olyan bájosan naivnak. Hopsz, ez alapján tényleg semmi köze hozzánk mert nálunk csak a hülyék pozitívak, a bájos kategória meg igazán ízlés dolga. Na de ne menjünk ennyire messze…..