Regisztráció Blogot indítok
Adatok
163694

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap délelőtt a magyar bajnoki sorozatok közül legutolsóként a NAJB is győztest hirdet. 10 órakor kezdődik Pesterzsébeten a Nemzeti Amatőr Jégkorong Bajnokság nagydöntője, melyen a csapatok az 1-8. helyezésekért küzdenek meg. Az Alapszakasz után a két csoport legjobb 4-4…..
163694 2010.04.26 11:24:57
@eurocat: A sérülteknek jobbulást!!

Hajrá Kaposvár!!! :)
Sokat dolgoztunk Jesenicében, és nem is rosszul. Azért tudatosítottuk a játékosokkal, hogy az elvárt jó játék még nem ilyen. A mérkőzés nagy részében uralni tudtuk a történéseket, ez döntött a javunkra, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A magyar…..
163694 2010.01.17 20:16:39
Menesztették Bukta Andrást, a Kaposvári Sportiskola jégkorongsakosztályának vezetőjét. A fejleményről a Somogyi Hírlap online verziója számol be részletesen, a cikkből kiderül, hogy Bukta nem állt a helyzet magaslatán, szakmailag értékelhetetlen munkát végzett. Fejre állt a…..
163694 2009.07.01 08:28:49
@heves jeges: Szerintem a gyerekek hozzáállása nem azon múlik, hogy a szülő mennyit fizet. Tudjuk, hogy országos viszonylatban mi nagyon keveset fizetünk, de amikor 3 évvel ezelőtt elkezdték a gyerekek semmi információnk nem volt erről az egészről. 3 év után tartották meg az első szülői értekezletet, pedig nem egyszer kértük Andrást és Retter urat is erre. A problémákat azzal próbálták meg elintézni, hogy van más lehetőség sportolásra Kaposváron, vigyük oda a gyerekünket, ha valami nem tetszik. Szülői oldalról nagyon sok segítséget kaptak, mégis megromlott a kapcsolat. Nem tudom a Te gyereked 3 évi sorozatos kudarc után, milyen önbizalommal lépne a jégre, ha az edzőjétől is azt hallja, hogy a következő 3 évben sem vár tőlük eredményt. A serdülő csapat kikerült a KASI hatásköréből, néhány szülő állítólag létrehozott egy felvevő egyesületet amiről túl sok információt nem tudok, pedig a fiam is ebbe a korosztályba tartozik. Ennek a költsége jóval magasabb lesz, mint a sportiskolánál volt és igaz, hogy csak a magam nevében mondhatom, de sajnos ezt nem tudjuk vállani. Az is igaz, ha valaki korrekten az elején elmondta volna, hogy ez lesz, lehet, hogy bele sem kezdünk. Az én fiam januártól párhuzamosan lejárt a felnőttekhez is, ahol heti 3 alkalommal 10-szer annyit fejlődött a Török Tamás és Képes Pál által tartott edzéseken, mint a heti 5 edzésen Andrásnál. Aki látta már mindkét edzést, az tudja miről beszélek. A fiam már annyira megszerette a hokit, hogy mindenképpen folytatni fogja. A kora miatt lehet, hogy egy évig csak edzeni fog, de jövőre már remélem az amatőr bajnokságban a felnőtt csapat meghatározó tagja lesz. Ha nem indul be a felvevő egyesület a többi gyereknek is ez lesz a lehetőség. Amennyiben lesz serdülő csapat sok sikert kívánok nekik, meg persze a többi korosztálynak is. Az új edzőnek szintén sok sikert, biztos vagyok benne, hogy szülői részről minden segítséget meg fog kapni. Pali bácsinak kitartást.
Elnézést, hogy az egész Neked(heves jeges) címezve ment, de egy kommentben próbáltam reagálni az összes hozzászólásra.
Francsicsné
Sorozatunk negyedik részében ismét egy kiscsapatot mutatunk be, ezúttal vidékről. A Kaposvári Sportiskola – rövidebben: a Kasi – 2006 óta foglalkozik hokisképzéssel. A Kaposvárban 66 jégkorongozó sportol. 28 serdülő, 5 kölyök, 24 előkészítő és 9 mini korú. 50-en…..