Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mázli

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Küldte: cicc001 ..
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk minden volt, jelenlegi és leendő kutyasulis embernek és kutyának.Néhány karácsonyi kép, hogy mindenki kicsit boldogabb legyen...   :)..
A januári órarendünket nem sokára láthatjátok a két ünnep között. Ha bármely képet nem tudjátok letölteni, akkor csak írjatok nekem és abban a pillanatban amint csak tudom elküldöm majd a kiválasztott képeket.Az e-mail címem: pothreka@gmail.com..
Így néz ki december hónap hátralevő részének órarendje:December 12. (szombat): 13:00 - kezdő csoport - Timi, Ivett,…..
Sikerült felraknom a képeket több lett, mint 80 db. Jövő héten csinálok majd megint, és így tovább, de 2 hét múlva sajnos nem leszek így képek sem hinném, hogy lesznek. A mai képek még késnek, de nem sokat csak sokáig tart javítgatni, maximum 4-re fenn leszenek, de…..
"Ő itt nővérkém westie-je Maci, becenevén NyaciMaci. Egy nagyon eleven kiskutya, ki már lassan a 1,5 m-t is megugorja és előszeretettel nyalogat mindent" - írja Ági, feltételezésünk szerint a jobboldali egyedről...
Mázli 2009.08.30 14:16:30
Sajnos a régi képek és az újak külön lesznek, de ugyanazon az oldalon. Ha szeretnétek megnézni akkor menjetek rá a http://indafoto.hu/mazli008 -ra akkor kijönnek a képek. Persze minden albumra válogatva, hogy azért lehessen tájékozódni. A kutyaiskoláról majd csak most a hétvégén…..
Származási ország: Nagy-BritanniaEredete: Lord Tweedmouth nevéhez fűződik, több módon próbáták már megfejteni a titkát, íme néhány:Sárga labrador retriever + májszínű Tweed Water spánielSárga labrador retriever + Tweed Water spániel + Ír szetterTweed Water spánoel +…..