Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grizzancs

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó dolog az új kenyér ünnepe, az lenne még jobb, ha lenne új pék ünnepe is, olyané, aki tényleg kenyeret süt. Azaz nem a nagykerből átvesz, vagy a fagyasztóból sütőbe tesz, hanem tésztát gyúr, keleszt, dagaszt, kenyeret süt! Franciaországban persze van ilyen, boulangerie-nek…..
Észak-Koreában bemutattak egy "dokumentumfilmet" arról, hogy milyen nyomorúságos az élet és mennyire szegények az emberek az Egyesült Államokban. A drámai zenével aláfestett film szerint Amerikában az emberek sátrakban laknak és fegyvereket vásárolnak, hogy "megöljék egymást,…..
ADrenalin NiQuitin - Leszoktató DM 2013.01.15 15:34:17
A dohányzás egy börtön - gondolkodik a NiQuitin. A börtönből bizony ki kell szabadulni, várva várt szabadulásunkig folyamatosan számolgatva a napokat. A méretes DM tartalma egy cigi-naptár és egy fekete toll. Utóbbi segítségével folyamatosan letörölhetünk egyet a naptárra…..
Na, például ezért hasznos dolog a jogállam. A UPC kiküldött egy semmi korábbihoz nem fogható levelet felhasználóinak, hogy ha ráutaló magatartással nem csinálnak semmit (mint a nyugdíjpénztárnál), akkor a régi szerződésüket megeszik és kötnek egy formailag sokkal…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Újra fejet kell hajtanunk a civil kurázsi előtt, ugyanis varics olvtárs annak rendje és módja szerint megtanította magyarul ezt a nagy népszerűségnek örvendő eszközt. A Kindle 3-nak a magyar szövegek visszaadásával eddig sem volt gondja, de az itt leírt lépéseket követve a…..
Mi sem bizonyítja jobban az Android fejlődését és létjogosultságát, hogy az egyik hatalmas üzletlánc (Tesco) Androidos GPS-en alapuló appot tesztel egyik londoni üzletében.Az app lényege, hogy gyorsan és egyszerűen megtalálhassunk mindent az üzletben, amire csak szükségünk…..
Kedves olvtársak!A mai napon egy lelkes olvasónk jó nagyot gurított a Paypal-perselyünkbe, praktikusan megmásfélszerezte a "blogvagyont". Természetesen neki is, csakúgy mint minden szponzorunknak nagyon hálásak vagyunk.Ezzel lassan időszerűvé válik a…..
Pisztoly tetoválás, és piercingek!..
Ott vannak azok a hatalmas üzletek, benne a hatalmas polcokkal, rajta az árutenger, s a tömeg megpróbálja mind kivinni keskeny, szakadatlanul kattogó pénztárgpekkel elátott szűk csatornákon, de bármennyire is igyekszik ez nem sikerül neki.A Repubblica kétoldalas cikke…..
Az előző poszt Zombik vs. Szupermodellek témájához kapcsolódva, íme, egy látványos infografika Christian Bale elképesztő átalakulásáról. Ő az a színész, aki egy-egy karakter tökéletes megformálásáért bármire képes. Az elmúlt néhány évben elképesztő változásokon ment…..
Idén is bemutatkozik néhány olyan autó, amelyre ha nem is a környezetbarát, de talán a könyezetbarát-barát jelző már illik. Igaz, ezeknek a nagyrésze 2011 közepén, második felében kerül a hazai piacokra, tehát ha nem sürgős a vásárlás, érdemes fontolóra venni a…..
grizzancs 2011.01.08 11:55:08
@kutya_zzr: ugyan ki cserel 3-5 evente autot?

Az a keves aki meg megteszi az se a kukaba dobja valoszinuleg, hanem valaki mas veszi meg, cserebe nem ujat vesz.
A BKV körüli korrupciós botrányok sem tudják elterelni a figyelmet arról, hogy a vállalat, amelyik mozgásba hozza a várost, szolgáltatásainak minőségét tekintve sem áll éppen rózsásan. Az EuroTest 23 európai városéval vetette össze Budapest tömegközlekedésének minőségét.…..
Ezzel a post-tal szeretnék minden kedves olvasónak békés boldog karácsonyt kívánni! Egyetek sokat, szeressétek egymást, merüljetek el a karácsony végetelen békéjében és csendjében!..
Arra ugyan nem fordítanak kellő energiát a Tesconál, hogy a karácsonyi csomagolópapír valójában is annyiba kerüljön, mint amennyi ki van írva, de a szemfüles vásárlóknak azonnal visszaadják a különbözetet, egy kétszáz forintos ajándékutalvány kíséretében. A budaörsi…..
grizzancs 2010.12.19 21:59:05
@grizzancs: mindenesetre azóta már duplán behajtották rajtam a 200at, csak sajnos otthon vettem észre
testmódosítás Dumbó 2010.12.13 21:03:00
Dumbó, a cuki kis elefánt egy kicsit leegyszerüsítve, kék gallérral és sapkával!..
grizzancs 2010.12.14 11:28:15
Egy olyan trükköt találtunk, mellyel bármilyen cikket a Kindle-re küldhetünk. A lenti videó részletesen elmagyarázza, hogy mit kell tenni. Röviden, első élpésként az Amazon oldalán a fehér listre fel kell venni egy mailcímet (kindle@darkhelmetlive.com). Másdik lépésként a…..
grizzancs 2010.12.13 12:01:31
@svajci paramo: nem kell rajta megkeresned a cikkeket, feljegyzetelni 10 cimet es utana bepotyogni, ha epp 10 oldalt talaltal, amit kesobb el szeretnel olvasni.

Egyebkent hasonlo a www.rekindle.it/ is, en ezt hasznalom
Nem pont erről szerettem volna írni ma, de ha már így alakultak az események, jobb ha leírom ide is. Legyen nyoma. Történt, hogy meghívtak a Mobile Developers Day-re, a Kinnarps Ház-ba (szeretném hangsúlyozni, hogy a következő sztori bárhol megtörténhetett volna, és nem a…..
Egy hangulatos képet kaptam ma egy kedves olvasómtól! Még a lány is meglepődik a superman pozícióban csüngő srác teherbírásán. (Jó, ez a mondat egy kicsit Dolák-Saly szerű volt)..
grizzancs 2010.12.06 11:22:54
grizzancs 2010.12.06 14:43:25
Remélem nem csak én vagyok vele úgy, hogy egyszerűen nem tudom megunni ezt a várost, de ha valakinek esetleg elege lenne már a NYC-vel kapcsolatos posztokból, akkor is érdemes megnézni ezt a zseniális videót. Légi felvételeket láttunk már bőven, de itt az egész film egy kis repülő…..
grizzancs 2010.12.04 21:47:55