Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tlac

0 bejegyzést írt és 1352 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megépítés Az erősítő megépítése a rajz és a panelen az egyes pozíciókban feltüntetett alkatrész értékek / típusok miatt még a kezdő erősítőépítők számára sem okozhat komolyabb nehézséget – szerintem. Természetesen, mint mindig, ha valaki szeretne egy ilyen erősítőt, de nem vacakolna az…..
Természetesen csak irónia, és elég szomorú, hogy a német választásokon is már kampánytéma lett Magyarország :(( Magyarország, így szeretlek! /Forrás: http://pecs.varosom.hu/ 2017, Európai Unió...
Ti megszoktátok már a VÉDA kapukat az utakon? Hogy jövet-menet figyelik mindent jól csináltok-e, nem telefonáltok, nem érintitek a záróvonalat, és azonnal megálltok, ha sárgára vált a jelzőlámpa? Hogy éjszaka sincs nyugalom, mert a vöröslő szemeikkel akkor is figyelnek? A "szupertrafipaxok" tavaszi…..
tlac 2016.08.28 18:27:45
sörfigyelő Leffe barna updated 2015.02.03 12:12:31
Illat: savanykás, csokis Hab: rugalmas Szín: közepesen barna Ilyennek kellene lennie egy normális barna sörnek, de igazi belga apátsági sörhöz ennyi kevés. Régebben jobb volt, az egyetlen ami maradt az pedig a: kukorica. Szerencsére beindult itthon a "belga forradalom", így már hozzá lehet jutni…..
tlac 2015.02.23 15:09:43
Van itt egy hír. Órák óta tényként kezelt sajtóértesülésként jelenik meg a hír Falus Ferenc visszalépéséről, illetve -léptetéséről. Miután tehát a három legerősebb, vagy legkevésbé gyenge ellenzéki párt – az MSZP, az Együtt-PM és a DK – hosszas huzavona után…..
  A vasárnapi II. kerületi időközi választás eredménye nem rengeti meg alapjaiban a magyar belpolitikát, az ellenzék erőviszonyaiban viszont hozhat változásokat. Az első pillantásra magasnak tűnő, 39 százalékos részvételi arány pont a fele a tavaly áprilisinak – azaz itt is…..
Bár a II. kerületi időközi országgyűlési választás érvénytelenségéről nem a köztévé Híradója tehet, valószínűleg egy kicsit ők is hozzájárultak ahhoz, hogy a választóknak elmenjen a kedvük ettől az egésztől. A szombat esti fél nyolcas Híradóban ugyanis egy az egyben…..
Igaztalan játékba kezdett az MSZP. Eddig arra panaszkodtak, hogy az egyik, általuk bejegyzett platform, a Demokratikus Koalíció miatt nem tudnak eléggé a Fidesz gaztetteire összpontosítani, erre most is Gyurcsányékkal foglalkoznak. Az utóbbi napokban azzal próbálkoznak, hogy…..
tlac 2011.11.03 10:28:10
„Köszönöm, hogy ennyien eljöttek” – kezdte beszédét Dénes Balázs, a TASZ elnöke a Nem tetszik a rendszer tüntetésen. A hűvös, szürke idő ellenére az Erzsébet hídtól az Astoriáig állt a tömeg. Dénes Balázs arról beszélt, hogy miért nem tetszik neki a rendszer: „a félelem, a fenyegetés, az izomból…..
tlac 2011.10.23 19:29:46
tlac 2011.10.23 20:55:17
@Kis ember: sztem nem, nem tudom, nem tudok a fejükkel gondolkodni.
Ha nem tetszik a rendszer, van a
jogkövető út, megvárni a választásokat
jogtalan úr, puccs, forradalom, erőszak
választani egy kedvesebb rendszert vhol, Kuba, Szlovákia, Szingapúr, Luxemburg, bmi.
törökgáborelemez 404. Vágta 2011.10.21 15:28:00
Most már szinte biztos: szombaton olyan történik, amire eddig még nem volt példa a magyar politikában. Releváns pártjaink az elmúlt két évtizedben – különösen regionális összehasonlításban - meglepően erős szakítószilárdságúaknak bizonyultak, s ha akadt is néhány…..
tlac 2011.10.22 09:11:46
@jjulie: mindig kételkedj!
tlac 2011.10.22 09:16:45
@mikka: ez legyen az MSzp szavazók gondja! Ismerték a listás figurákat, mérlegelhették mit várhatnak tőlük..
tlac 2011.10.22 10:35:52
@jjulie: jól vagy?
Megkezdődött a Hagyó-féle bűnszervezet büntetőperének iratismertetése, így gyorsan meg is kezdődött a szivárogtatás. Minden napra jut egy-egy igazi fincsi szkennelt anyag, nagyon szépen köszönjük, csak így tovább! A 45 ezer oldalnyi nyomozati anyagból kiszivárgott 0,00001% is…..
 A Fidesz tavaly áprilisi elsöprő választási győzelme óta eltérő intenzitással, de folyamatosan tart a harc az MSzP berkeiben a jelenlegi pártvezetés és Gyurcsány Ferenc között. Az előbbi álláspontja szerint a "gyurcsányizmus" miatt szerezhetett kétharmadot a…..
Tiszta Beszéd Orbán futása 2011.10.19 19:26:00
 Az Orbán Viktorban folytonosan a Patás Ördög eljövetelét vizionáló önmagát a demokratikus középnek, függetlennek és sok más képtelenségnek nevező megélhetési rettegők csoportja napok óta rugózik azon, hogy a Fidesz megfutamodott a "Facebook-hippik" tüntetésétől október…..
Miközben Orbán Viktor folytatja nemzetpusztító tevékenységét, vállalva annak ódiumát, hogy lassan minden döntése fájdalmas közröhej tárgya, erőteljes mocorgás tapasztalható az ellenzéki oldalon.Éppen itt az ideje, hogy megtörténjen. A ciklus első felének kétharmadánál…..
Hetek óta késik egy fontos nyilatkozat, vagy sajtóközlemény. A Stohl Andrásra kirótt börtönbüntetés kapcsán ugyanis cikkek sora foglalkozott azzal, milyen atrocitások és megaláztatások érhetik a színészt a szabadságvesztés alatt - de a színesen leírt, egyértelműen jogellenes…..
A magyar választási rendszer legendásan bonyolult, a most hatályos biztosan az, de a készülő következőt sem épp az egyszerűsége miatt fogjuk szeretni. A rendszert a meg nem értése tökéletesen alkalmassá teszi arra, hogy mindenki a saját félelmeit lássa vagy láttassa bele. Így…..
 Azt még a Nézőpont intézet se állítja, hogy a Fidesz nem saját magára írta az új választójogi törvényt, és ezt lassan olyan természetesnek vesszük, mintha tényleg az lenne. Pedig egy normális országban, egy, hatalmon lévő párt se tehetné meg ezt.Sok mindent elmond a…..
tlac 2011.10.07 15:58:48
@Bogyó 2: mer tapasztalat hogy 3 hét után már nincs értelme gyűjteni, csak a seftelés dominál már..
tlac 2011.10.07 16:01:22
@is: határon túliak is arra szavaznak akire akarnak..
tlac 2011.10.07 16:03:09
@I_Isti: igen, de eddig nem történt ilyen. ha ilyen lesz, szólj!
Vastagbőr Ez lett volna Sukorón? 2010.08.31 10:45:00
Hogy-hogynem, a NOL-hoz került egy videó, amin a Sukoróra tervezett King's City-t propagálja egy úriember, eredetileg angolul. Kaszinóról egy szó vagy kép sincs, csak Európa legnagyobb tengeri akváriuma, termálfürdő, óriási csúszdapark, korcsolyapálya, botanikus kert, múzeum és…..
Előző posztomban csak szőr mentén érintettem a szocialisták belső viszályát, a Gyurcsány hívők és a status quo érdekeltjeinek konfliktusát. Ennek kapcsán kezdtem el összeszedni, hogy hol is tart ez az ügy, mert hallani nem sokat lehetett róla az utóbbi időkben. Valóban, a…..
Ritka alkalom, amikor profik mérik össze erejüket a jogi pr-küzdelmekben; most pont egy ilyen eset bontakozik ki a szemünk előtt. A magyar televíziózás egyik legismertebb, legtapasztaltabb arca és a második számú országos kereskedelmi televízió (korábbi munkahelye) nyitott frontot…..
tlac 2011.08.04 19:58:34
Kigondoltam Svejcifrank 2011.08.03 10:28:00
Mióta Franklin Benjamin feltalálta a kamatos kamat csodálatos erejét, valamint a Rotschildok az FRBS-t, és a privát központi banki és a kétszintű bankrendszer intézményét, valamint eltörölték a pénz arany vagy ezüststandardját, mihaszna politikusaink gyakorlatilag annyi pénzt…..
Appleblog 3G-s lesz az iPod touch? 2011.07.09 10:41:57
Az iPod touch-ra az Apple is úgy hivatkozik, mint az iPhone telefonálási lehetőség nélkül. De mi van, ha ez nem lesz így sokáig? Játsszunk el a gondolattal.Egy holland blog szellőztette meg, hogy az ötödik generációs iPod touch 3G-s adatelérést kap, hasonlóan az iPadhez. Ha akarsz,…..
 Kedves Feri! Azért használom ezt a talán indokolatlanul közvetlen megszólító formulát, mert egyszerű – mint ahogy levelem mondanivalója is rendkívül egyszerű.Az elmúlt napokban tovább folyt az az értelmetlen küzdelem, amely az MSZP megszerzéséért tart már egy…..
tlac 2011.07.04 15:52:29
@BALTAZÁR: a "modernizáció" pl. a K4, a M4, a völgyhíd, a lösz-alagút, a MÁV Cargo és Ferihegy elpattintása, a Sukoró és moszkvai ingatlan palota, a MOL részvények nevű játék, és a "kötelező magánnyugdíj" nevű kötelező eladósodás tükrében örüljünk, hogy nem sikerült a 22 majd 7 TB pénztár nevű akciójuk. Lehet Fletónak vizionálnia, szerencsére már nem tudja megvalósítani rémálmait. A Fletó-MSzP problématikára meg nincs megfejtés, ha lenne meglépték volna már. Hozzáteszem megérdemlik, az okosabbaj talán tudta, h legkésőbb 2010-ben eljön az igazság órája, de addig is elvoltak egymással, sőt 50 régi arc még 4 évig húzhatja. Pl. Szekeres et. úgy lép fel még ma is, mintha nem lenne semmi előzménye viselt dolgainak. Egyék meg amit főztek.
Lamperth-Lendvai-Gyurcsány szerelmi háromszög állhat az MSZP belviszályai hátterében, az eldurvult kongresszusról újabb hangfelvétel szivárgott ki.Miután Mesterházy Attila ledarálta a Gyurcsány Ferenc által átadott, az őszödi beszéd gyanúsítottjait tartalmazó listát, újabb…..
tlac 2011.06.23 15:35:36