Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oromis

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oszakából származik az egyik leghíresebb japán street food, és most végre Budapesten is elérhető autentikus formájában, nem is csak egy változatban!..
Elérkezett a nagy nap, 17.10-kor elindulunk a Nagy Utazásra. Böröndök bepakolva, indulásras készen áll mindenki. Emlékszem alig 3 hónappal ezelőtt, karácsony elötti napon foglaltuk le a repülőjegyeket a KLM oldalán. Akkot még olyan messzinek tűnt, de röpke pillanatoknak tűnnek…..
Oromis 2015.03.26 14:09:35
Naiv ügyfél kommunikációs nehézségekbe ütközött, amikor akciós Fagor főzőlapja hibásan érkezett. A márkaszervizt ugyanis átlagosan egy hét alatt lehet elérni: kizárólag az üzenetrögzítőn hagyott számon hívnak vissza egyszercsak. Az instant hibát végül 2 hónap alatt…..
Oromis 2014.01.24 14:54:34
@igi1: Olyan jót mulatok az ilyen hozzászólásokon :) Még akarok ilyeneket :) Bírom, hogy semmit nem írtam, amit lehet fikázni és a semmit is tudjátok :) Elképzelem ahogy ültök a gép előtt és várjátok, hogy trollkodni tuggyatok (ezt a szót azért írtam hibásan, hogy bele lehessen kötni). Huhú, kössetek bele, kérlek! Szánalmas lehet az élet arrafelé :) Amúgy nincs iPhone-om, mit kezdjek egy butáknak való okosnak képzelt telefonnal? iOS-t a barbiknak és az agyhalottaknak kell ahsználniuk :) SG Note 2-m van. Bár ettől még a fizetésem lehet 8-szor annyi, mint a te munkanélküli segélyed :) Hajrá! :) Írjatok és fikázzatok, én meg jót röhögök, mint aMónika show-n, mert kb azzal egy szint amit műveltek :) (Akinek nem inge, ne vegye magára :))
Oromis 2014.01.24 15:03:48
Jó csámcsogást :)

Rábukkantam egy érdekességre a WizzAir háza táján. Kaptam ma egy utazási irodától hírlevelet, amiben 2 főre Törökországi nyaralás durván 300e Ft volt. Gondoltam majd én megnézem mennyiért hoznám ki ugyanezt magamnak. A WizzAir repül is Isztambulba, minden szuper. Májusra kerestem a dátumok között az olcsóbb napokat, így találtam a május 8-20. dátumokat.

Mind a két irány 13.990,-Ft-ba kerül (per fő). Gondoltam bedobom a kosárba, hogy az oldal összesítse és tényleg minden költséget lássak, de ahhoz 2 főt kellett volna már a keresésénél is beállítani, én pedig az alap 1 főn kerestem.

Átállítottam 2 főre, ismét a keresésre nyomtam és csodálkozva láttam, hogy a jegyek 13.990,-Ft-ról 16.990,-Ft-ra duzzadtak. Nem akartam hinni a szememnek. Visszaállítottam az 1 főt és 13.990,-Ft-ra váltottak vissza.

Felmerülhet az a kérdés, hogy állítólag különböző árú jegyek léteznek a helyek függvényében és lehet már csak egy szabad jegy van az adott áron, de ezt kétlem. Akkor is ha külön veszem meg, az egyiket olcsóbban (13.990x2), a másikat drágábban (16.990x2), spórolok 6000Ft-ot, mint ha egyből 2 főre venném a 2 jegyet oda és vissza (16.990x4).

Mindenesetre elgondolkodtató. Keressetek rá ti is nyugodtan és meglátjátok, de mellékeltem 2 screenshot-ot.

Nem szeretnék a WizzAir ellen beszélni, sőt ma is velük utazom, hogy kint ünnepelhessem a 30. születésnapomat vasárnap, de ez azért kicsit erős szerintem.

Arról már nem is beszélve, hogy a telefonos info vonaluk 225Ft/perc. Hát nem aranyosak? :)
Oromis 2014.01.24 14:40:12
Nem egészen világos, naiv ügyfél miért angolul beszélő párját küldte az ügyfélszolgálat fogalom nélküli harcosához, mert ezzel a művelettel 100 perces hátrányba kerültek. Utána már csak a kárrendezési szakembert kellett lokalizálni, és már ki is derült, hogy a telefonjuk…..
Naiv ügyfél mikrofonhibával vitte be telefonját a Telenorhoz javítani, de ők egy hónap után azt bírták mondani, hogy a HTC azt üzeni, hogy 38 ezerért cserélik a kijelzőt, merthogy karcos, és emiatt szerintük nem garanciális. A készüléket viszont azóta sem tudta visszaszerezni,…..
Martin nem teljesen érti, hogy ha hibátlan a jobb lábon leválló sarkú Diesel-cipője, akkor a másik felén miért nem jön le a gumi? Körülbelül 2-3 hónapja tértem be a Westendben lévő Office Shoes üzletbe, hogy vegyek magamnak egy kényelmes átmeneti cipőt. Egy fehér Diesel…..
Leesett egy kicsit, de még az is lehet, hogy a földet el sem érte, még jó lesz, gondolta a pultossrác: Rendeltem egy Fiesta- tortilla tekercset, mellé pedig két Whoopert elvitelre. Ket nő volt eladó, egy magas pasi, aki a kaját csinálta. Amikor elkészültek a whooperek, az egyik…..
Amikor azt hittük, hogy a Telenornál megismert jelenségnek végre vége, a Vodafone-nál bukkant fel újra. Grafi saját mérése szerint 70 MB-nál járt, amikor megkapta az smst, hogy elfogyott az 500MB-os + 1 GB bónuszos kerete. Egyelőre azonban még a számlarészletezőt sem kapta meg 30…..
Oromis 2013.12.03 14:33:08
Vajon a kínaiak kit anyáznak, amikor a harmadszor cserélt alaplapú noteszgép negyedik javításánál a szerviz benyögi, hogy lejárt a garancia, innentől fizetős? A fenti videóból épp ez derül ki. Naiv ügyfél megelégelve a szituációt besétált a legközelebbi HP-kimérésbe és…..