Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kisurli (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kicsit ma békén hagyjuk Rajnit és a többieket! Mert sajnos elhunyt Leslie Nielsen a több generációt megnevetető komikus, aki már vagy 30 éve ugyanúgy néz ki. Pedig karrierje nem komikusként indult: 1956-ban a Tiltott bolygó főszereplőjeként (még barna hajjal ) úgy nézett ki,…..
 A kormány nyugdíjvédelmi megbízottja elmondta: a kabinet "eltökélt szándéka volt", hogy a reálhozamot adó- és járulékfizetési kötelezettség nélkül lehessen felvenni, egy összegben. "A jogászok azonban felhívták a figyelmet arra, hogy ez nem lehetséges,…..
Kisurli (törölt) 2010.11.28 13:45:42
@Battlestar Galactica:
Ne adj nekik idejekorán ötleteket!
Budapest Száksz Napirokkant 2010.04.21 07:30:00
László sem egy bőbeszédű alkat, ezt küldte a levelesdobozomba:"Szia!Tegnap délelőtt, Tesco Budaörs. Két helyet is elfoglalt az aranylábú. Természetesen még kártyája sem volt."Mit is mondhatnánk, Hajdú Péter sem csinálhatta volna szebben. Audi Q7-tel teszkóba…..
Subba Magyarország, 2010 2010.02.08 08:00:00
  Négy hónapos terhes, takonyrészegen ordibáló cigányasszony...
Kisurli (törölt) 2010.02.08 11:01:00
@EnZo75:
csak a pontossag kedveert belvaros, a rakpart kozeleben nem messze a Prohaszkatol. Nem sziget. Es igaza van telepitik ki a ciganyokat Gyorbol. Szerencsere
Balázs alábbi sztorija az emberi hülyeség ékes példája, hiszen aki saját és mások biztonságát veszélyezteti feleslegesen, az nincs teljesen tisztában azzal, hogy ő is meghalhat. Bár a sztoriban van egy kis csavar. Talán a hely mágikus erővel vonzza az efféle furcsaságokat? Az…..
Most kaptuk a hírt, hogy a rengeteg jogsértő tartalom miatt hamarosan betiltják az internetet, úgyhogy addig nézze amíg van! A legnagyobb publikus torrentszájt, a Pirate Bay alapítói első fokon egy év börtönt kaptak " jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való…..