Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tepsiszett

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Trónok harca 3x10 - Mhysa 2013.06.11 07:04:15
Az Ikreknél A Vörös Nász utáni percekkel nyitunk, Roose Bolton sztoikus ábrázattal nézi a várfalról, ahogy odalent irtják a Stark katonákat, remélem majd akkor is ilyen feje lesz, amikor az északiak cserébe kibelezik valamikor, mert ugye "az észak nem felejt." A mayhem képei elég…..
Ghost – Infestissumam(Loma Vista)  Nehéz előre megjósolni, hogy manapság mi lesz sikeres, egyáltalán, mi miért lesz az. Itt van például a svéd Ghost. Azt azért nem gondolhatja senki komolyan, hogy a 2000-es években elég, ha az énekes hibbant antipápának öltözik, a zenészek…..
Elindult a Trónok harca 3. évada, a fél világ megint a haját fogja tépni vasárnaponként, hogy „bazzeg már megint vége”, és senkinek nincs mersze egy rossz szót szólni erre a sorozatra, mert különben felakasztják. Pedig hát…lenne mit mondani. Mindenekelőtt ki kell…..
Szeretem mikor ilyen határozottak a fiúk. Nincs lacafaca pöcsvakarás, ha a cél ki van tűzve akkor azt gyorsan, hatékonyan és ellentmondást nem tűrve végig kell vinni. Orbán visszakézből szájon vágja  leinti az okvetetlenkedő adatőr hivatalnokot, mégis kinek képzeli ez…..
Jaj, már megint minket bántanak ezek az izék. Igen, most nem csak a tuggyukik hanem nagyjából a mindenkik, Brüsszeltől Berlinen keresztül Washingtonig. Mert félre van ám értve minden, mint egyszeri Szaniszló a ponyvakupolás szekértévében. A megmagyarázóember Szájer Józsefnek…..
He, Tík! Gyáj, dikkmán, hogy a fekete rák egye ki a mellyteket! Eszt kell csinálni-é? Mír mán én lettem az egyetlen antíkrísztus ebben az országban? Elsajnálitok esztet a kis díjjat tűllem? De úgy foktok rájabaszni, mint Gazsika hátára Zoli pék a szedőlapáttal. Mellássátok…..
Mandiner blog Petőfi hava 2013.03.17 07:17:00
Így szombat éjfél felé, amikor ezt írom, és amikor az összes létező híradó visszanézése miatt vagy nyolcszor hallottam Harangozó Tamástól, hogy „a kialakult helyzetben”, amikor alacsonyan szállnak a minőségi állami szolgáltatásokra szuperérzékeny blogbejegyzések, amikor…..
Fénylő Csillagunk és a szavazóautomata gépsor ismét kézivezérlésre kapcsolja az alkotmányozást. Mert a teringettét neki olyan nincs, hogy az erre tartott Alkotmánybíróság alkotmányellenesnek mond valamit és nem kezdünk pótlapokat matricázni a gránit tömb - muhahahahahaha -…..
„Naponta háromszor megváltják a világot, de nem tud-/nak gyufát se gyujtani, ha így megy tovább, / nem törődöm vélük.” (József Attila: József Attila)   Van egy karakter, amely önmagát magyarázza.  Nincs szükség gúnyra, még finom iróniára se, hogy azt lássuk,…..
Szeretett tranzakciós adó áthárítással sújtott Népem!  Mi nem félünk! De nem ám. Istenuccse, télleg. Amit a napokban hallani fogtok abból szó nem igaz. Ne higgyetek senkinek, főleg a mindenki másnak ne. Én mondom az igazat, a valódit, ti meg ne azt nézzétek amit teszek,…..
A választott politikusok – legyenek állami vagy önkormányzati vezetők – az általuk felügyelt kulturális intézmények vezetőiről jelenleg nem dönthetnek közvetlenül. Ehelyett egy több sebből vérző, a szereplőket is sokszor megalázó helyzetekbe hozó, sokak szerint álszent…..
Ahogy egyre közeledik az év vége, úgy rajzolódnak ki a 2013-as adóváltozások. A jövedelmeket a félszuperbruttó kivezetése és a járulékplafon eltörlése fogja leginkább befolyásolni. Azt már előre le lehet szögezni, hogy egy szűk csoportot leszámítva, senki se számítson…..
"Próbálom én, unos és untalanDe egyszerre vagyok súlyos és súlytalanAhogy erőlködök, újra talpra állokAkkor is vagyok, ha semmit nem csinálokGyöngyöt szórok a disznók elé, adom a pofont a szarnakKalimpálok a semmi után, fejjel megyek a falnakPróbálom én unos és untalanDe…..
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
Megszólalt a Rikkancs című köztéri szobor ügyében eddig önmagának nyilatkozási tilalmat elrendelt Rogán Antal V. kerületi polgármester, de lehet, hogy jobban járt volna, ha továbbra is őrzi a szobor titkát, amit csak ő ismert - ebben a formában legalábbis.Az előzményekről:"–…..
Iron Lion Zion Dogg most pizza tekercset árul. Így. ..
tepsiszett 2012.10.13 22:06:10
@"Marikanéni": van, dopemannak hivjak.
Franciázás, japánkodás és csikágózás - mind a múlté, ha az oktatási államtitkár végigviszi az egynyelvű oktatásra vonatkozó terveit. Interjú Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárral. Mit jelent konkrétan az a kijelentés, hogy államilag kellene szabályozni a kéttannyelvű…..
... valamint Dexter Morgan, a Miami P.D. szimpatikus vérnyomelemzője. ..
  Egy korábbi bejegyzésünkben már szó volt arról, hogy a Médiatanács feladata lesz meghatározni, mely események szerepeljenek „a társadalom számára kiemelten nagy jelentőséggel bíró események” listáján. Azóta elkészült egy döntés-előkészítő dokumentum…..
XII. Vazelin Pornóapátiban celebrál castingot, majd áldást oszt az análrózsa minden irányába. A Magyar Análitikus Egyház híveinek sokasága várja a hazánkba érkező análpápát. XII. Vazelin nem először jár Magyarországon, az előző körútjáról készült „Full Anal…..
w Télapó nem jött el 2011.05.23 06:45:00
Magyarországot, hála istennek vagy ellenlábasainak, javarészt elkerülte a kereszténységnek (vagy bármilyen vallásnak) a növényszintre butított, szó szerint értelmezős, ultrabigott változata. Az Egyesült Államokban domináns fetrengős-karizmatikus, a mindennapos csodákat hirdető…..
A megszokottnál terjedelmesebb posztot terveztem be mára, mert úgyis szombat van, a többségnek nem kell a munkaidőből lopni rá sok időt. Elég ritkán szoktam már így az elején véleményt alkotni egy-egy beküldött írásról, hogy ne befolyásoljak senkit az álláspontommal, de 27…..
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
tepsiszett 2010.12.30 11:27:59
@dagiiron: hogy lehet, hogy a nagy kereskedelmi rádiókban éjjel-nappal mehet cee-lo FUCK YOU című száma?

akkor legyünk következetesek. vizsgálatot az összes rádió ellen, több okból is, mert ugye a népszerű When I was a sperm című szám sem Amikor én még kissrác voltamnak felel meg, a penetrációról és ejakulációról szóló szövegről ne is beszéljünk.