Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haveavoice

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál…..
haveavoice 2009.07.12 01:28:36
Onlinemarketing blog ...te csodás! 2009.06.22 12:00:00
Ez az a turisztikai reklám Kaizer Gáboréktól, ami talán a legtöbb vitát váltotta ki szakmai körökben. Szabad ilyet? Mennyire rombolja a (szerintem nem létező) Budapest-imágót? Vagy fogadjuk el: ilyenek vagyunk? ..
Jellemzően egy grafikus tervező, Rob Matthews portfóliójában található meg a Wikipedia legkeresettebb szócikkeit tartalmazó, 5000 oldalas lexikon. A soron következő világháború után eljövendő, internet nélküli korban majd párás szemüveg mögött sóhajtozva lapozhatjuk a…..
haveavoice 2009.06.08 22:35:51
@eloszto: @rexter:
ez így művészi. és amúgymeg ki nem szarja le?

egyébként jó az ötlet, csak már idegesít, hogy az összes széplelkű, hogy odameg vissza van érte tumblrön:)
2009 május 29-én este lezárult az amerikai televíziózás 17 éves korszaka: Jay Leno utoljára vezette a Tonight Show-t, a talkshow-k non plus ultráját, a véleményformáló esti beszélgetős műsort, amit előtte a legendás Johnny Carson vezetett 30 éven át. Az 54. évadát taposó…..
A Média Hungaryn szinte mindenki boldogan kiáltotta, hogy végre megtörtént az áttörés, a tematikus csatornák megtörték a nagy adók nyomasztó fölényét. Na jó, a Tv2 és az RTL Klub inkább csak lemondóan legyintett. Merthogy az AGB Nielsen adatai szerint négy év alatt 28,6…..
haveavoice 2009.05.28 01:25:43
@Moci:
szétcseszni? lol.
szerinted miből élnek a tévék?
(Apró pici vélemény a Média Hungary kapcsán.)1. Bepiszkítja a kezemet.2. A tegnapi hírek vannak benne.3. Nem frissül.4. Ami alá van húzva, az nem kattintható.5. Kényelmetlen pakolgatni, nem fér a mobil mellé.6. Nem mozognak a képek.7. Nem tudom kommentezni és a kommenteket…..
Sofoblog We buy any car 2009.05.24 02:42:00
Íme a bizonyíték, hogy lehet pofátlanul egyszerű, szájbarágós reklámból (meg semennyi pénzből) is jót csinálni. Mikor először megláttam itt valamelyik brit csatornán, egyből fölkaptam a fejem, hogy mi a fene ez! Egyből YouTube, és íme, meg is van. Nagyjából olyan, mintha egy…..
Régóta gondolkozom egy olyan bejegyzésen, amiben elmerengek arról, hogy mire és hogyan használható a Twitter marketingkommunikációs szempontból, ha működőképes egyáltalán. A baj az, hogy általánosan gondolkodva nem lehet egyértelmű következtetést levonni, vagy tanácsot adni.…..
haveavoice 2009.05.26 16:12:05
@Sofokles:
persze, igazad van, én is így gondolom, de azért én sajnálom, mert annyi, de annyi új dolog van a világhálón, ami hihetetlen utakat nyit meg, annyi mindent ki lehetne próbálni, be lehetne újítani, és ezekre nálunk nincs mód. egy teljesen más világban élünk globálisan, most forradalom van, én legalább is így érzem, és én fürdök az élményekben, ámulok-bámulok, és mégis elkeseredek, mikor rá kell, hogy jöjjek, hogy nálunk ezekről jó ha vagy pár száz ember tud. mi is egy teljesen más világban élünk, csak épp más szemszögből nézve. persze tudom én, hogy ez van, el kell fogadni, de azért sajnálom. mert én érzem magam behatárolva, azt meg nagyon nem szeretem:)
Végre! Itt az MSZP EP-szpotja, ahol egy ábrándos tekintetű nem-olyan-csúnya-jobboldali-hanem-fejlesztéspárti-a-maga-útját-járó-igazi-európai lányka zümmögi el, hogy gyűlölködni rossz, a jót észrevenni jó, az ország épül, a baloldal meg elhatárolódik a csíkos…..
Van itt nekünk ez a lángoktól ölelt kis országunk, amelynek lakosai évek óta nem képesek túltenni magukat az úgynevezett alternatív, ifjúsági szubkultúrákon meg az ezekkel járó speciális öltözködési szokásokon. Az emo szóval jelölendő szubkultúra azonban olyan mértékben…..
Vajon lesz még mit reklámozni 2010-ben abból a hétszázmilliós büdzséből, amit a pécsi önkormányzat és az Oktatási és Kulturális Minisztérium dobott össze?..
haveavoice 2009.05.20 19:49:15
@leslie nilsen:
izé. ez. hogy jön ide? kit érdekel?
amugymeg egy szar energiaital, ami seholnem kapható, ahhoz képest, hogy már több, mint egy éve készült az a hihetetlen röhejesen fos vírusvideo, amivel promozták.
A romos pécsi Zsolnay gyárban megtartott Fiatal Kortárs Állásfoglalások remek kiállításon az alábbi sorozattal is találkozhat az ember. Elkövetője a 23 éves Oravecz Zsófia, művének címe: Normakorrekció. Zsófia – mint írja – „a reklámipar azon irritáló…..
Nyolcadik születésnapját ünnepelte a Budapesti Kommunikációs Főiskola lufieregetős, fűben ülős, vizipipás kertipartival, tüzijátékkal. Videós riport az ünneplő, iparági utánpótlásgyárból. Május elején ünnepelte a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) a…..
haveavoice 2009.05.18 21:02:03
@Salesman:
nemnem. pont ezaz. én most végzek. nem a BKF-en, de ugyanolyan fos az összkép. van kábé még egy max két ember, akiből kinézem, hogy talán valami értelmeset fog kezdeni magával az életben. a többiek egyik fele kihullik, a másik fele meg valahogy elhelyezkedik valami cég marketing részlegén és majd gyártatja az ügynökségekkel a kurvaviccesnek szánt fost.
a tv-ben leszek riporter-szerkesztő médiásokról meg tényleg, inkább nem is beszélek.
Tudom, hogy sokan már azzal sem tudtak mit kezdeni, hogy az addict a twitterre ment, vagyis hogy a blogról hely híján kimaradó anyagokat ott kezdtem el posztolni. Sokan azonban örültek neki, mert már eleve twitteltek, mások meg talán ennek is köszönhetően vettek egy mély levegőt, és…..
Biztos a személyes érintettség okán, de arra jutottam, hogy egy társadalom köcsögségének legjobb indikátora a hely át nem adása. Emlékszem, kisiskolásként, olyan 25 éve, rendszeresen találkoztam olyan buszsofőrrel, aki bemondta a mikrofonba, ha terhes vagy kisgyermekes anyuka…..
haveavoice 2009.05.15 03:45:00
hát én meg kurvára egyetértek, jó a poszt nagyon.

@Vérnűsző Barom:
faszom. szerinted attól működik egy társadalom, egy ország, hogy virágok vannak az utcán vidéken? meg, hogy pár ember köszön egymásnak? lofaszt.
én laktam vidéken. voltam kisfaluban. lakom most budapesten. mindenhol jól érzem magam, de ettől még ez egy szar ország. az emberek teszik azzá. százmillio dolgot tudnék mondani, most nem kezdem el.
ettől függetlenül senki nem állítja, hogy itt mindenki hülye, paraszt, tapir, egyebek. mert nyilván nem. de ha az ember körbenéz, akkor elszomorodik. igen, az általad istenitett vidéken is. mert ott is sok a hülye. még több a buta. és még több a paraszt. (pesten meg a legtöbb:) de amugy fasza, hogy minden nyugis, meg békés, de munkát azt hol találsz? mert vidéken nem csak munkahelyben, hanem amugy mindenben is korlátozott az ember. azt meg én nem szeretem.
nem mondom, hogy külföldön automatikusan jobb. mert ott se minden van kokainbol, nem fog az ember elszállni. de azért más. és én mondjuk kiprobálnám. mert ez itt most, jelenleg, lofasz.
haveavoice 2009.05.15 19:48:26
@Vérnűsző Barom:
nem, nem érted. nem tudom, hogy miért vezetsz le egy teljes gondolatmenetet a semmiből. nem irtam, hogy nincs munkám, van. és azt sem, hogy mindenkivel tudatom, hogy ez mennyire egy szar ország. nem. csak ez a véleményem, leírtam, ahogy Te is.
boldog vagyok itt, szeretek itt lenni, de attól még ez egy szar ország. a mentalitással, a gondolkodásmóddal, az életfelfogással van gondom. többek közt. és most nem a barátaimról, ismerőseimről beszélek. és lehet, hogy nem is a Tieidről. de túl sok olyan embert látok, hallok, az utcán, a médiában, a kedvenc szórakozóhelyemen, akik kurvára idegesítenek. és nem mondom, hogy külföldön nem lesz egy ilyen ember sem. de az arányok lényegesek. plusz, én örökmozgó vagyok, ha nem tetszik, majd kipróbálok mást.
és egyébként meg pont azért nem akarok itt maradni, mert nem akarok nyalni. de egyébként kint se. nem mondom, hogy nem lehet itthon elleni. de vidéken azért kurvanehéz. persze ellehet menni a Tescoba, de ha az ember nem tescozni akar? ha olyan a szakmája, hogy mondjuk csak Pesten talál munkát? vagy ott se? minek baszakodjak itthon valami szar munkával, amit ráadásul meg se fizetnek értelmesen, és idegeljem magam a hülye emberekkel, akik körbevesznek?
egyébként meg vicces, de hiszed vagy sem, sok-sok helyen nem úgy állnak hozzá az emberhez, hogy akkor te honnan jöttél. hanem, hogy mit tudsz. meg, hogy örülünk, hogy itt vagy.
nade. én megyek, Te maradsz. én is örülök, Te is. maradjunk ennyiben. sok sikert az élethez.
A nagy márkák gyárainak Kínába költözése után az ott készült cuccokkal párhuzamosan azok nagyipari méretekben gyártott hamisítványai is elárasztották a viágot. Milyen jó is volta annak idején az akkor még lengyel piacnak hívott zsibvásáron azzal szórakozni, hogy ki talál…..
Vajon tényleg annyira megérheti manapság NB1-es focimeccseket közvetíteni, hogy az RTL és DigiTv még bokszolnak is értük? Azt hittem rajtam kívül már senki nem nézi őket...
Talán elsőre nem is tűnik online marketinges feladatnak egy weboldal elkészítése, és valóban, vannak olyan esetek, amikor elvileg nem is kell marketinges egy ilyen feladathoz. De a napi gyakorlat azért más. Egy weboldal ugyanis alapvetően kommunikál: elmond valamit. Ez pedig - mármint a…..
haveavoice 2009.05.13 21:31:04
@Salesman:
nem írtam, hogy szüksége lenne rá. ebben egyet értünk. de akkor is röhejes és gyalázatos. mert azért nem telik olyan hihetetlen sok időbe összerakni egy oldalt. ha nincs rá pénzük/energiájuk, akkor csináljanak valami baromi alapot, nem azt várom el, hogy az év honlapját gyurják össze. csak, hogy ne ez a szégyen legyen. mert így felém csak azt mutatják, hogy mennyire szarnak ők mindenkire, a jónép maj jön azt vesz. hát basszák meg.
a DM se az internetből él. mégis képesek voltak egy olyan arculathoz illeszkedő honlapot összerakni, ami alapján elhiszem, hogy ott "fontos vagyok".
haveavoice 2009.05.13 21:34:07
@Csáki István:
szerintem különösebb baj nincs vele, elég alap persze, semmi érdekes, de a többi női magaziné is hasonló nagy átlagban.
A különféle közlekedési eszközöket ért katasztrófák és tragédiák az összeesküvéselméletek bajnokainak kedvencei közé tartoznak. Minél rendkívülibb maga a szerencsétlenség által érintett jármű, annál nagyobb elánnal lehet nekiállni és szétcincálni a hivatalos…..
haveavoice 2009.05.11 14:25:27
@tvonline:
pont ezt akartam írni. kimaradtak az idegenek, pedig ilyen elméletet is hallottam. sőt. volt valami ilyen hír anno, hogy bár "kiemelték a holtesteket", mégse látott egyet senki sem, senkit nem láttak koporsóban. eltűntek mind egy szálig, üres volt a tengeralattjáró igazából. na-na? én ebben a verzióban hiszek:)
haveavoice 2009.05.11 15:02:34
@g.i.:
nem gondoltam ám komolyan:) csak ha már az összeesküvéselméletekről beszélünk, akkor ennek is benne kell lennie. az idegenek mindenhol ott vannak/ott kell, hogy legyenek. és anno olvastam én is a híreket, de hallottam a már említett sztorit is.
de amúgymeg, ha élienek voltak, és tényleg nem volt egy árva holttest sem a tengeralattjáróban, és ha már egyszer világméretű konspirációról beszélünk, akkor a hírhamisítás az lófasz:) szóval nem az idézett szöveg fog meggyőzni:)
Néha azért kiderül... Jön Amerikából ezerrel ez a szórakoztatóiparnak nevezett izé, és már kezdünk mi is teljesen belefeledkezni; volt-e, avagy nem jóléti rendszerváltás, meg mifene. A tévéink egyre nagyobbak, az autóink is egyre nagyobbak, egyre többet költünk ruhákra,…..
haveavoice 2009.05.10 20:22:46
@efes:

ha már szövegértésről beszélsz. mégis mit nem értesz azon, hogy szerintem is jó? a kritikával alapvetően egyetértek, csak a bevezetővel van problémám, meg az összegzés egy-két pontjával. te akkor miről beszélsz?
nem vagyok annyira tájékozott a tizenháromévesek világában, mivel már elég rég voltam a környékén, és mostmár rám is gyanúsan nézne mindenki. de nem is akarnék tizenháromévesekkel lógni. de. a lényeg, hogy mikor akörül voltam is láttam elég sok mindent, függetlenül a baráti társaságomtól. ma is látok elég sok mindent, attól függetlenül, hogy nem érdekelne egyébként. ha azt gondolod, hogy ez nem átlagos, akkor te nézz körül egy kicsit. bár alapból nem értem, hogy miért okítasz, ha előtte írod, hogy egyáltalán nem vagy tájékozott. akkormeg? és a film persze egy ember története, nem mondom, hogy minden tinédzser ugyanezeket csinálja, ebben a sorrendben, de mondjuk a hetven százalékát biztos, ebben semmi különös nincsen.
Két okból is aktuális ez a film. Az egyik, hogy holnap tömegnyi hétköznapi és nem hétköznapi biciklista lepi el Budapestet, hogy estefelé egy közösségi rituális biciklifelmutatással tegyen hitet a városi kerékpározás egyedül üdvözítő volta mellett, aminek végül is sajnos…..
A BBDO olasz helytartósága, a D'Adda Lorenzini Vigorelli BBDO (DLV BBDO) nemrég update-elte weboldalát, bár a helyes kifejezés inkább a downgrade lenne. Így 2009 környékén minden kreatívügynökség igyekszik minél fantáziadúsabb honlappal csillogtatni kreativitását, a DLV BBDO…..
Két érdekes CLP-vel találkoztam a minap Bristol központjában sétálva. Mindkettő az NHS (National Health Service - nagyjából az itteni Egészségügyi Minisztérium) dohányzásellenes Smokefree kampányának egy-egy darabja.Általában a dohányzásellenes TCR kampányoknak erősen…..
Hamarosan egy éves lesz ez a videó, de hozzám csak most jutott el, és nem bírtam megállni, hogy ne rakjam ki a mester véleményét a filmekben való termékelhelyezésről:   ..