Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attaboy

54 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretek tévedni, mert ha tévedek akkor az azt jelenti, hogy fizettek a siteok, úgyhogy most bevallom becsületesen tévedtem buxtoval kapcsolatban. Mert fizetett, igaz, hogy augusztusban nyomtam rá utoljára a request payoutra, és azóta nem tudtak fizetni. Most megtörtént, több mint 3…..
You know when you feel it You know when it hits you There's no mistake when you fall You don't anticipate it You can calculate it It just comes crashing through your walls I'll love you 'til the sky falls down I'll love you 'til I can't feel anything, Not anything at all Even when you're not around…..
Rég nem írtam, de újra itt vagyok, következzen a feketelista, hiszen már hónapok rendelkezésre álltak a fizetésre, ha valamelyik fizet, akkor kihúzom, a szám mellette az, hogy mennyivel tartoznak:Bux.to, 1x <-- fizetett végül vagy 4 hónap utánProsperousboom, 1xCrash Cash,…..
Régóta a köztudatban van, hogy az Amazon.com megnyitotta saját zeneáruházát és ott DRM mentes, vagyis minden eszközön kötöttségek nélkül lejátszható és szabadon sokszorosítható dalokat (jajjdeutálom) árul. Ráadásul több mint kétmillió tételt és versenyképes árakkal.…..
Nagyon jó zenével van dolgunk, ez egy Anjunabeats kötelékébe tartozó CD, két számmal, az első természetesen az original mix, uplifting, nem is kicsit, nem az a zúzós trance, ne várja senki, hogy namost letépi a haját! Viszont kellemes dallam, marhajó hang énekel és a szokásos…..
Clixmedia beváltotta amit igért, 3 napon belül a 3. napon utalta paypalra a pénzt, méghozzá 6.22 dollárt, most az elöbb jött meg. Nem hivom le paypalról mert ugye azért pénzt kérnek, méghozzá 250Ft-ot ugye 15 000Ft alatt (vagy 270? már nem emlékszem fejböl) de a lényeg, hogy…..
Kaptam levelet egy kedves blog olvasótól amiben azt (is) írja, hogy sajnos egy pár weboldalon ugyanazok a reklámok, és ez valóban igaz, de kit érdekel? Hiszen a legfontosabb az, hogy kapjunk pénzt a reklámokért? Etikus ez a gondolkodás? Igen! Ugyanis engem marhára nem érdekel mit…..
Jött három levél crash-cash-töl,Dear Customer,We have recived your request. Please be patient.Best Regards.minimális angol tudás is elég ehhez, azt írják, hogy megkapták a kérelmemet a kifizetéshez, türelmet kérnek, ami már kezdett elfogyni mint jeleztem elöző bejegyzésemben.…..
Juhuhuhu!!! A jo oreg Madagascar visszatert, bizony, trance formatumban, Coptivating Sounds Armada kiadasaban, "repulos felszallos" inditassal, kicsit megkostoltatja velunk a szam elejen a Madagascar hangjait. Aztan beindul a gozgep es a repulo megint felszall, es vegul jon!!!!!!!!!! Meg…..
Egeszen kellemes zene, nem az a zuzos trance, hanem van benne valami uplifting jellegu, bar mondjuk ez a zongoranak tudhato be, ugyanis a szamban tobbszor is zongora megy, es nincs mogotte semmi "hatter". Eppen ez megy a fulemben es nagyon kellemes zene, mindenkinek ajanlani tudom, leginkabb…..
... és nem tudom csináljak-e feketelistát, most ahogy kipihenem a nyaralást éppen ezen gondolkozom, ugyanis majd 1 hónapja írtam, hogy kifizetések.. erre még az állitólag jól menő bux.to sem fizetett. Pedig újra rányomtam a cash out gombra, de nem engedte mert már van egy aktiv…..
Váratlan fordulat a BKV kommunikációjában a sorozatos utasverős hírek után, hogy az egyik, ügyével kereskedelmi tévékben is megfordult fiatalt rágalmazásért pereli be. Bizonyára emlékeznek az esetre, amikor jegy nélküli külföldi fiatalokkal ismerkedtek az ellenőrök a Deák…..
A ma esti epizód elején látható a sorozat egyik legjobb couch gagje, hiszen a rajzfilm főcímében szinte minden rész elején valami más, vicces dolgot csinálnak a család tagjai. Homér ma az egész törzsfejlődést élte végig, a két perces részben, de még így is lecseszést kap a…..
Azóta mióta nem írtam kettő, három újabb kifizetésem volt, az első a crashcash újfent, a második a prosperousboom, és a harmadik a buxto. Namost ebből a crash az már 3 x 35 000-nek megfelelő dollárral lóg, a prosperous meg ugye 100 000-nek megfelelő, a buxto pedig ugye 10 felett…..
A hét kérdése: vajon mi a küldetése az iWiW Live helyszínnek a Szigeten?Egy biztos pont a Sziget forgatagában, ahol ismerőseiddel bármikor összefuthatsz. Éjjel-nappal különleges hűtött italokkal, látványos show műsorral várunk, és ne lepődj meg, ha mixereink a koktélokkal…..
Itt van minden pasi álma, pornót nézni és még fizetnek is érte, van ennél jobb?! :) Hölgyeim, lányok bocsánat de ez tényleg igaz, ime, szokásos nem adbux és nem is sokcentes, hanem a harmadik "bonyolultabb" kategória az oldal, mindenféle összeggel, 0,01-től egészen a…..
Nos, crash-cash-en azóta összejött egy újabb pénz kifizetés, de kicsit utánanéztem a dolgoknak és sajnos 60 napot írnak rá, úgyhogy továbbra is várakozás van, mindenesetre most már 2 x 35 000 dollárnyi pénzem van náluk, már alíg várom, hogy megtudjam mennyit is ér.Közben a…..
Az idei nyár kétségtelenül legjobb oldalai amik amúgy meg is leptek kicsit, a wordlinx és a buxto, bár a buxton azért nincs olyan marha sok link, de ami van az stabil és nem tünik el. Viszont a wordlinx ontja magából a linkeket, ha egész nap futna az oldal szerintem meglenne a 20db link…..
Elég sok weboldalt leírtam már ide, alapvetően ennyit már lehetetlen végigkattintani, én sem csinálom, ki kell választani, hogy mely oldalak azok amik szimpatikusak és melyek azok ahol sok kattintás van. Aztán ebböl össze kell állítani egy csomagot, berakni bookmarkok közé és…..
Ha már benne vagy a mókában akkor 3 féle siteot ismertél meg, az első a sokcentes, a második az adbux féle és a harmadiknak most adok egy nevet, a "bonyolult". Mert annyi minden van fent, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Ilyen site például a clixncash, ranos, clicktopsites,…..
Proxyt már írtam, hogy elgondolkodtató de most itt a lebeszélés, legalábbis az adbux félék figyelik a proxy használatot. (Sugarclicks egyenesen fenyeget, hogy ha valakit ilyen csaláson érnek akkor nem csak, hogy törlik hanem jelentik a hatóságoknak, úgy csinálnak mintha valami…..
Sorolom:Sugarclick átalakitás alatt.Buxclick túllépte a kifizetett sávszélességet.Clicforcent sql hibával küzd.Ranosnak tönkrement a hardware-je.Adsmakeren nagyon sok klikkelni való van de sajnos nem mindig megy, gondolom ők is időnként átlépik a sávszélt és ezért néha…..
Webisztán Google Q2: ajaj 2007.07.20 09:51:00
Lassul a Google növekedése, ez derül ki a magyar idő szerint éjjel bejelentett második negyedéves eredményekből. A számok nem maradtak el sokkal az elemzői jóslatokhoz képest, de ez a "nem maradtak el sokkal" persze azért mégis elég megrázó, mert nem emlékszem, hogy…..
Azt szokták mondani, hogy sok netező azért nem tölti fel public-safe videóit a videómegosztókba, mert túlságosan bonyolult és hosszadalmas folyamat az egész. És "kinek van arra ideje". Bár ez a probléma létezik, mégis eléggé meglepődtem azon a kezdeményezésen, amit a…..