Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Athos64 (törölt)

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves terror blog!   Pályakezdő vagyok, életem első munkahelyét próbálom megtalálni, eddig sikertelenül sajnos. Tucatszám küldöm a cv-ket, hívogatom a hirdetéseket, de alig akad néhány hely, ahonnan egyáltalán visszajeleznek, interjúra pedig csak a legritkább esetben…..
tvblog Visszavágott a Heti hetes 2010.02.15 12:03:00
A jobb filmválasztás döntött, vagy a Heti hetes iránt hű nézők kitartása? Esetleg a Damu - Verebes - Staller trió kevésbé volt népszerű a nézők körében? :)Az RTL Klub vitte el nézettségben a vasárnap estét, mert bár este héttől még a Naplót többen nézték, mint…..
A kifutó - befutó hírességek kedvenc trükkje a szexvideójuk kiszivárogtatása. A műfajból már egy egész videótékányi megtalálható a neten, mi kibogarásztuk nektek az érdekesebbeket. Sajnos a hazai hírességek egyelőre nagyon óvatosak - ilyen kis helyen jobb a békesség, és…..
asanisimasa Help! (1965) 2010.01.01 13:51:00
Richard Lester a gombafejűekkel töltött nehéz éjszakája után még nehezebb nappal jött, hiszen a a '65-ös Help! című izé főleg nappali környezetben játszódik. A korai James Bond-filmeket idéző (de csak idéző!) sztori Ringo egyik éktelen ékköves gyűrűjének ellopása körül…..
A múlt század hetvenes éveinek (milyen furcsa ezt így leírva látni, mintha nagyon régen, holott éppen csak tegnap volt...) egyik nagy-nagy botrányköve volt Bernardo Bertolucci Utolsó tangó Párizsban című filmje, melyet a sors különös kegyéből, igaz, majd' tíz évvel külföldi…..
Athos64 (törölt) 2009.12.27 12:07:48
@efes:

Tisztában vagyok azzal, hogy Godard, Pasolini és Visconti egymástól független alkotók, ám hatásuk Bertoluccira szerintem kétségtelenül kimutatható. Bertolucci Pasolini asszisztenseként kezdte a szakmát A CSÓRÓ (1961) című filmben, és saját első filmjét, A KASZÁS-t (1962) Pasolini forgatókönyvéből készítette. (Mellesleg eredetileg Pasolini akarta volna első filmként megcsinálni A KASZÁS-t, de végül A CSÓRÓ-t választotta.) Godard hatása főleg az 1960-as évek Bertolucci-műveiben (pl. PARTNER) mutatható ki. Nyilván nem véletlen, hogy Bertolucci, Godard és Pasolini is részt vett a SZERELEM ÉS DÜH (1969) című szkeccsfilm elkészítésében. Visconti grandiózus, „nagyopera” jellegű, melodramatikus alkotásainak hatása Bertoluccinál a legegyértelműbben A HOLD-ban (1979) fedezhető fel. Nem állítom, hogy Bertolucci ne lenne több, mint az említett alkotók követője-koppintója, mindazonáltal nem érzem őt annyira eredeti tehetségű művésznek, mint az említetteket. Természetesen ez csak személyes vélemény, nem kategorikus kinyilatkoztatás.

P. S.: Én úgy tudom, Visconti csupán származására nézve arisztokrata, beállítottsága nagyon is baloldali volt. Pasolini kétségtelenül „meleg katolikus komcsi” volt, de egyik jelző sem teljesen abban az értelemben vonatkozott rá, mint ahogy általában e címkéket használni szokás. De ez már más téma, talán egy Pasolini-film kapcsán kéne majd egyszer kifejteni.
Ma úgy döntöttem, hogy nem rohanok. Nem is vagyok jól, de ez nem számit. Mindenképpen valami nagyon vidám videót szerettem volna találni, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ez lesz. Mert ugye Németország mennyi szép dolgot adott már nekünk a Modern Talkingon és a Snap-en kívül,…..
B-oldal Csernobil és a zene 2009.04.26 07:34:00
Ma 23 éve, hogy a csernobili atomerőműben katasztrófa történt. A B-oldal szerkesztősége inkább a vidámabb témákat szereti, de a modern kor egyik legnagyobb katasztrófáját, az arról való megemlékezést mi sem tudjuk kikerülni. Úgy gondolom, hogy a bővebb fizikai tanulmányokkal…..
Athos64 (törölt) 2009.04.26 13:18:41
@Am580:

A Kraftwerknek is van RADIOACTIVITY című száma még az 1970-es évekből, de a LASER COWBOYS azonos című felvétele más tészta, a korábban csatolt linken meg is hallgatható. Egyébként az 1980-as évek vége felé a Kraftwerknek THE MIX címmel megjelent egy albuma, melyen híres számaik remixei hallhatók. A RADIOACTIVITY remixében már Csernobil is szóba kerül, a felvételben egy géphang ezt ismételgeti refrénként: Chernobyl, Harrisburg, Sellafield, Hiroshima.
Technikai okok miatt a téma másik blogoldalon fut:http://nosztalgiadisco.blogspot.com/ ..
Hazahívtam, h azonnal jöjjön és olyan kis naiv szerelmes voltam, h sikerült elhitetnie velem, h valaki feltörte a gépét ....Következő az volt, h találtam buzi pornófilmeket a gépén akkor elmagyarázta, h lehet öccse meleg...mér sok jel utal rá:D. Utólag röhögnöm kell milyen…..
Athos64 (törölt) 2009.04.06 11:50:15
Az ilyen sztorikat olyan jó lenne azért a másik fél előadásában is hallani! Megértem, hogy egy magát jó nőnek definiáló személy számára mekkora csalódás rájönni, hogy partnere nem (csak) rágerjed elsősorban. Ettől függetlenül a cél szerintem nem szentesíti az eszközt, és én egy párkapcsolatban sem tartom elfogadhatónak, hogy valaki titokban a partnere számítógépén és mobiltelefonján kutasson.

Ha valóban megesett a leírt ügy, a fickótól sem volt korrekt dolog az öccsét belekeverni a dologba. Nyilván ha a fiúkra áll fel neki igazán, akkor inkorrekt volt tőle egy lányt is hülyíteni, bár az sem kizárt, hogy nem meleg a srác, hanem biszex.

„egy-két hónapra megint elfogott a kíváncsiság, persze gyomorgörcsöm is volt, h mit találhatok az én szerelmemnél...” Én semmi értelmét nem látom az olyan kapcsolatnak, ahol a partner leginkább azon görcsöl, hogy min tudná rajtakapni a másikat. A problémákat őszintén meg kéne beszélni egymással, és ha az egyik fél hazudik, az szerintem még nem indok arra, hogy a másik fél is sumákoljon. Az esetleírás alapján a lehető legjobb megoldás volt a szakítás. Nem csak a lány számára.

P. S.: Bocs, ha egyelőre a fiúval megértőbb vagyok, de ennek a legfőbb oka a férfi szolidaritás, ha meleg a fickó, ha nem. Az ő verzióját nem ismerjük, mindazonáltal kapott már épp eleget mindenhonnan, pedig mindenki csupán a blogíró – érthetően elfogult – leírása alapján véli ismerni őt.