Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kenya

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
folytatom......
Kenya 2019.11.07 20:56:40
kisrigók unalmas nekünk? 2015.02.06 11:33:31
lányommal beszélgetünk: - anya, szerinted lehet, hogy minket egy tévében néznek?- kislánykoromban én is képzeltem ezt, de mostmár teljesen biztos vagyok benne, hogy nem.- kislánykorodban téged is néztek?- nem, azt hiszem, akkor sem, de gondoltam rá, hogy mégis, és próbáltam…..
Pók és cukiság – na ez aztán oximoron a javából! De nincs is annál szebb, mint amikor korábban megdönthetetlennek hitt dogmákat felül kell bírálnunk, és beismernünk: vannak kivételek. :-)Forrás: indavideo..
Kenya 2011.11.19 11:43:50
Minimalista, de mégis otthonos. Ki mondta hogy a luxus csak rideg lehet? (im) “A halószoba valami kritikán aluli, bár a gyerekszobában található tükörrel kombinált dór oszlopos timpanon relief is megér egy misét. A nappaliban található "galériát" meg inkább…..
Kenya 2011.08.21 18:06:41
@d'oh: ez tényleg gyönyörű, nem is gondoltam volna. köszi a képeket!
"A helyes, szőrös kis állatkákat szeretjük  - én különösen a pókokat. :-) Tegnapi mezei sétám során találkoztam össze ezzel a nagyon helyes  réti farkaspók (Hogna radiata) mamával. A nemrég kikelt babapókok a kb. 2,5 centis mama hátán összekapaszkodva…..
Egész nyáron azt találgatta a sajtó, vajon hová költözik a leköszönő köztársasági elnök. Nem igazán kényeztették el Sólyomot, nővérszállót, volt drogambulanciát és romos villákat akartak rátukmálni. Nem is értem, miért nem ugrott be mindjárt az illetékeseknek az…..
Még akkor is ha ennek az anyu nem örül. A találatért köszönet atomvillanásnak...
BDBY barátnője hagyta magát rádumálni egy számlanyitásra, pedig eredetileg egy cégnek szeretett volna befizetni. Vesztére az immár saját számlájáról online indított utalás egy avatatlan kollegina kezébe került, aki sikeresen elküldte a pénzt egy ismeretlen…..
Egyéves a blog. Néhány héttel ezelőtt eltöprengtem, hogy írjak-e majd egyáltalán ünnepi posztot, és miről, de most szerdán megoldódott a kérdés, egy előrehozott születésnapi meglepetéssel. Felicitász blogja felkerült a Goldenblog 2010 egészség-életmód kategóriájának…..
A naiv ügyfél a hűségidő lejárta után nem mondta föl az Eternetnél a netet, egyszerűen csak nem használta és nem fizette. Ezért a szolgáltató 3 hónap után lekapcsolta, majd az ez után következő időszakra is szép kövér havidíjakat számolt és most követel. Nekem az…..
  A képeket látható szurikátakölyköt átfagyva, kiszáradva találták meg, feltehetően az anyja nem akarta gondozni. Egy margarinos dobozban szállásolták el, és mesterséges táplálással etetik. A megtalálásakor 18 grammos szurikátagyerek tömege hat hét alatt…..
Amikor megláttam a tévében az ingatlan.com filmjét, nem tudtam szabadulni a deja vu érzéstől, és akaratlanul is Vatera Vera kalandjai ugrottak be a koncepcióról (ami tekintve, hogy ugyanaz az ügynökség készítette, nem nagy meglepetés). Ez nem feltétlenül baj, hiszen a Vatera…..
12csab dühöng, hogy várnia kellett percekig, amíg egy biztonsági őr a lopós vásárló szerepében letesztelte a pénztárost. Szerintem 12csab örülhet, hogy ilyen izgalmas jelenet részese lehetett, egy hipermarket ennél ritkán nyújt jobb szórakozást. Mese lejjebb: 2010. március…..
Bosszantó és zavarbaejtő dologra hívja fel Salix a figyelmünket. A tanító néni néha helyesírási és szövegalkotási problémákkal kűzd, levélírónk pedig tanácstalan a megoldást illetően.Kedves Ellenőrző, Apró ügy nagyon, lehet az is, hogy túldimenzionálom - akkor majd jól…..
Kenya 2010.02.03 11:08:31
@Rékuc: az "alacsony árú termék" spec. hibátlan.

Én is kaptam - kábé ötödikben - dícséretet a magyartanártól... na rögtön reklamáltam is.
Meg a tantónéninél is, mikor a "föl" szót kijavította "fől"-re!
Fantasztikus szuperinfós hirdetést hozott nekünk szóviccblogos harcostársunk, Hancu, a reklám azonnal meg is kapta az Évtized árukapcsolása díjat. Először csak simán nevettünk, hogy hahaha, ha sírkövet veszel, tunéziai nyaralást kapsz ajándékba, muhaha, aztán egyszer csak…..
Kenya 2010.02.02 19:09:58
Félrefordítások Jobbasket 2010.01.10 13:26:41
Nyersferdítő továbbította nekünk ezt a levelet:A mellékelt levél szerintem érdemes egy posztra; egy ismerősöm továbbította (de nem a levélben foglaltak miatt...) Persze elképzelhető, hogy ez is fordítóprogrammal készült, bár annál egy fokkal jobb(nak tűnik).Tisztelt Uram,…..
Tudom, nem mai a kép, de itt még nem volt és kategóriába bőven belefér ez a nagyszerűen kivitelezett reklám a szappantartón. ..
Talán valahol a jószándék vezérte a Libri eladóját, amikor nem engedte kártyával fizetni a vásárlót. Talán többször is előfordult már vele, hogy a POS (point of sale) megszívatta és kétszer húzott le egy összeget, de erre a jó megoldás biztos nem a vásárló…..
Karácsonyi netes szívás sorozatunk újabb darabjában Blondpearl Segafredo kávés szetteket rendel, amikben a készletenként 3 kávécsomag egyike lejárt szavatossságú kávéra van kicserélve. Kaland alant: Levelem célja, hogy kifejezzem csalódottságomat az internetes vásárlással…..
Értem én, persze, hogy értem, a kötelező biztosításnál nem mutathat mást az ember, mint egy autót, mert másból nem ért a nép. De a Sziget fesztivál műmájer karaktere, vagy a Raiffeisen kisstilű hasitasis dílere után harmadszor is elsütni ugyanazt a poént egy kicsit…..
A vicces utcanevek frontján a lakótelepek elég jól teljesítenek. A közéletileg tájékozottabb ügyfélszolgálatosok például felkapják a fejüket, ha bemondom a lakcímem: Lovas István utca. A magyarázkodásról már leszoktam - egyébként hősi halált halt szolnoki pilóta volt a…..
Kenya 2009.10.21 22:57:51
@xingu: vagy a "Vasút út" Nagymaroson (Bajcsy-Zsilinszkyt cserélték erre)

Én pl. a Víziorgona utcán lepődtem meg (Békásmegyer), egyébként szomszédja a Sramli utca :)
Egy a szó jó értelmében cuki reklámfigura megalkotásával sok esetben már nyert ügye van a reklámozónak, hiszen egy igazán jól sikerült és ötletes kis figurának lehetetlen ellenállni. Ilyen volt például Flat Eric a Levi's reklámokban, amit még a kampány után évekkel is…..
A Schönbrunni Állatkert jegesmedvéje sem kevésbé cuki, mint berlini rokona. Szívesen bohóckodik a labdáival a vendégek nagy örömére. Vajon melyik kép a legcukibb?..
babe (tőle jött korábban a hazafias szépségverseny) az Ikeában járt: Az IKEA weboldalán barangolva megakadt a szemem a "Felmosás" menüponton. Mondom magamnak: nem igaz, már tényleg minden hülyeséget árulnak. Megnyitottam, persze edénycsöpögtetők és más mosogatással…..
A közönség nyomásának engedve ;) visszatérek a "három csapás" kérdéséhez. Jó, legyünk pontosak, a "nyomás" szó talán erős; annyi volt, hogy az előző poszthoz kommentelt a témában lizocska, és korábban Ahmettől kaptam ezt a mailt:Esetleg kitehetnétek egy…..
Kenya 2009.02.26 19:42:32
@lizocska: Miazhogy, nagyonis! :-)
@Leiter Jakab: Köszönöm!