Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bernáth Attila

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha szeretnél tenni a vállalkozásod sikerességéért, akkor akár már most is nekikezdhetsz.Szeretnék segíteni neked néhány hasznos ajándékkal abban, hogy sikeresebbé tedd a vállalkozásod. Ahhoz, hogy ezeket megkapd, semmi mást nem kell tenned, csak írnod nekem egy e-mailt arról,…..
Fejlesztenéd a vállalkozásod informatikáját, és jól jönne hozzá egy kis pénz? Most itt a lehetőség, de nincs sok időd!2011. január 14-én elindult az Új Széchenyi Terv. A cél elsősorban a hazai kkv-k fejlesztése és a munkahelyteremtés. A kkv-kat érintő első pályázatok 2011.…..
Sokan erre a kérdésre azonnal rávágnák, hogy: dobozost, mert az olcsóbb! Mások pedig, hogy: egyedit, mert az olyan lesz, amilyet te akarsz!Én azt mondom: attól függ! Miért? Ugyanis a döntés szempontjából a lényeg: melyik térül meg jobban, hamarabb, kisebb kockázattal, kevesebb…..
Vágjunk a közepébe, és nézzünk ismét egy autós példát (ui. az autók nagyon hasonlítanak a szoftverekre :) ). Lássuk, milyen költségeid vannak, ha autózni szeretnél? Tegyük fel, hogy egy használt autó vásárlása mellett döntesz. Ekkor a várható költségek:A kocsi ára: ezt…..
A tapasztalt cégvezetők már nem esnek abba a hibába, hogy egy új szoftver bevezetésének eldöntésekor csak annak árát nézik.Ezt ahhoz tudnám hasonlítani, mintha autóvételkor kizárólag az alapján döntenél, hogy mennyibe kerül az autó. Ha így lenne, akkor azt hiszem, hogy a…..
Manapság már talán nem is létezik olyan cég, aki versenyképes tudna lenni anélkül, hogy számítógépeket használjon.A legalapvetőbb dolgok, amire a kisebb cégek is használják ma már a számítógépeket:webes böngészése-mailek kezelésedokumentumok előállítása,…..
Amikor tavaly Marissa Mayer, a Google keresőmegoldásokért felelős alelnöke bejelentette az Univerzális Keresőt, már sejteni lehetett, hogy a "keresőóriás" gúnynévvel illetett cég nem tesz le arról, hogy felülmúlja az önmaga által felállított mércét. Ugyanakkor az…..
Bernáth Attila 2008.11.20 22:52:16
Klasszikus összeesküvéselméletes téma, hogy a gázszolgáltatók titokban nem "vizezik-e" a gázt. Egy csomóan biztosak benne, hogy igen, és a fűtőérték a valóságban egyre alacsonyabb. ("A fűtőérték nem más, mint egy köbméter normál állapotú földgáz…..