Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HorvathL

1559 bejegyzést írt és 3522 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeztek tavalyi kívánságlistánkra ? Amit tavaly kívántam, azok közül semmi sem valósult meg, de ez idén már egyáltalán nem számít. Úgy döntöttünk, idén is listát írunk, de ez most egy kicsit más lesz, mint az eddigiekben. Idei kívánságaim a…..
 Rövid leszek: jó. Na de ne rohanjunk ennyire előre. Nyilvánvaló, hogy az extrémsportmárkák és a hozzá tartozó életstílus igen jelentős tömegeket képes megmozgatni. A gördeszka, a világ csak néhány pontján űzhető szörf, a snowboard, a bmx, egyszóval a legnépszerűbb…..
A Marks & Spencer nagyon ráfeküdt erre az olaszos Dolce Vita életérzésre. Emlékeztek erre a kampányra? Már akkor is nagyon tetszett nekünk ez a fresh preppy irányzat, amit a M&S újabban képvisel. Továbbra is remeknek tartjuk ezeket a fotókat, de ennek a nagyon tisztán…..
Nemrég leltárt készítettem a ruhatáramból és felmerült bennem pár kérdés ezzel kapcsolatban. Az van, hogy a ruháim több, mint 50 %-a egy bizonyos fast fashion brandtől származik. Vajon jó ez nekem? Nem mondanám, hogy az átlagnál többet vásárolok ruhát, de mióta a fast…..
HorvathL 2013.06.02 17:57:22
@escargot: Igen, van nekem is olyan, ami még bírja, de manapság ez sajnos elég ritka. Az egyre hitványabb minőség és az emelkedő árak miatt fontos, hogy mi az, ami megéri és mi nem. Egyébként pedig azért született meg a cikk, mert az egyik boltból az első mosásnál tönkrementek a legutóbb vásárolt holmik és azért ez a konkrét pazarlás. És úgy mostam, ahogy fel volt a cimkén tüntetve.
A Daft Punk hét évnyi kihagyás után új lemezt ad ki idén. Ezt most már én is tudom, pedig nem vagyok követője a francia elektrót játszó duónak, ugyanis megjelent egy Saint Laurent kampány, amelyben a Daft Punk futurisztikus elektró-rock&roll imázsa kerül előtérbe.…..
Megjelent az Ermenegildo Zegna legújabb parfümjének kampányfilmje. Capri csodás látványával hirdetik az új illatot, amelyhez a kisfilmet Jonas Akerlound rendezte. Látszik is a svéd letisztultság – bármennyire is elcsépelt egy szóösszetétel ez –, a kis sziget…..
A stílus és a divat néha elég távol állnak egymástól. Kábé annyi bennük a közös, hogy mindkettő a ruhákkal hozható kapcsolatba. Ha ezt egy olyasvalakinek kéne elmagyaráznom, aki egyáltalán nem érdeklődik az öltözködés iránt, azt biztosan Johnny Depp valamelyik borzalmas,…..
"What's that jacket, Margiela?" - teszi fel a kérdést kedvenc egómániákus botrányhősünk, Kanye West a Niggas in Paris című számban. A válasza ez esetben igen kell legyen – saját magának – még ha ez bizony furcsán is hangzik. A kabát a H&M x Martin Margiela kollekcióból…..
HeStyle Margiela x G-Shock óra 2013.03.25 18:29:54
A belga cég a japán Casióval kezdett együttműködésbe. A végeredmény pedig egy lenyűgöző videó, illetve egy óra, ami... elsőre ugyanolyan, mint a többi G-Shock. Persze ez azért nem teljesen így van, a Casio strapabíró sorozata jellemzően műanyagból készül, de ez a…..
Már láthattátok a Burberry kampány első felvonásait, most újabb két fotó jelent meg. Ezúttal is az ifjú Beckham látható, most talán egy kicsit komolyabb szerepben, de félig még mindig ebben a nagyon furcsa, tükröződő anyagú rövidujjú ingben. Engem mondjuk nem zavar, továbbra…..
A minap láttam egy bejegyzést (konkrétan ezt) a The Sartorialist méltán népszerű blogján, amelyben egy hölgy képe volt látható. Első ránézésre egy nem odaillő fotónak tűnt, a sok zseniális firenzei, párizsi és New York-i outfit között tényleg haloványabb az öltözék,…..
Oscar Spendrup látható a Boomerang 2013-as tavaszi kampányában. A svéd modell neve ismerősen csenghet, hiszen írtunk már róla. Megérkezett legújabb kampánya, amelyben a bájos Rianne Haspels-szel szerepel. A fotókat Carls Bengtsson készítette a felhős tengerparton. Nem is tagadom,…..
HeStyle Lee kampány Cole Mohrral 2013.03.01 17:45:00
Cole Mohr valahogy mindig is hordozta magában a rocksztár-potenciált. A széttetovált tizenévesnek kinéző srác ezúttal a Lee Back in Black kampányában szerepel. Természetesen a farmereken van a hangsúly, amikhez szakadt mellényt, printes pólót és kötött pulcsit is párosítottak.…..
A belga divatház legújabb kiegészítői következnek. Kedveljük a Maison Martin Margiela által kínált cuccokat, legyen az egy fast fashion kollekció, vagy akármi más. Ezúttal semmi meglepő nincs ezekben a bőrből készült kiegészítőkben, hozzák a megszokott kiváló…..
A Vans és a Marvel képregénygyártó összefogott, az eredményt most láthatjátok. Semmi ördöngösség nincs a dologban, azt kapjuk, amit várni lehet. Fogták a Marvel univerzumának legnagyobb sztárjait (avagy Vasembert, Pókembert, Hulkot, Amerika Kapitányt és Thort), és rányomták…..
Megjelent Tom Ford következő téli szezonra szánt lookbookja. Nos, azt a bizonyos szőrös Chubakka-cipőt leszámítva tetszetős az összhatás. A kollekció úgy tud extravagáns lenni, hogy közben nem veszíti el a klasszikus hatását. A szürke túlsúlyban van, némi mintával és egy…..
David Beckhammel elégedettek a H&M-nél. Nem is csoda, hogy folytatódik az együttműködés, megérkezett az új kampányfilm, amelyet maga Guy Ritchie rendezett. Mókás és lendületes lett a 2013-as tavaszi kampányhoz készített videó, Beckhammel űgy tűnik, továbbra sem lehet…..
Aki kedveli közületek a Punnany Massifot, annak biztosan feltűnt, hogy a zenekar tagjai külsőre nem a tipikus rapper vonalat képviselik. Zenéjüket sem lehet (és nem is kell) pontosan definiálni, a lógós nadrágtól épp olyan távol vannak, mint a hip-hop szubkultúra New York-i…..
Ez az egyik legkülönlegesebb tumblr oldal, amit valaha láttunk. Elképesztő az ötlet, hogy a kutyát öltöztessék be modellnek férfiruhákba, a minőség pedig még elképesztőbb. Tökéletesen profi munka a Menswear Dog nevű tumblr a logótól a fejlécen át a fotókig. A kutya…..
Megérkezett az olasz márka legújabb lookbookja. A formális szettek között sok újat nem találunk, természetesen szépek az öltönyök és a bárosnyzakók. Az érdekességet az apró printes ruhadarabok nyújtják. A modellek Adam Senn, Elbio Bonsaglio, Enrique Palacios, Jae Yoo, Paolo…..
HeStyle Vadonatúj Vans-ek tavaszra 2013.01.17 18:45:00
Itt a tavaszi Vans kollekció, amely a farmer előtt tiszteleg. Ez azt jelenti, hogy mind az Old Skool, a Slip-on és az Era modellek printes farmer anyagú felsőrésszel is elérhetőek lesznek. Ezeket a strapabíró klasszikus cipőket igazából elrontani nem lehet, így az új anyagok…..
India lassan vezető gazdasági világhatalommá válik. És az az ízlés? Az egy más kérdés. De tényleg, ilyen nyomorult ízléstelenséget az eddigi évek blogolása alatt nem láttunk, erre valami új kifejezést kéne kitalálni. Olyan tömény dózisban kapjuk az aranyat ettől a…..
HorvathL 2013.01.17 18:23:11
@that's it: Szia János!
Köszi a tippet, az "országok stílusai" ötlettel mi is szeretnénk valamit kezdeni, egyelőre csak ötlet szinten van meg a dolog, de lehetséges, hogy hamarosan külföldi olvasóink segítségét fogjuk kérni. Vagy olyanokét, akik hosszabban tartózkodtak külföldön és tudnak néhány adalékot mondani a helyiek öltözködéséről.
Üdv,
Laci
HeStyle Stílusos nápolyi promó 2013.01.17 18:05:00
Sajnos nagyon kevés az ehhez hasonló videó. És ez lehet, hogy baj, de amikor felbukkan egy ilyen gyöngyszem, annak annál jobban tud örülni az ember. Az Olasz Stílus – így, nagybetűvel – meglevenedését láthatjuk kellemes tájakkal, egy nyitott tetejű MG-vel és középkorú…..
Az Eleven Paris tavaszi/nyári kampányában láthatjuk a zenészt. A francia brand tíz éve gazdagítja a divatipart, így felkérték a tíz albummal rendelkező Kravitz-et, hogy szerepeljen legújabb kampányukban. A világos, élénk színek jól mutatnak a Renaud Corlouer által Miamiben…..