Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dome841

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült a Mol Liga dunaújvárosi négyes döntőjének plakátja, jól sikerült, megmutatjuk hajtás alatt, rajta van a program is órára lebontva. Egyúttal jelezzük, a finálét a hét legfontosabb programjának tekintjük, és kiemelten foglalkozunk vele. Jó cikkeink lesznek. ..
A hazai közönség örömére a Dab.Docler nyerte meg az egy év szünet után ismét megrendezett Magyar Kupát, a bronzmérkőzésen a jóval motiváltabb Miskolc kerekedett felül a Ferencvároson. Egyértelmű közönségsikert aratott a kupa, a döntőt háromezren látták a helyszínen. A…..
Ráfázott a kényelmeskedésre az Újpest, az utolsó pillanatig küzdő zöld-fehérek két ponttal távozhattak a Kisstadionból. Négyezer néző előtt az újpestiek hamar átvették a kezdeményezést, Kiss Gábor előnyből az 5. percben meg is szerezte a vezetést. Feltűnő volt, a zöldek…..
A december 27-ei Winter Classic legendás helyszínét, a Kisstadiont szövegesen, fotókban és térképesen már bemutattuk, ezúttal mozgóképeken is ismertetjük. Videós stábunk bejárta a betonteknőt, korántsem a katasztrófaturizmus igényével. ..
A magyar bajnoki címvédő és első számú kihívója is 2-0-ra vezet az OB I. elődöntőiben. Mindketten idegenben győztek a második mérkőzéseken, az Alba Volán 5-3-ra verte jelentős nehézségek közepette a Dab.Doclert, az UTE pedig 4-2-re az NZ-Starst. A Dab.Docler alaposan…..
dome841 2009.03.06 23:15:39
Hát a mai DAB - VOLÁN meccsről:
Minden elfogultság nélkül mondhatom azt hogy az első harmadban esett dab gól után a sorozatos kiállitás az nem volt mind jogos pár befujható de nem feltétlen ha volán játékost ütköztönk 2 perc ez mi most de tényleg most jégkorong mecs vagy meleg party ahol nem lehet semmi keménység!De a másik a DAB edzője kanadai nem olyan mint a magyar foci edzők hogy ha nincs eredmény a biró ahibás ilyenről szó sincs pontosan jol látta és láttuk az ujvárosi oldalon h mire mennek a kiállitások a volán felhozására!

De a volán ma dupla nulla volt magához képest ocskay ék nagyon gyengék voltak nem ment nekik semmi.az emberhátrányokban elfáradtunk ezt meg a légiósok által és egy két jól játszó magyar hokis kihasználta!

De most elkéne gondolkodni végre h most jégkorongot szeretnénk vagy volánt!

MErt tiszta sor h a volán elvileg jobb ma nem mutatta ezt meg!De mire kell ez h birói segitséggel nyerjenek nem mindegy milyen arányban mennek tovább h 3-0 v esetleg 3-1,3-2
Most nem tuom kinek a keze van ebben de undoritó pont az ilyen vezetők miatt hagyják ela sportágat edzők és játékosok lásd legutóbb a kercsó intet bucsut az országnak néha átjár edzést tartani és ennyi sztem észbe kéne kapni klub szimpátia nélkül

Mert azt sokat halljuk mi a volán érdeke hogy kiemelt legyen az OB 1 be például de az meg a sportág érdeke lenne h fair play legyen a játék

Ha meg birok alkalmatlanok a pályára külföldrő kell hozni ennyi
dome841 2009.03.06 23:22:13
@Lazlee: Árkovics h lehet saját maga fönöke? egyszerű ez magyarország ha van valaki aki oda nyomja be akkor simán és ha kell ezt a szivességet néha viszonozni kell mint ma ....

Mint a témába vágó tegnapi írásunkhoz fűzött kommentekből kiderült, a parlament a két jégkorongos módosító indítvány egyikét megszavazta, a másikat meg nem. Ezek szerint tehát az utánpótlás kap 170 millió forintot, a felnőttválogatott A csoportos szerepeltetésére ellenben…..