Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mérgező Hulladék

0 bejegyzést írt és 1019 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Döbbenetes, hogy a Ryainairnél minden trutymóságot megpróbálnak sikerként tálalni, legyen szó burkolt áremelésről, csomagszigorról vagy tömeges járattörlésről. Most ez utóbbinak lehetünk tanúi, az ír légitársaság ugyanis úgy próbálja eladni, hogy több tucatnyi járatát törli naponta hat héten át,…..
Mérgező Hulladék 2017.09.20 10:40:35
@cradbox: nem kell aggódnod, ha volt a repülésnek eleganciája, az nem tűnt el. Csak szűkebb körnek elérhető, mert egyáltalán nem olcsó. De ők valószínűleg örülnek, hogy te nem akarod/tudod megfizetni, a szemükben te is egy volánbuszostörzsközönségtag lehetsz.

@geegee: ezt én is így gondolom, szerintem ez már sok. Persze ők minden bizonnyal jobban tudják, de kiderül középtávon, belefér-e egy ilyen húzás.
sörfigyelő 1698 2016.08.17 12:27:52
Illat: van neki egyáltalán? Hab: szép fehér, sűrű és masszív Szín: áttetsző, félbarna  Egyszerű marketing egy sört a gyár alapítási évéről elnevezni. Sokszor emögött a tartalom csak biztonsági játék. Legyen egy kicsit erősebb, kicsit sötétebb és kész is van az új termék. Nagyjából az 1698 mögött…..
Ez az Auchan akció nem váltja meg a világot, de mellette még tart a Nyár Ízei akció is a cseh és német sörökkel, úgyhogy nincs mit felróni nekik. A Budweiserek gyakorlatilag Dreher árban vannak és a dobozgyűjtők végre olcsóbban is beszerezhetik maguknak a literes Baltikát és Keltskét. A Tesco…..
Mérgező Hulladék 2017.07.17 12:48:10
Mérgező Hulladék 2017.08.01 10:17:41
@Delirium Tremens: érdekes adalék ehhez, hogy a Gallica másfél hete megjelent az Újpest FC mezein, állítólag évi százmilliós összeget fizet a Belgaco. Ez normál esetben egy teljesen érthető lépés lenne (feltörekvő sörmárka egy népszerű futballcsapattal vezeti be magát), de a magar fociban semmi sem normális. És persze alapból is gyanakvó vagyok a Gallicával szemben, hiszen minek egy új belga sör kizárólag a magyar piacra?
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
Amit beharangoztunk a Wizz Air csomagos változásaival kapcsolatban, az valóban úgy lesz. Sok múlik viszont majd azon, hogy az új rendszerben miként tudja a Wizz kezelni a beszállási procedúrát a földön, hol lesz az a határ, aminél már mindenképp elveszik a csomagot, ha nem fizetünk. Részletek és…..
Mérgező Hulladék 2017.07.25 09:52:30
@Fillér B. Gusztáv: és hadd írjam le ennél a posztnál a másik nagy különbséget: a ryanairnél lehet egy másik kis táska (amibe adott esetben az értékeid meg a repülőn szükséges dolgaid átrakhatod) is nálad azon kívül, amit esetleg a csomagtérbe raknak; a wizzairnél meg elvileg csak azoknál lehet másik kis táska, akiktől biztosan nem veszik el a kézipoggyászt. Ott állsz majd laptoppal, pénztárcával, könyvvel stb. a kezedben? Kíváncsi leszek a gyakorlatra.
sörfigyelő Katalin Cárnő 2017.07.21 10:20:09
Illat: édes, csokis, kávés  Hab:sűrű és masszív, drapp Szín: fekete   Elöljáróban, ez nem az 'igazi' Katalin Cárnő, hanem annak diszkont változata, kevesebb alkoholtartalommal.  Van rajta egy megjelölés, hogy ez egy russian imperial stout lenne, amitől egyből hátrányba került mert a legutóbbi…..
Mérgező Hulladék 2017.07.21 13:45:11
@Madnezz: teljesen reális, ez egy lebutított változat. A sörcsaPH-ról idézve:
"Az általad említett 6%-os Katalin Cárnő egy speciális kiadás mely kifejezetten az Aldi számára készült. Egyébként a sör alapvetően nem változott.
Szép napot! A Hedon csapat"

Ez is a KRAFT...
Vajon jön majd 3,8-as barna láger is imperial stoutként, "így lehet hatszázért eladni diszkontláncban" jeligével?
Mérgező Hulladék 2017.07.24 12:57:25
@hallójárat: "már a kezdetek óta teljesen egyértelmű mire megy ki az egész KRAFT cirkusz"
Nem az, vagy legalábbis egyáltalán nem elég széles körben. Ezért üdvözlöm a hozzászólásaid a témában, nagy szükség van rájuk szerintem.
sörfigyelő Veltins 2013.11.11 18:30:44
Illat: magyar gagyisör  Hab: a teteje megkeményedik Szín: világos A nem túl kedvező előjelek után csak pár korty kell és kellemes megnyugtató tudat jár át, Németországban még mindig nem felejtették el sörfőzés mikéntjét. Egyszerű sörnek indul, de van benne némi…..
Hetek óta halljuk és olvassuk a híreszteléseket arról, hogy a Wizz Air átalakítja a poggyász-szabályozását és egyre inkább úgy tűnik, komoly a dolog. Hivatalos bejelentés még nincs, de ha a több forrásunk által megerősített verzió a valós, akkor sokan fognak átkozódni. FRISSÍTÉS: már hivatalos, fenn…..
Mérgező Hulladék 2017.07.19 14:01:38
@cradbox: meg olyankor is, ugye, amikor ezt leírod? Készséggel elhiszem, hogy többre vitted az életben, tehetősebb vagy, általában kulturáltabban is viselkedsz, mint a "wizzair átlagutas" - csak elég szánalmas, hogy ezt a fapadosblog szinte minden posztjánál bizonygatod.

A témához: ugye a ryanairnél is az a rendszer van, hogy lerakják a csomagtérbe a kézipoggyászt, de nem elhanyagolható különbség, hogy ott lehet nálad egy másik kistáska. A wizzairnél viszont akitől "elvehetik" a kézit, annál nem lehet másik, mert nem vett elsőbbségi beszállást. Érdekes helyzetek lesznek ebből.
sörfigyelő Adelskronen búza 2015.04.22 09:18:34
Illat: savanykás, de határozottan búza jelleg Hab: szép, sűrű, krémes Szín: majdnem arany, elégé áttetsző Spórolós, de iható búzasör. Jobb, mint a Valentins és az Oettinger búza, (mikor az éppen pocsék). Mindenesetre érdekes, hogy a saját Oettinger név alatt futó…..
Mérgező Hulladék 2017.07.13 10:26:40
@Fürstenberg: ez ugye nem csak egy sima nyári délutáni program? :D
Dik már, annak is milyen naribőre van. Szól az agyonszoláriumozott szőke, a botoxos ajkú barátnőjének. Fúj gheci, ez mindjárt hányok. És az ott? A csíkos egyberészesben? Revansol a feltöltött szájú. Eszméletlen ciki. Nem is értem, hogy mer kijönni vele utcára, pláne nem strandra.  A füredi…..
 Az Auchan szinte már rutinosan akciózza le nyárra a Mythost, ami tényleg egy jó választás lenne a nagy melegben, ha nem lenne ott mellette ugyanannyiért a jó kis cseh Postrizinské, de a Veltins is egy jó lehetőség a német sörök kedvelőinek.  A Pécsi Sörfőzde nemrégiben került új tulajhoz, de a…..
Mérgező Hulladék 2017.07.11 15:50:42
@promontor: én is erre panaszkodtam egy másik auchanos cikknél. És nem az van, hogy éppen akkor nincs kirakva, amikor én rászánom magam a hipermarket látogatására (nagyon nehezen megy...), de előtte kint volt, meg utána is raknak ki valamikor, hanem egy árcímkét sem látok sehol.
 Kezdjük egy szavazással az itthon kapható osztrák sörökkel!  De miért maradt el az osztrák ünneplés? Tegnap valami olyan történt, amit magyar futballistáktól  nagyon régen nem láttunk. Már a selejtezőben a norvégok elleni sima két győzelmes továbbjutás is szokatlan volt, de az egyértelműen…..
 A Lidl nagy akciója miatt nem került szóba az Auchané, de mivel még július 19 -ig tart és jó dolgok vannak benne, ezért mindenképpen meg kell említeni!  A Kaiserdomok közül a Kellerbier kifejezetten jó volt, a Pilsener teljesen korrekt, de különlegeset nem mutatott, a többi kóstolása meg még csak…..
Mérgező Hulladék 2017.07.04 12:30:07
@berg182: kapható náluk?
Amúgy én egyetértek, hogy fejlődik a kínálatuk, vannak elég jó akcióik is, csak valahogy végül sosincs az, ami nekem kellene tőlük... Hétvégén a Lobkowicznak, a Bohemia Regentnek, a bajor csatosnak, az Erdinger Urweissének, az alkoholmentes Paulanereknek nyomát sem találtam, pedig hol van még a promóciós időszak vége...
sörfigyelő Argus Maestic 2013.08.17 08:20:19
Illat: telt, édes és pofaleszakadás, de tényleg a klasszikus cseh jelleg, ahogyan az üvegen írják.  Hab: közepes, de fogyós, lehet mégsem lesz olyan tuti?  Szín: óarany  Íze is cseh sör íz, az a jellegzetes sós fajta amelyik kellemesen itatja magát. Minőségre pontosan hozzák a kötelezőt, mármint…..
Mérgező Hulladék 2017.06.27 10:02:26
@WFR: igen, ez rögtön feltűnt, az eredeti célt (üveges/dobozos) azonnal bukták, ettől még egy sima lágeres vaktesztnek átlagemberekkel jó volt.
sörfigyelő Lidl giga akció 2017.06.19 20:45:55
 Tudom, hogy a giga szó már teljesen el van koptatva, valamint én bármilyen hatalmas sörakciót el tudok képzelni, de talán most mégsem számít túlzásnak. Szóval csak annyiról van szó, hogy a Lidl részben összekapcsolta a tavalyi belga és angol akcióját, valamint kiegészítette többek között négy újabb…..
A lányom 37 éves, két lánya van. Igazi Édesanya, példásan neveli a gyerekeit. Büszke vagyok rá. Az élet úgy hozta, hogy a gyermekei Édesapjával külön váltak az útjaik, de megmaradt a jó kapcsolat. A lányom három éve együtt élt egy szintén nagyon család centrikus fiatalemberrel. Az idő múlásával a…..
Mérgező Hulladék 2017.06.15 09:21:01
@P. J. Fry: tényleg nem tudsz semmit. De kívánom, hogy megtudd, mert olyan dolgok történnek, amelyeket épeszű ember nem hisz el - egész addig, amíg nem vele történnek.
Furdancs Blog Kincs avagy szemét? 2017.06.14 05:00:00
Korábbi posztomban említém, hogy a tavasz bizony a műhelyben is a rendrakás ideje. Nem tudom ugyan, az olvasóinknál ez hogy működik, de azt gondolom, ez a tevékenység sehol nem megy teljesen zökkenő mentesen. A kulcsszó alighanem a szelektálás, vagyis a címben említett dilemma…..
 A Westend tetőteraszán bújik meg az idei Cseh Sörfesztivál. A szervezők rutinosan készültek és a sörök mellé rengeteg embernek helyet adó sátrakat is biztosítanak, úgyhogy a monszunidőszak beköszönte esetén is csak belül leszünk nedvesek. A kínálat a szokásoknak megfelelően nagy, mert a cseh…..
 A hétvége egyik tuti befutó célpontja a Cseh Sörfesztivál a Hősök tere mellett, de ez egészen július 3-ig így lesz.  Minden nap déltől éjfélig lesz lehetőség a kóstolásra. Dicsérendő módon, minden sörből az egy decis kóstoló 200 forint lesz. Ezzel az egyszerű szolgáltatással végre közelebb érhetünk…..
Mérgező Hulladék 2017.06.13 13:35:47
@Delirium Tremens: köszi! Reméljük, hoznak - és talán a barna is felkerül, persze épp az érdekelne a legjobban :)
A Kredenc Manufaktúra oldala volt tele olyan sörökkel, amelyeknél évek óta "nincs készleten" a státusz (emlékszem, már szólni is akartam nekik, hogy talán megérne egy rendrakást, de tévedtem, akkor már nem érte meg, nemsokára bezártak). A venenum hátha nem ilyen.
sörfigyelő Permon Sherpa 2017.06.12 19:20:03
Illat: citrus Hab: sűrű, kemény Szín: világos mahagóni  Nem jellemző a cseh kézműves sörök forgalmazása itthon, úgyhogy örömmel vettem a Permon Sherpát, az árát leszámítva persze. A Cseh Sörfesztiválon ittam csapoltan, úgy még jobb volt, de az üveges is megjárja. Alapvetően semmi különleges…..
sörfigyelő Keltské 2017.06.08 19:35:04
Illat: csehes, telt Hab: masszív, krémes Szín: óarany  Biztos voltam benne, hogy nem fogja megérni a majdnem ezer forintot, úgyhogy ennek a ténye benne van a pontozásban. Annyiban jó, hogy tipikusan cseh sör, már ami a komlózását illeti, úgyhogy rögtön az első kortynál felismerni a saazer komlót.…..
SERTEPERTE Átvert cseh sörivók 2017.06.05 19:28:18
Mifelénk, a tízmillió sörszakértő országában, nem történhetne meg, az ami nemrég Csehországban megesett, azaz hogy egy tucatsört, kézművesnek felcímkézve, orruknál fogva vezessék a fogyasztókat. A két pilseni üzemet – Plzeňský Prazdroj és Gambrinus – is birtokoló multi nemrég egy érdekes…..
Tavaly megjártuk Görögországban a Kükládok szigetcsoportot, de egy pár napos nyár eleji kiruccanást akár a poszt elolvasása után is össze lehet ütni. Számításaink szerint két főre (költőpénz nélkül) 200 ezer forintból kijön egy július eleji négynapos kirándulás, ha merészek vagyunk, és olyan…..
Mérgező Hulladék 2017.06.02 11:18:59
@Fillérné Alsómocholády Turbulencia: nyelvhasználatban tényleg nincs, helyesírásban viszont van.
Amúgy érdekes cikk a nyesttől, nem értek egyet azzal a részével. A szabálykönyv leírja (292.), hogyan írd a sorszámnevet számjeggyel: ponttal. Pont :). Vagyis nem a képző kötőjeles kapcsolásával. A keltezésnél meg szintén nyilvánvalóan sorszámnévképzőt használsz, csak (egy elég furcsa és egyedi szabálynak köszönhetően) elhagyod a pontot a kötőjel előtt.
Nyilván nem hiba, ha a nyelvészek sem tudják eldönteni, de nekem is bántja a szemem.
És bocsánat az offért.