Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szmájli / Trollrühellő

0 bejegyzést írt és 694 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hepiendre ébredt tegnap Sándor, ugyanis a DHL megtalálta a raktárban eltűnt, véletlenül Ausztriába küldött fényképezőjét:Örömömre szolgál elmondani hogy meglett az elveszett gyermek, kit Nikonnak hívtak. Ebben vitathatatlan és elévülhetetlen érdeme van a Tékozló Homárnak.…..
Szmájli / Trollrühellő 2011.05.22 18:58:09
@Atro:

azt kell mondjam: tökéletesen igazad van!
Szmájli / Trollrühellő 2011.05.22 19:10:10
@slowmotion:

az a baj barátom, hogy neked már teljesen természetes, hogy átbasznak.. nincs ezzel semmi baj, így legalább nem érhet soha meglepetés. DE. ha én veszek a kocsmában egy SÖRT, és mondják, hogy 380 Ft, akkor azért én SÖRT szeretnék kapni, nem pedig alkoholos, szénsavas italt.. természetesen mondhatja a kiszolgáló személyzet, hogyha "igazi sört szeretne, az 640 Ft", de akkor ne hívják sörnek azt, ami nem az... ezt a példát szerintem még egy bazári majom is megérti.
Sebestyén elkövette az egyetlen hibát, amit használtautó vásárláskor el lehet követni: nem vitt saját szerelőt az autó átnézéséhez, hanem egy nyíregyházi Mercedes-szalont bízott meg az állapotfelméréssel. 25 ezer forintért kiderítették, hogy tulajdonképpen semmi baja - naiv…..
Lekváros Beton graffiti 2011.05.11 09:43:00
                bréking nemsokára ilyenekkel lesz tele a város, új technika , nem csak szép, de még a szemet is bántja, letisztítani sem lehet, mert odébb megy:)..
Szmájli / Trollrühellő 2011.05.12 21:22:00
@Angyi /:

szia Endzsi!

minden okés, hullámhegyek-völgyek természetesen vannak, de általában rendben mennek a dolgok hál' ISten. vigyázz magadra, és lesz ez még így se!:) sok sikert!
Szmájli / Trollrühellő 2011.05.12 21:28:47
@Kiddy (dugnám nikki sixx-et!):

még gombázok errefelé kicsit:) puszcsi Néked is ;)
@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

szia Nidus! lájkojjá is gazdagon:) azé nem jó ez a széjjelszakadás...:S
Gabesz egyik reggel arra ébredt, hogy a DigiTV előfizetője. Amióta a TvNetworktől átvették a szolgáltatást, az egész házban akadozik a net:Szegedi vagyok, a Tvnetworktől mostanában veszi/vette át a Digi a "szolgáltatást". Azóta, hogy betette Szegedre a lábát a Digi,…..
Szmájli / Trollrühellő 2011.04.16 16:23:51
@Goompah:

nem csak illegális tartalmat árusító FTP szerver létezik. de mindegy, nincs kedvem senkivel sem vitatkozni azon, hogy miért jó a nagy sávszélesség. akinek megfelelő, tőlem betárcsázós modemet is használhat 33,6k-val, ha az őt kielégíti.

de látom, hogy itt a kommenterek gyúrnak arra, hogy nem lényegi foszlányokba hogyan lehet belekötni. ha úgy tetszik, akkor inkább azt írom Neked, hogy torrent, nem pedig ftp. teljesen mindegy, mert a mondandóm lényege nem az volt, hogy "az FTP letöltős fizetős témák nem illegálisak"..

további jó kötözködést! ekézzétek egy kicsit még a posztolót is, hogy biztos szar a gépe, meg nem sikeres, mert nem az aldiban vette a netet, stb..
Szmájli / Trollrühellő 2011.04.16 22:08:53
@Goompah:

édesanyádat szerencsétlenezd le te mangróvegyökér! mi a lószart képzelsz te magadról bazdmeg??? ha lenne agyad, felfogtad volna a lényeget. különben meg leszarlak.. kurvára visszafogtam magam eddig, és nem személyeskedtem, de a "szerencsétlenezőket" szívesen agyonverem, ha kell... Xezs is kötekszik, de ő legalább nem néz le azonnal, ha nem egyezik a véleményünk.. szívesen találkozom veled személyesen is akár... a tököm televan ezzel a sok agyonbaszott, neten kurvanagyarcú nyomorékokkal..
írtam te agyhalott, hogy FTP... meglovagoltad, hogy hülye vagyok, mert az illegális... erre írtam, hogy tökmindegy mi, a lényeg, hogy legyen jó a sávszél... ezek után szerencsétlenezel... és most persze én vagyok a köcsög, mert "nem bírom visszafogni magam"... hát nem bazdmeg! rühellek téged, és az összes ilyen nónémes mocsok trollt, akik csipszet zabáva osztják a világot a neten, mert a dagadt seggüket fel sem bírják emelni, és erre képesek csupán... de gondolom, más környezetben kussolsz bőszen... kéne az a kibaszott médiatörvény tényleg!! legalább az ilyen szétkúrtagyú köcsögök nem nyomatnák a hülyeségüket össze-vissza... lenne a homár, posztokkal, kommentek nélkül... ez kéne komolyan...
Szmájli / Trollrühellő 2011.04.16 22:25:53
@Xezs:

Az FTP-t példának mondtam, torrentet is mondhattam volna akár. Mindegy. Lényegtelen.
Tisztelt MHTerror!   A munkaadóm azzal az ötlettel állt elő, hogy jövő héttől az összes dolgozónak minden reggel le kell adnia a mobiltelefonját. Már egy széfet is beszereltetett, szóval elég komolyan gondolja a dolgot. Arra hivatkozik, hogy néhányan munkaidőben a telefonjukon…..
Szmájli / Trollrühellő 2011.04.06 20:11:43
@Atro:

ennél összeszedettebben, és egyértelműbben nem lehetett volna ezt leírni. Gratula;)
Szmájli / Trollrühellő 2011.04.06 20:20:33
@Alikam:

nem, hogy sokkal jobb, de jellemzően jóval kisebb sávszél.. stabilitás?? ugyan.. a kis "ratyi" magánszemélyeknek való netem eddig kétszer szakadt meg 9 hónap alatt.. kb 15 másodpercre.. ja, és a letöltési sávszélem 50 mega fölött, a feltöltési 20 fölött pirickázik:) meg amúgyis, Sipi szerint mindenhol le kell tiltani a netet, úgyhogy végképp hülyeség:)) elég egy szviccs a céges intranetnek, osz megyen az SAP minden gépen, meg lehet kűdeni a céges ímélt a céges mélszerveren keresztül:)
Szmájli / Trollrühellő 2011.04.06 20:30:05
@az igazi Sipi:

mi a véleményed a fujitsu siemens termékeiről? ezt mindenféle kötekedés nélkül kérdem.
Munkahelyi (T)error Kussolj kurva! 2011.03.24 11:46:00
A segítségeteket szeretném kérni!   2 évig dolgoztam az egyik legnagyobb bevásárló központban egy ékszerpultban. Szerettem a munkámat, nem is volt semmi baj mindaddig, míg a külföldi tulaj egyre gyakrabban látogatott el hozzánk. (Régebben maximum fél évente egyszer jelent…..
Szmájli / Trollrühellő 2011.03.24 19:47:26
@manyuska: @MRN: @tff:

:DDD azért tudtok valamit:))
Kedves Szerkesztők, kedves Olvasók!   25 éves lány vagyok, érettségi óta dolgozom. Főként call centeres munkakörökben tevékenykedtem idáig, voltam piackutató, ültem ügyfélszolgálatokon, de a legtöbb időt telesales-szel, azaz telefonos értékesítéssel töltöttem. A…..
Szmájli / Trollrühellő 2011.03.20 22:18:25
@az igazi Sipi:

"ez a tortenet torvenytelen volt?
nem volt az."
ha már vitázunk, és magaddal egyenrangú vitapartnernek gondolsz, akkor kérlek tisztelj már meg azzal, hogy elolvasod a kommentjeimet: "ez a poszt kivétel, mert itt 3 hónapon belül, próbaidő alatt szűnt meg a meló, itt nem törvényszegés" <- látod? itt írom le.

abban is teljes mértékben egyetértek, hogy egy munkahelyet megtartani is tudni kell. jogos. ez így van. dolgozol a cég szabályai szerint, kapod a fizudat, minden fasza. kivéve: a cég nem fizet időben, nem fizet ki túlórát, nem fizet ki bármit, adót csal, nem jelent be, indokolatlanul terrorizál, egyszerre 7 munkakört akar elvégeztetni veled, olyan dologra kényszerít, ami törvényszegő, vagy nincs a munkaszerződésben, törvénytelenül válik meg tőled, stb, stb... sorolhatnám még.. és látszik, hogy nem egyezik az empátia szintünk, mert míg te egy darab posztra mondod azt, hogy a munkavállalónak van igaza, nálam ez az arány jóval nagyobb.. (persze ha a posztot nem valaki kamuból találja ki, pl Despota, vagy bárki más)

és csak hogy tudd.. mindenkinek ALKOTMÁNYOS JOGA, hogy élhető élete legyen, ergó ide tartozik a munka is. és minden ország vezetésére nézve ez az ELVÁRÁS a fejlett demokráciákban, hogy az élhető életre MINDEN EGYES ÁLLAMPOLGÁRÁNAK megteremtse a lehetőségeket, ami ez esetben a munkahelyet jelenti. szóval utolsó mondatod helyt áll egy fejlődő országban, de elvileg nálunk "fejlett demokrácia van". és sajnos az eddigi vezetésünk képtelen volt ennek a megteremtésére, magyarul nem teljesítették a feladatukat. és ezek miatt nem lesz munkahelye egy jó darabig ennek a posztolónak sem... na akkor ki a hibás? ő vagy az impotens kormányaink? szóval nincs igazad ebben.
Szmájli / Trollrühellő 2011.03.20 22:27:05
@az igazi Sipi:

semmit nem kell elhallgatni, ezt pofázom:) még egy MUNKAHELYEN SEM, ahogy azt te sugallod:) de ne keverjük már össze a semmirekellő plázacicákat egy dolgozni akaró emberrel, aki azért nem talál melót, mert egyszerűen NINCS. mondok egy jó példát. ahol lakom (megyeszékhely) tudod kik vannak már közmunkán? éretségizett, illetve szakmával rendelkezők. és tudod mit csinálnak? szemetet szednek a főutcán bazmeg.. kapnak érte havi nettó 50-et. szerinted ők ennyire sötétek, hogy "csak ez jutott", vagy egyszerűen nem akar éhenhalni, és még a szart is elvállalja? Anyám szakápoló egy elmeosztályon, és hetente kétszer takarítást vállal bazmeg egy vénasszonynál, aki maga alá szarik, meg hugyozik, azért a plusz 6000 Ft-ért, hogy fenn tudják tartani a házukat a nyugdíjas mostohaapámmal, aki mellesleg igazgatói posztból ment nyugdíjba.. szerinted ez normális egy fejlett demokráciában?? hát könyörgöm, gondold már át ezt a helyzetet, meg hogy miket beszélsz!
Szmájli / Trollrühellő 2011.03.20 22:34:36
@az igazi Sipi:

a jog azt jelenti, hogy jár a LEHETŐSÉGE neked is. de itt nem jár a lehetősége sem, mert 3 dolgozóra van 1 munkahely.

a vezetés egy rakás szar, jól látod, ez "fasza".. :S de az ember sajnos a síráson kívül mást nem tud csinálni, mert nincs módja a változtatásra...

na de megyek hunyni, hogy holnap frissen, vidáman tudjak ténykedni, jó hangulatban, mosolygósan, hogy jöjjön a sok péz a kis profitorientált, kapitalista melóhelyecskémbe bele ja :))

szasztok, jóccakát!
Mai pozitív történetünkben Csigafattyú barátnőjének Macbookja menekült meg csodával határos módon a Duna Pláza török éttermében a személyzet által vagy kezei közül:Nagyon kedves és egészen emberi gesztust tett ma felénk a Duna Plaza második emeletén található török…..
Szmájli / Trollrühellő 2011.03.09 10:30:07
@Rival:

semmi baj ezzel, de amibe belekötöttél, az csupán a sallang... nem a lényeg..

egyébként nekem is herótom van attól, ha valaki nem figyel a cuccára, legyen az akár egy 500 Ft-os sapka... de ettől függetlenül a lopás az nem tolerálható SEMMI esetben sem. tehát a lekvár éttermesnek illett volna megkérdezni, hogy "ti agyatlanok, itt volt egy laptop az asztalon, nem ti hagytátok el?"..

no mindegy, ezen nem veszünk össze :)
Szmájli / Trollrühellő 2011.03.09 15:44:27
@Rival:

jóvan essze :) mostantól vigyázkodok:))
Szmájli / Trollrühellő 2011.03.09 15:47:46
@Xezs:

ebben igazad van.. biztos van olyan faszfej, aki behazudja, hogy az övé.. bár elvileg elmondás alapján a pultos csóka látta a hisztit, és nem reagált semmit... ha nem kérdezik meg, lehet, hogy tényleg marad a pult alatt, jó lesz az ágy alá címszóval :)

no mindegy, ebben az esetben tény, hogy hülye volt a gazdája, de sanszos, hogy a kis török is levette volna a cuccot, ha a gazdi nem érdeklődik...
Naiv ügyfél meglepődött, hogy többet nem mehet nyelvtanárjával délelőtt a Mandragórába, pedig a hely kihasználtságán drasztikusan ront majd a hiányuk:Délelőtt 11órakor érkezem meg a II. kerületeben lévő, Kacsa utcai Mandragóra kávézó és étterembe - ahogyan ez lassan már…..
Szmájli / Trollrühellő 2011.03.08 20:16:21
@Flugos furgonos:

király, hogy a lányodnak erre van ideje, hogy egy felettébb "egyszerű" nyelvet tanulgasson, a tanára meg szintén szívesen oktat ingyé' két éven keresztül :DDD hagyjuk már ezt a dumát ember:) kismillióan vállalnak nyelvoktatást sufni módszerrel, és kíváncsi lennék, melyik fizeti be az adót az 1000 Ft/óra díjából.. és most természetesen nem az adón van a hangsúly, csak ez a kamu duma, hogy "ingyen"...
mondjuk fölösleges a hiszti, mert amúgy gondolom 75 méterrel odébb van egy másik kávézó, ahol viszont leszarják, ha valaki ott "franciázik" :) igazából mindenkinek igaza van, és senkinek sem :)
Szmájli / Trollrühellő 2011.03.08 20:44:10
@elwood: @EÖ:

:DDDDDD királyok vagytok!! :DD
Szmájli / Trollrühellő 2011.03.08 20:51:33
@keramia53-1:

háát ezen beszartam :DDDDDDD
Úgy látszik, a bankadó szele Budapest Bank után az AXA-hoz is elért, a keletkezett hiányt pedig szerencsétlen törlesztőktől próbálják beszedni. Lajos három éve fizetgeti a törlesztését, megbízhatóságát pedig egy kis megnövekedett kamattal jutalmazza kedvenc bankja. Bár a…..
Szmájli / Trollrühellő 2011.03.01 22:35:17
@enamel:

végülis úgy könnyű, hogy felszopólány vagy a munkahelyen, vagy apa aládteszi a kiépített kapcsolatrendszert, meg a tőkét. no mindegy. jóccakát jeromos!
Szmájli / Trollrühellő 2011.03.01 22:37:29
@enamel:

ejj, nem vagyok egy agresszív fajta, de most szívesen pofánbasználak egy csákánnyal, ha itt lennél.. ennek se vége, se hossza. kapirgálj tovább a szemétdombodon, és remélem, sosem találkozunk.
Szmájli / Trollrühellő 2011.03.01 22:42:07
@Jokkura:

hagyd, ne magyarázd ennek a hülyének, mert megsértődik.
Sziasztok!  Szeretném ha közzétennétek az én történetemet. Talán teljesen átlagos, és nem szokatlan sztori, de kíváncsi lennék mások véleményére. Tavaly érettségi után összeköltöztünk a párommal, jelenleg hárman élünk együtt, és hárman vagyunk munkanélküliek:…..
Szmájli / Trollrühellő 2011.02.23 19:11:10
@az igazi Sipi:

na Főnagyokosok, cinikus nagyotmondók, és tökéletes, PIACKÉPES szakismerettel rendelkező ZSENIK.. Egy kérdésre válaszoljatok nekem legyetek szívesek PÉLDAKÉPEIM, Ti TÖKÉLETES emberek. Mivel magyarázzátok azt, hogy az USA-ában, Nyugat-Európában, minden NEM fejlődő országban MINDENKI TALÁL MUNKÁT NEMTŐL, KORTÓL, VÉÉÉÉGZETTTTTTSSÉÉÉÉÉÉÉGTŐŐŐŐŐL FÜGGETLENÜL?????????????? Ha ezt nekem érthetően, ész érvekkel elmagyarázzátok, és alátámasztjátok azon marha állításotokat, hogy itt MINDEN MUNKANÉLKÜLI CSUPÁN LUSTA, vagy NEM VERSENYKÉPES A SZAKMÁJA, akkor a 100 Ft alatti nettó béremet forintra pontosan átutalom nektek. Én is egy LUSTA SZAR vagyok, akinek természetesen nincs a 2 szakmája közül versenyképes (mert ugye elektronikai műszerészre sincs szükség, mert úgy eléggé KEVÉS elektronikai cikk veszi körül az átlagembert, valamint a számítógépes papír is versenyképtelen, mert ma ugye NEM a számítógép kora van), és természetesen az IQ-m sem 417, mint Nektek, ezért csupán érjétek be ennyivel. De a zsenialitásotokból, talpraesettségetekből, fifikásságotokból fakadóan már biztos rég milliárdosok vagytok, úgyhogy inkább mégsem adom oda ezt a kevés pénzemet, ami TERMÉSZETESEN azért ennyi, mert egy darab lusta szar vagyok, teljesen használhatatlan, fölösleges, VERSENYKÉPTELEN szakmákkal.. :)))
Szmájli / Trollrühellő 2011.02.24 09:01:48
@az igazi Sipi:

Szóval szerinted Zsenikém ma Magyarországon a munka reál értékét kapja meg fizetésként mindenki. Nincs több kérdésem Einstein. Viszlát!
Nekem unokatestvéremet húzták be ilyenbe. Munkanélküli volt, és felvették biztosítási ügynöknek, de amilyen szerencsétlen balek volt, rásóztak egy befektetéssel kombinált életbiztosítást havi 15e forint 25 évre, amit amíg tudott fizette a munkanélküliből, utána meg a szülei…..
Sziasztok! Nem tudom, van-e hírértéke ennek, mindenesetre megírom. Szerződésbontás ügyében voltam az egyik munkaerőkölcsönzőnél a minap. Kifelé jövet megkérdeztem az egyik lányt, aki akkor volt interjún, hogy hogy sikerült? Elmesélte, hogy a kölcsönző cég, amelyik a 10…..
Szmájli / Trollrühellő 2011.02.13 19:28:54
@nyíregyházi betti:

csak egy kérdés... a 3 elemit végzett lakatos ödönkének Te milyen munkát tudnál biztosítani normál "munkabérért", mikor 70-ezrekért dolgoznak több tízezren egy, vagy több szakirányú végzettséggel rendelkezők? ezen nem gondolkodtál? ne legyél már ennyire demagóg vaze... a 3 elemis ödönke menjen csak szemetet szedni nyugodtan 60 ezerért, ha nem szed szemetet, akkor 0 Ft jár neki, aki meg szakmákat tanul, netán főiskolát/egyetemet végez NEM büfészakon, és nem csak inni jár be, annak meg legyen olyan tisztességes bére, amiért MEGÉRTE tanulni... ne pedig nyomjuk vissza a fosba őket is mesterséges, idióta adósávokkal, hogy inkább külföldre menjenek hasznosítani a tudásukat.. ilyen egyszerű. ezt kell kérem felfogni, és megérteni, és kimondani, hogy NINCS egyenlőség! és SOHA NEM IS LESZ! el lehet ezt a baromságot felejteni, a demokráciának nevezett agyhalállal együtt. továbbmegyek.. annyira nem hiszek az egyenlőségben, hogy én még a népszavazást is iskolához kötném... de ez egy másik sztori:)
Szmájli / Trollrühellő 2011.02.13 19:55:50
@eccerüvagyok:

én rájöttem valamire... Te vagy MSZP-s, vagy SZDSZ-es, bocsánat, LMP-s képviselő vagy:)ők szoktak még ilyen magasröptű dolgokat mondani:) bocs, nem akarok attackolni, de gyakorlatilag SEMMIT nem mondtál, ez nem válasz. itt konkrét számokról, gazdasági összefüggésekről beszéltek előtted, és mikor megkérdik, hogy TE mit javasolnál, kb ezt válaszolod: "háát, izé, legyen jó minden" :DDD ne haragudj, de írj majd valami konkrétumot is, mert így komolytalannak tűnsz:)
Szmájli / Trollrühellő 2011.02.13 20:44:21
@nyíregyházi betti:

ebben igazad van Betti, csak az a hülyeség, hogy az egykulcsos adóval odab*sztak a "szegényeknek"... ez NEM igaz.. mert én is csóró vagyok, és már írtam, hogy mennyivel kapok kevesebbet.. és azt is írtam, hogy fel sem tűnik... Te meg szerintem gyerekes anyuka vagy, úgyhogy inkább utána kéne számolnod, hogy mennyivel is kapsz most többet a támogatásokkal.. alapjában véve érthető, és világos a mondandód, csak teljes mértékben egy általánosság. persze, hogy szép dolog a "segítsük a szegényeket" hozzáállás, csak ebben az esetben teljesen irreleváns. ugyanis akik kis bérből élnek, a legrosszabb esetben is abban a helyzetben lehetnek, mint jómagam, tehát buktak 1600-1700 Forintot havi szinten, ami valljuk be őszintén lószar.. lehet mondani, hogy "úúúúristen de sok is az", de most őszintén... hány ember panaszkodik most, és szívja a pirosmultit, amiből egy doboz 600 Ft? :) természetesen hogy a cigin, vagy sörön spórolja meg azt a kieső 1600 Ft-ot, az eszébe sem jut... a másik.. segélyesek.. na. nemtom, hogy azt is megadóztatják-e ezzel a 16%-al, de az "ajándék lónak ne nézd a fogát" mondás jut eszembe. ifj. kolompár huánez ne dirigáljon, örüljön, ha akár csak 10 Ft-ot is kap az államtól INGYEN a SEMMIÉRT.. szóval ez szerintem nem kicsit van felfújva.. kicsit Fidesz lejárató-kampány szagú ez a hőbörgés az egykulcsos miatt..
Tisztelt Blog!   Nevelőtanárként (2 tanári diplomával) dolgozok egy vidéki középiskolai kollégiumban. Munkakörömből adódik, hogy éjszakát is és vasárnapi ügyeletet is kell vállalnunk.Talán sokan nem tudják, hogy bértáblánk van, melyet nagyjából (a mai ínséges…..
Szmájli / Trollrühellő 2011.02.08 17:24:32
@max val birca man:

100%-ig egyetértek
Ami miatt billentyűzetet (jelenleg inkább netbook-ot) akartam ragadni, annak köszönhető, hogy előző év novemberében kirúgtak a munkahelyemről, azóta próbálok visszailleszkedni a társadalomba...néha úgy érzem, hogy annyi esélyem van, mint a börtönből szabadul volt…..
Szmájli / Trollrühellő 2011.02.04 17:50:53
@Mária:

ezt most keményen odamondtad! ehh, azonnal térdre is vetem magam... hát igen... egy honlap megléte nem ám akármi.. sőt.. tényleg jó a munkanélküli diszlexiásoknak, mert nem ugráltatja semmilyen főnök.. ;)
Kedves MT!   Sokszor olvasom nálatok, hogy milyen sokan vannak, akik egyszerűen képtelenek elhelyezkedni Nos. bár szeretnék, mégsem tudok ellenpéldával szolgálni, hiszen én is csak egy vagyok a sorban. 28 éves leszek, ha minden jól alakul, nemrég diplomáztam. Gimnázium után…..
Szmájli / Trollrühellő 2011.02.03 20:09:04
@El Argentino:

bazzeee, egy rugóra jár az agyunk:) pont most agyaltam, hogy ez ugye a munkahelyi terror, ahol a faszfej munkaadókról szól a fáma, és most hirtelen az összes kommenter nem ám munkanélküli, egyenesen mindenki VEZETŐ beosztású valami kurvanagy cégnél, és persze természetes, hogy mindenkinek volt már tetkós beosztottja, aki természetesen a legislegjobb melós volt:DD
kezdem azt érezni, hogy ez a blog teljesen kamu, totál kamu sztorikkal.. kivétel Nyíregyházi Betti, Róla elhiszem, hogy őszintén írogat..
Szmájli / Trollrühellő 2011.02.03 20:16:53
@Browning:

egyetértek... egy kasztot még kihagytál, a félszembelógós, 32 kg-os, metroszexuális, emós gyerekeket, akikből "fasza" teherbíróképességű, "értelmes" felnőttek lesznek, teljesen kifejlődött "egyéniséggel"... bohócok..
Szmájli / Trollrühellő 2011.02.03 20:19:19
@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

elfelejtetted még, hogy idézvén Téged: "nem fizetésért, hanem szerelemből", de természetes, hogy a bérük is átlag feletti:D
Kedves Despota! Nemsokára el fogom veszíteni az állásomat és munkahelyemet, ahol már több, mint fél éve dolgoztam. Ez volt az első munkahelyem, egyetem után kerültem ide és bár szociális munkásként végeztem, sajnos nem sikerült elhelyezkednem a szakmámban. Mindenesetre…..
Szmájli / Trollrühellő 2011.02.02 17:39:18
@Ladyb:

szívből kívánom, hogy szülj gyereket, és DOLGOZZ A TERHESSÉG ALATT? ÉS UTÁN megállás nélkül.
Mááááris szomszéd ..
Két diplomával, több idegen nyelv alapos ismeretével kerültem bele a “cséplőgépbe”. Feletteseim alacsonyabb végzettséggel, valódi idegennyelvtudas nélkül, én meg merhetetlen türelemmel és szakmaisággal. Valahogy kihúztam ott öt évet. Sajnos rengeteg az ilyen…..
Szmájli / Trollrühellő 2011.01.18 17:53:59
@Chinook:

pszeudo-posztkommunikáció és kultúr futurológia kombó, és középfokú esperanto, valamint felsőfokú roma nyelvvizsgák:DD
Mivel is kívánhatnék mindenkinek szépséges karácsonyt mint a kedvenc Simon maccsal! Az alábbi videó majdhogy  pont így meg is történt nálunk, egyszer a fa közepén bent csücsülve találtuk a micicánkat, egy másik karácsony után, azok még a régi cicák voltak, az egész fát felborították, pont annyi…..
Szmájli / Trollrühellő 2010.12.24 13:26:12
globalicum Hát újra... 2010.12.24 07:00:00
Kedveseim!Mindenkinek békés, boldog Karácsonyt kívánok! Egyetek, igyatok jókat, pihenjetek, ne gondoljatok a hétköznapi nyomorúságokra, és ne basszátok fel az agyatokat...
Szmájli / Trollrühellő 2010.12.24 12:13:10
@Lewyke:

a véleményünk lehet különböző... csak az a bibi, hogy én sem ugatok bele a brit belpolitikai helyzetbe...
Szmájli / Trollrühellő 2010.12.24 12:59:59
@Lewyke:

drága csillagom... nekem is sokmindent tanított a nagymamám, de ez most lényegtelen, nem ovizok.. Tündérbogaram, itt vagy kb egy éve a globálon, ez nagyon jó... gyarapodjunk sokasodjunk... de az, hogy kimész az országból, és nagy arccal idehányod a baromságodat, ráadásul nem egy beszélgetésben fejted ki a véleményed, hanem POSZTOT is csinálsz belőle, na az kibassza a biztosítékot... bazmeg, Vászkának, meg Dámának is más a véleménye, mégsem húzott fel így soha egyik sem.. különben ha már itt tartunk... mi a szarért hisztizel, mikor ez a csapat azért verődött össze, mert közösen rühelljük az agyatlan celebvilágot, a seggrázó idióták érvényesülését a felső tízezerben, és az emlegetett Orbánod pedig kurvalájtosan próbál belenyúlni ebbe a fos bulvármédiába, hogy egy aprócska gátat szabjon az állandó szarfolyamnak? mi a fasz ezzel a baj? vagy te továbbra is valóvilágot, meg győzikét akarsz látni? kibaszottul tele a hócipőm azzal, hogy végre nem csak azt látni, hogy politikusaink csak azzal törődnek, hogy hogy lopják szét az országot, hanem igenis keményen odabasznak a kurva bankoknak, meg a fasz médiának, és a mocskos jogokra hivatkozva fröcsög egy-két liberál idióta, mert nem lehet jövőre mónikasó?? ÉS??? NAGYON HELYES! ha tőlem függne, még a rádióban leadható zenéket is beszabályoznám, mert tele a faszom az elhülyített fiatalsággal... minden értelmes nyugat-európai ország történelmében megfigyelhető, mikor nagyon elkurvul minden, akkor jön egy kis diktatúra, mert a szarkenegetés semmit nem ér.. és mondom, nem az a baj, hogy más a véleményed, bár ez kb olyan, mint amikor a relativitás elméletére mondja valaki, hogy baromság, hanem az, hogy teszed ezt úgy, hogy POSZTOT csinálsz belőle egy olyan blogon, ahol vendég vagy, ráadásul közben egy idegen ország GDP-jét növeled... ja, és ez a hátterünkre való hivatkozás is elég gagyi, mert SENKINEK sem könnyű se a múltja, főleg nem a jelene... és múltkor meg még azzal is dicsekedtél, hogy itthonról is kapsz valami jövedelmet, vagy segélyt, vagy nemtommit... gratulálok!

Vásenykomával is sokat vitáztunk, de a saját blogján nem engedett meg magának ekkora arcot, hogy ilyet csináljon... Boldog Karácsonyt neked is, ohh pardon, neked már Merry Christmas-t kell mondanom...
Szmájli / Trollrühellő 2010.12.24 13:19:00
@Rosszindulatú Vászka:

Nyugodt vagyok Bátyó! Néked is Boldogságosat!

irígylem azt a szofisztikált, finomkodó fogalmazásmódodat:)
 Mi nem azért írunk, mert ezzel pénzt keresnénk, a célunk csupán az, hogy hallassuk a hangunkat. Hallassuk, mert hiszünk a véleményben, annak szabadságában és a véleménycsere fontosságában. A parlament előtt álló médiaalkotmány ellenben nem tágítja, hanem csökkenti a…..
Avagy ugorj seggest kajakra egy lekvárosbuktába. És a fa is dől. ..
Sziasztok!   Lenne egy rövid, de érdekes sztorim, ha érdekel titeket.15 év kőkemény gépész gyakorlattal jelentkeztem egy gépész állásra /egyszerűsítem/.Behívtak interjúra - már ez sem semmi.Elmentem, természetesen.Mondták, várjak. Vártam 55 percet. Ekkor…..
Szmájli / Trollrühellő 2010.11.12 14:50:11
@DenisaM:

Ha nem tud beilleszkedni, az azért van, mert ilyen paraszt vagy, és alapból elutasítod, mert idősebb..
Én is 30-on aluli vagyok, de hogy így ítélkezzek az Apám korú emberekről, azt még legrészegebb állapotomban sem merném.. Kifejezetten szeretek idősebb kollégák mellett dolgozni, mert egyrészt a bohém viselkedésemet betudják a koromnak, valamint MINDIG tudok Tőlük tanulni akár emberi, akár szakmai dolgot. És sokkal érdekesebb, mint egy hülye idióta huszonéves plázapicsa nyihogását hallgatni napi 8 órában...