Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mammut8

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért rugdossák vajon az új Passat hátsó lökhárítóját a hoszteszcsajok? - kérdezte tőlem Papptibi. Ennyire megutálták volna már a második napon? Igaz, hogy a formájától én sem jövök lázba, na de ilyen érzelemkinyilvánítás bizonyára nem örvendezteti meg a gyáriakat.…..
Elég mondjuk az ötven-hatvanezres, ahhoz, hogy mi lehessünk a környék legkirályabb drifterei. Most, amikor már a csapból is Monster által kreált Ken Block folyik (Tényleg, mikor indul már WRC-ben, hogy megmutassa igazán mit tud? Volt róla szó nem?), egyre inkább divatba jön a…..
Mammut8 2010.09.26 17:02:21
@KissAttila: igazad van kibaszott irigy vagyok :D :D
annak a videonak amit linkeltél mi köze van ehhez a majomhoz? SEMMI
közelében nincs annak
Pár hete otthagytam átvizsgálásra az Ignisemet a szakszervizben, hát még aznap meg akarta venni egy ügyfél. Gyula, a szervizvezető szerint használt WagonR+-ból és Ignisből bármennyit el tudnának adni, Suzuki-vonalon ezeket keresi most a nép. Na, lássuk akkor, mennyire felel meg egy…..
Viszonylag nehéz időszakot zárhat le a szerkesztőség. Fellélegezhetnek, mert már nem keresek motort, nem szívom tovább a vérüket, vettem egyet. Egy 94-es Hondát, szigorúan közlekedési eszköznek. Ha ezres lenne, 145 lóerős lenne. De ez csak 250-es. Mégis, mindenki átkozottul…..
Mammut8 2010.04.02 10:17:03
  A többsávos körforgalom jobb, mint az intelligenciateszt. Azonnal megmutatja, ki a hülye. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Félelem bére revisited 2009.12.27 13:52:00
Remélem, nem én vagyok az egyetlen ember, akit érdekel ez a film, hiszen Magyarországon szerintem minimum hússzor lejátszották különféle adókon az elmúlt negyven évben, szerintem a nagyon-nagyon régi időkben mozifilm is volt. Az én generációm számára például igazi kult-cucc. A…..
  Elmész levizsgáztatni az autódat, és azon veszed észre magad, hogy kivonták a forgalomból, mehetsz haza gyalog, a kocsi meg tréleren? Lúzer vagy. Nem baj, nem lesztek sokan. Vélemények azonos című írásunkról...
  Már a második biciklimet lopták el a házból. Nagyon ideges lettem, úgyhogy egy kis magánnyomozásba kezdtem. Meg is szívta az orgazda, akinél vagy 180 bringát találtak meg a rendőrök – remélem, sokan felismerik közülük a sajátjukat. Vélemények azonos című…..
Mostanában a hétfő reggeli Totalcar értekezleteknek van egy rituálisan visszatérő eleme. A tárgyaló hosszú asztalánál Bende mindig baloldalt ül, mellettem. Komoly arccal, igazgatói fontosságának teljes tudatában adja elő a napirend előtti pontokat, mindenki őt figyeli. Aztán én…..
Kecskemét - Szeged (120km)   A történet úgy kezdődött, hogy a Félegyházi túra után kellő lelkesedést, és eltökéltséget éreztem arra, hogy vissza végig bicajjal menjek Szegedre. Térképen, és interneten, már régebben kinéztem, hogy a Kiskunságon mostanság adtak át egy…..
Mammut8 2009.11.14 18:29:53
 Megint itt az ideje, hogy vegyek valami vackot kétszázért. Épp ki se hevertük a Subarus bukót - ott 800 ezerbe került az autó eladása - amit egyébként az új tulajdonos totálkárra tört azóta. Ő köszöni jól van. Így néz ki, tessék, ha ilyet akarnak csinálni, a sztrádán…..
Mammut8 2009.10.18 09:31:26
Belsőség Gyertyát ingyen 2009.07.22 02:59:00
  Nyitott motorházzal állt a Civic, mellette telefonált a fickó, és mintha intett volna, hogy álljak meg segíteni. Fék. Tolatás.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Néhány hete kiszivárogtak a Honda új csúcstúrázójának sporttúrázójának fotói, szemfüles fotósok sivatagi teszt közben kapták le az új fejlesztésű V4-est - most további képek érkeztek egy másik verzióról. A rajongók már régóta várják a 750-es és 800-as VFR utódját,…..
Mammut8 2009.07.20 19:51:03
Mindig ez van ezekkel az átkozott Porschékkal. Először rettegek tőlük, aztán menet közben imádom őket, majd a végén szent fogadalmat teszek: egyszer nekem is kell egy.Mai cikkünk blogposztja...
A chopperek piacán Európa másodlagos. Ezt bizonyítja, hogy a fél éve leleplezett Honda Fury-t kontinensünkön csak most mutatják be. Késett, ráadásul a neve is változott: VT1300CX néven keressük majd a boltokban. A kecses forma ugyanaz, a konzervatív Honda kitett magáért. Nincsenek…..
Mammut8 2009.07.15 08:53:49
A tuningszakma nem lazsál: fél éve kapható a Suzuki Gladius 650, máris sorban érkeznek a kiegészítők és tuningalkatrészek. Az egyik legfrissebb a spanyol Ixil sportkipufogója – apró, elegáns és sokkal jobban mutat a gépen, mint a gyári matt fekete cső. A Dual Hyperlow…..
Mammut8 2009.07.14 08:32:39
Belsőség A turbólyuk él! 2009.07.11 23:00:00
Képzeljék el a sokat emlegetett paraszthajszálat. Ha megvan, vágják ketté és képük lesz arról, mennyivel marad le az Insignia OPC a 300 lóerő feletti, összkerekes, sportos limuzinok dobogójáról. Mai cikkünk blogposztja...
Mammut8 2009.07.12 17:12:35
  Subarut venni rémálom, ennél csak eladni rosszabb. Soha többé. Soha többé. Soha többé. Mínusz 800 ezer.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Michael Schumacher lomtalanít: garázsából mindent kidob, ami ósdi, vacak és számára értéktelen. A hétszeres világbajnok többek között két motort is eladna, mindkettő olasz, és 90 fokos hengerszögű blokk hajta. Az egyik a tavalyi év csúcsgépe, a speciális kivitelű Ducati…..
Eljött az ideje, eladó a Camry. Ütött-kopott, de végtelenül jószándékú és megbízható, igaz barát. Sírva és nem szívesen engedjük el. Kicsit több, mint egy éve vettük, volt róla teszt, vettünk rá gumit. Egyszer elromlott a termosztátja. Kiszereltettem belőle egy rakás…..
A Harley-Davidson technikai okok miatt 11005 motorját hívja vissza. A hiba oka egy apró csavar a féknél – amilyen kicsi, olyan nagy gondot okozhat. A gyár szervizakciója a 2008-as FXSTSSE2 Screamin' Eagle Softail, 2008-2009-es FLSTSB Softail Cross Bones és az idén gyártott FXSTSSE3…..
A használtautón nézelődve találtam ezt a zseniális hirdetést Magyarország egyetlen törésmentes, mindössze 35000 km-t futott GSXR 750-eséről, ami minden idommal rendelkezik. Azt biztosan a hirdető is tudja, hogy nagyon sok ilyen idom van törésmentesen a padlásokon és a műhelyek…..
Mammut8 2009.06.27 13:38:18
Miről is szólhatna másról, mint a raliról? Bevallom, unottan kattintottam rá a Maybe által átküldött linkre, mivel szinte naponta találkozom a ezalegjobb, tutikirály-klipekkel. Aztán beúsztak az első vágóképek és végig kellett néznem. Tökéletes összhang a zene és a kép…..
Belsőség Vissza a gyerekkorba 2009.06.24 15:14:00
Nyolc-kilenc éves lehettem, amikor először játszottam Csabi barátomnál, a panelház kilencedik emeletén azzal, amit mai magyar definíciójával élve vájatkormányzásos autópályának hívunk. Nem hinném, hogy akad olvasóink közül, aki nem ismerné az egyes elemekből összerakott, 12…..
Korábban a kerékpár és a motor sokkal közelebb álltak egymáshoz, ám a technika fejlődésével, az egyre erősebb motorblokkok megjelenésével elkülönült a két közlekedési eszköz. Az olyan hibridek, mint a Solex vagy a Dongó-szerű gépecskék csak a fanatikus rajongók miatt…..
Mammut8 2009.06.24 20:59:44