Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megsemnyikk@n

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Kényelmes utcaseprő 2009.02.26 12:43:00
Repülő Majom egy érdekes kérdést vet fel alábbi levelében, de nem lövöm le a poént. Olvassátok és mondjatok véleményt! 2009.02.20. pénteken készült a fotó egy méretes dombornyomott (copyright by igazságos izom tibor) városi agrárművesről. Ha nem lenne felismerhető a…..
Tothos rövidke posztjában arra keresi a választ, hogy mért nem lehet egy kis sáv rendezgetéssel megreformálni a közlekedést. Ti mit gondoltok, jó ötletet adott levélírónk, vagy a jelenlegi helyzet a lehető legjobb verzió? Az M3-on az M0 után befelé a sávok helyzete a következő:…..
megsemnyikk@n 2009.02.20 14:06:42
@Cyric_: mint pl francioaorszag egy nagy reszen?
A karácsonyi bevásárlásnál nem tűnt fel a sztori főszereplőjének, hogy 18 üveg ásványvíz helyett 18 rekeszt ütött be a Penny pénztárosa. Csak januárban, amikor átnézte, hogy mire is szórta el a pénzt az előző hónapban. Úgyhogy megpróbálta és bejött neki: visszament a…..
megsemnyikk@n 2009.02.11 16:32:46
autózz! Háború és béke 2009.02.05 07:37:00
Lehet, hogy én is felhúznám magam, mint Rugó, ha egy idióta folyamatosan azzal szórakozna, hogy amikor előznék, kijön elém. Még szerencse, hogy ma reggeli kisregényünk beküldője egy rövid mondattal megtörte a jeget, pedig még ő is arra számított, hogy bunyó lesz. Mivel…..
Nem példa nélküli Csilla története, egyszer már írtunk a győrben munkálkodó álrovairtókról, most azonban az ország másik felében, Miskolcon bukkantak fel gyanúsan hasonló körülmények között. Székhelyáthelyezés történt, esetleg csak másolják a mestert? Egy panelházban…..
megsemnyikk@n 2009.02.04 17:01:01
Kövekezzen a sítáboros horror harmadik, egyben remélhetőleg befejező része. Úgy tűnik, a szervező Exit utazási iroda munkatársa átbeszélte a sítáborban résztvevő magyarokkal a problémákat, és miután kiderült, hogy a problémákat a franciák okozták, ezentúl igyekeznek…..
Mókusélet ugyan sztorija végén úgy érzi nincs tanulság, mégis sokat mondó kis történettel állunk szemben. Hogy miért is? Olvassátok! A Fiumei úton haladtam az Orczy felé - tudom, sikeres nem lehetek, ha erre járok. Aki ismeri a környéket, az tudja, hogy a Kőbányaihoz érve egy…..
Repülő Majom egy barátjával sétálgatott, amikor fura apróságon akadt meg a szemük. Egy BMW szlovák rendszámmal manapság már nem számít különlegességnek, ámde a szélvédő mögött lévő rendőrös zászlócska felettébb figyelemreméltó. Vajon a tulajdonos tényleg rendőr,…..
Ilyen történetünk még nem volt, hogy a szülők ultimátumot adnak a lányuknak, hogy tanulás vagy nem tanulás. Kemény történet, mondjatok véleményt. Egy ilyen gyerek szulo szakotos sztori. A szulok nem tudják felfogni h a 8 oras napi beosztason kivul is van elet. Hogy a gyerekeiknek…..
megsemnyikk@n 2009.02.02 15:30:36
Bazz 29 evesen meg tanul? phd vagy mialof@sz - bar phdt fizetik. Ha csak szimpla egyetem a szulok hulyek, hogy fizetik, gyerek meg egy surmo lo.. aki ingyeneloskodik. tipikus szaralak. Dolgozzon a gyerek, ne csak a napot lopja, megha szulok meg is tehetik.
bocs nem volt kedvem mindet vegigolvasni.
megsemnyikk@n 2009.02.02 15:31:44
@kismokuska: igazad van ezerrel, nyuszikam egy szaralak vagy, majd seggberak az elet. te mit fogsz adni a gyerekeidnek? eszt tuti nem...
Hülye suzukis, már megint. Folyton beleakadok ebbe az állatfajba, hogy színváltós legyen tőlük a fejem. Aztán meg azoktól, akik az ilyenek miatt általánosítanak. Ubulnak is egy agyatlan idióta jutott ki nemrég, akinek némi nézeteltérés után épp előtte tartotta a napi rendes…..
megsemnyikk@n 2009.01.30 14:22:26
autózz! Tejköd és padlógáz 2009.01.30 09:37:00
Szerintem Márk okosan csinálta amit csinált, hülyeségre nincsen orvosság, hacsak nem vesszük annak a gumiszobát és a kényszerzubbonyt. Ha jön mögöttünk a sűrű ködben egy szuicid hajlamokkal megáldott kihaénnem típusú kisebbrendűségi komplexusos barom, jobb neki utat adni,…..
A szinte De Chiricói módon titokzatos grafika miatt teszem be ezt a pályaművet, hiszen a "megfejtésnek" az égadta világon semmi értelme, a maga torzságában mégis megmutat valamit a (beteg) emberi agy működéséből. Íme a kóros levél:Mivel nem a tettek, hanem a szavak…..
megsemnyikk@n 2009.01.27 14:11:03
Emelt hangú anyázással végződő történet a Centrum jóvoltából: majd másfél órával a parkolójegy lejárta előtt bírságot kapott a Homár-közeli autós. Miközben a Centrum Parkoló hibájából sorbaállt és ügyintézett, ismét megbüntették, bár beígérték neki, hogy erre…..
Munkahelyi (T)error Fiktív Maca 2009.01.23 00:37:00
Ma nem kertelek. Péntek van és vége a hétnek. Olvassátok az aktuális levelet. Holnap még lesz új post.Kedves Despota! Szuper az oldalad! A munkahelyi terror jelenleg nem érint engem, mivel nincs munkahelyem. Ha-ha-ha.  Többdiplomás, több nyelven (valóban) beszélő lány…..
Ember embernek nemhogy farkasa, de a Zuschlag Jánosa, a társadalom eresztékei recsegnek-ropognak, és mindennek tetejébe mindenki csúnyán beszél. Például a buszsofőr az utasokkal. Gábor döbbent beszámolója alant. Ma ismét megerősödött azon elhatározásom, hogy amint lehetőségem…..
Igazi hidegvérű és toleráns ember lehet ez az EasyFlow, hogy még a koccanás sem késztette kiszállásra, ráadásul teljes nyugalommal nézte végig, amíg a lenti történetben főszerepet játszó fiatal és erőteljesen rutintalan lány megpróbál forgalommal szemben kievickélni az…..
Na most megint nem találok szavakat. A közéleti véna, a primitív grafika, az agyrohasztó koncepció és az ízléstelen seggmutogatás ügyes vegyítése a borzalmas képiccek trónjára emelték Gerit. Az Ismeretlen Művész annyira félénk, világtól elzárkózó típus, hogy mailt sem…..
Törzsolvasóinknak nyilván ismerős Gábor, akinek beleégett. Aki nem ismerné, hősünk plazmatévét vett, és azt állítja, hogy bár rendeltetésszerűen használta, nem nézett vele állóképet, nem játszott számítógépes játékokat, az RTL Klub logója mégis kitörölhetetlenül ott…..
Az alábbi történetcsokrot Ztf bocsátotta a rendelkezésünkre. A kvázi balesetekből azt látni, hogy a biciklisek gyakran nem tudják elképzelni a közlekedési szituációt az autós/gyalogos szemszögéből, hogy amíg ők begurulnak valahova, és átlátják a helyzetet, a közlekedő…..
 A nagy leárazások idején megszaporodtak a kamu árcímkék is, Vera egy ilyenbe futott bele a Mangóban. Az akciós kabát eredeti árát megemelték, hogy ne sokat bukjanak az árengedményen. Ezek szerint a tudatos vásárló akkor jár a legjobban, ha az akciós címkéket megpróbálja…..
Ez tényleg egyszerű rablás, ennél az is jobb lenne, ha a az OTP alkalmazottja fegyvert fogna az ügyfélre és elvenné a tárcáját. Abban legalább van izgalom, nemcsak megalázás. A sztori: Vomit barátunknak csekken rótta le tartozását egy francia ügyfele, az OTP pedig hónapokig ült…..
Imádott zsánerünk a megfejthetetlen képvicc. Íme egy jellegzetes, mondhatni virtigli példány SzigMától. Ezer százalék, hogy senki sem tudná megfejteni, ami nem is baj. Sőt. Az izraeli-palesztin háború emúgy meglepően sok olvasót megihletett, nemsokára jönnek sorban a militáns…..
megsemnyikk@n 2009.01.19 14:27:11
Nuendo sztorija mindennapi esettel kezdődik, ámde ez már nem igaz a végkifejletre. Történt ugyanis, hogy szerette volna elmagyarázni egy kedves autóstársának, hogy mi is az a jobbkéz-szabály, aki viszont nem szerette volna meghallgatni. És ez még nem minden.Régi olvasója vagyok a…..
L. nagyban árul cuccokat a Vaterán, heti 25-50 megrendelője van, és a kisebb értékű termékeket kénytelen a Magyar Postával küldeni. A minap micsoda meghökkentő baleset érte egy vevőjét! Memóriakártyát vásárolt L.-től, de a boríték a "postai kezelés folyamán sajnálatos…..