Regisztráció Blogot indítok
Adatok
warcry83

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori bejegyzés óta van pár új infó, szóval aki megy majd ki, annak érdemes lesz ezt és a korábbi cikket is átböngészni. A koncert ha minden igaz telt házas lesz, mert jegyet már nem lehet rá venni. Nekem fontos volt megtudni, hogy van-e ruhatár, mert én a koncert előtt még…..
A nagy album körüli hurrikánban nem szabad elfelejteni, hogy ma kezdődik a turnéjuk. Pontosabban már túl is vannak rajta (ha jól értesültem 17 órakor voltak soron) de még nem találtam infót, hogy milyen dalokat adtak elő. Ha kiderülnek az első információk és videók,…..
warcry83 2011.06.26 00:48:08
Mannheimi koncert:

Kezdés 8kor igaz a zenekar nem lépett színpadra csak 21.45 körül.
Első vendég/előzenekar a Psychedelic, egyszerűen nem találtam még semmit, sehol róluk, túl sok mindent kiad a Youtube erre. Skót zenekar, nekem nagyon bejöttek, ha valaki ismeri őket linkeljen több infót.
Második!! vendégzenekar a Dope D.O.D., őket megtaláltam:
www.youtube.com/watch?v=Z-zL_paDVTc&NR=1

Őket már annyira nem szerette a nép mert már nagyon kekszelni akartak, szóval ők még söröspoharat is kaptak a keverőpultra.

Majd jött a Bizkit, ahol igazából a koncert eleje szólt a Cobráról és utána nem nagyon emlékszem hogy játszottak-e róla, de nem volt feltűnő. Ráadás számok a Behind blue eyes, Faith és a Rollin.
Ezek közül az első nekem sem a kedvencem, és nem is nagyon vártam, de igazából jó kis közös kántálásra sikeredett.
Viszont a zenekar "öregkorára" megőrült, a számok között DJ Lethal sokszor elég fura dolgokat nyomott :) de legalább nem volt olyan sok üresjárat mint 2 éve (?) a Volton. Pl hallhattunk Great balls of fire-t, Kacsatáncot!?!, és nyomattak kis tüc tücös basszusokat is. Azaz egy szinten gondolom már ők sem gondolják annyira komolyan a dolgokat így 40 körül.
All in all, a koncert bejött, jól szólt, és örülök hogy visszatértek, nem csak koncertekkel hanem albummal is. Remélem ez lesz a SOAD sorsa is.
  Nem olyan rég még arról lehetett hallani, hogy az MGM szénája nem áll valami jól és ezért a következő James Bond film előkészületei is leálltak, igaz nem véglegesen. Daniel Craig akkor még úgy nyilatkozott, hogy a jövő év elejére nem terveznek semmit, de bízik a…..
warcry83 2010.04.23 23:40:09
Budapest Száksz Napirokkant 2010.04.21 07:30:00
László sem egy bőbeszédű alkat, ezt küldte a levelesdobozomba:"Szia!Tegnap délelőtt, Tesco Budaörs. Két helyet is elfoglalt az aranylábú. Természetesen még kártyája sem volt."Mit is mondhatnánk, Hajdú Péter sem csinálhatta volna szebben. Audi Q7-tel teszkóba…..
warcry83 2010.04.21 14:23:50
A 2010-es Balaton Soundra újabb neveket dobtak be. A második lemezére készülő, rövid életű nu rave-hullám zászlóvivője, a tavalyi Szigeten már hazánk közönsége előtt is bemutatkozott Klaxons képviseli az eddig hiányzó aktualitást a fesztiválon. A szervezők…..
warcry83 2010.03.22 23:17:15
Filmdroid Új Vasember 2 előzetes 2010.03.08 10:24:00
Íme, befutott a Vasember 2 előzetese. A Bádogfejűnek ezúttal Whiplash-sel gyűlik meg a baja, no meg egy milliárdossal. Az előző trailerhez képest többet van a színen a Fekete Özvegy, illetve más másodperccel többet láthatunk a Vasember és Hadigép vs. többi robot harcából. Az is…..
Filmdroid The Losers előzetes 2010.01.29 19:34:00
Április 9-én kerül a mozikba (Amerikában) a The Losers képregényfilm. Adott egy kommandóscsapat, akiket a megbízójuk elárul, ám a tagok életben maradnak és bosszúra szomjaznak. Joel Silver producerként felügyelte az akciót,  Peter Berg és James Vanderbilt írta a…..
warcry83 2010.01.29 21:18:11
A Disney úgy döntött, hogy a Miramax Films new york-i és a los angeles-i irodáit bezáratja, ami azt jelenti, hogy 80 embernek a szolgálataira nem tartanak tovább igényt. Hat Miramaxos film vár forgalmazásra éppen, pl. a Last Night, a The Debt és a The Tempest, ezekre az a sors vár,…..
warcry83 2010.01.28 21:28:32
Egy férfi lát hozzá a borotválkozáshoz, közben a kamera körbevezeti a nézőt a házban, a falon és a berendezéseken látható fotók alapján látszik, hogy boldog család él itt. A férfi végez arca szőrtelenítésével, pirítóst csinál, iszik egy bögre teát, majd egy holttestet…..
Az Avatar világraszóló sikere után a stúdiók csak 3D-ben tudnak gondolkodni. A Warner úgy döntött, hogy a Harry Potter következő része is ilyen módon érkezik a mozikba, sőt a már elkészült Titánok harca is 3D-ben kerül a filmszínházakba.  Ez azt jelenti, hogy Louis…..
Filmdroid Egek ura (Up in the Air) 2010.01.24 11:37:00
Ha létezik vállalkozás, mely virágozni képes a gazdasági válság idején, az valószínűleg egy olyan cég, mely az alkalmazottak elbocsátására szakosodott. A kissé suta magyar címet kapott Egek urában van egy ilyen üzlet, igen nagy területre kiterjedően (valószínűleg az egész…..
comment:com Conantől retteg az NBC 2010.01.22 09:04:00
Véget ért a tévés talkshow háború, Conan O'Brien ma este vezeti utoljára a Tonight Show című talkshow-t az NBC-n, majd mehet isten hírével ahová akar, de munkát csak szeptember 1-től vállalhat. A lelépési díja/végkielégítése 45 millió dollár lett végül, amiből ő maga 33…..
warcry83 2010.01.22 18:36:32
Nemrég fejeződött be Resident Evil: Afterlife forgatása, eredetileg úgy volt, hogy szeptember 24-én érkezik a mozikba a franchise negyedik darabja, ám néhány hete kiderült ez mégsem fog összejönni, ugyanis annyit fognak szöszölni az utómunkán, a speciális effektekkel, no meg a…..
Adva van egy nagy képregényrajongó srác, aki úgy dönt, hogy maga is maszkos igazságosztó lesz. Nem ő az egyetlen, aki hasonló cuccban mászkál az utcákon. Ott van pl. Red Mist, Hit-Girl és Big Daddy is. Matthew Vaughn rendezte a filmet Mark Millar képregény alapján, Aaron Johnson…..
Kirsten Dunst játszotta a Pókember filmekben Mary Jane-t, Peter Parker szerelmét. A negyedik felvonásban is benne lesz, úgy hírlik ebben a részben a karakter elhalálozik és a többi filmben már nem fog feltűnni."A terv az, hogy Dunst karakterét kiírják a filmből, valószínűleg…..
Sam Worthington a Los Angeles Times-nak beszélt arról, hogy ugyan már véget ért a Titánok harca forgatása, de azért jövő év elején még felvesznek néhány új jelenetet."Januárban felveszünk pár jelenetet még...A produkcióban van néhány olyan rész, amely eléggé…..
warcry83 2009.12.21 17:22:11
Roger Ebert az egyik top kritikusnak számít, véleményére sokan adnak, recenzióit tömegek olvassák. Régóta a szakmában tevékenykedik, 1967-ben indult el profi kritikusi karrierje, 67 évesen rengeteg filmet látott, hatalmas szaktudással rendelkezik. Ebert most közzétette, hogy…..
Filmdroid Paranormal Activity 2009.11.24 22:01:00
Az ál-dokumentumfilm nem új keletű dolog, jó tíz évvel ezelőtt a Blair Witch projekt – Ideglelés borzolta a kedélyeket hasonlóképpen, habár nagy sikernek örvendett az alkotás mégsem árasztották el a piacot (és a filmszínházakat) hasonló alkotások, csak olykor-olykor…..
Filmdroid Újhold rekord 2009.11.20 21:07:17
Az Újhold két rekordot is maga mögött tudhat. Az egyik, hogy bemutatása előtt rekordmennyiségű jegyelőrendelés érkezett a filmre. A másik pedig, hogy 26,27 millió dollárt hozott Amerikában az éjféli vetítéseken. Ezt a csúcsot eddig a Harry Potter és Félvér Herceg tartotta,…..
Szerintem ezt láttam a moziban múltkor a 2012 előtt. Nekem semmi bajom Kőszegi Ákossal, de könyörgöm, nagyon nem illik a kemény, marcona és egyébként is alapból badass-nek kinéző ezredeshez. Remélem, hogy a végső változatban nem Kőszegi hangján fog megszólalni…..
Volt néhány ál-dokumentumfilm, de zárjuk most ki a Brüno-Borat-féle alkotásokat és koncentráljunk csak az ismertebb horror-thrillerekre. A Blair Witch Projectet anno videón néztem, a felétől már gyakorlatilag tekertem a filmet, mert annyira unalmasnak találtam. A holtak naplójában…..