Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norbesz74

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van néhány képes magazin, amelyeket előadásaimban a "hiteles" tájékoztatás példáiként szoktam emlegetni. Tény, hogy az olvasók számának megőrzésén, növelésén a lap túlélése múlhat, és ennek érdekében egy-egy hatásvadász főcím még megbocsátható, de ha az egész cikk…..
Előzmény - A rák gyógyítható I. - 30 éve gyógyítható a rák, Értik Nemzettestvéreim? 30 ÉVE! Valószínűleg a következőkben olvasható ismeretanyag hever mindmáig egy páncélszekrényben, a Rockefeller-Intézetnél elzárva: "A nem zsidóknál is alkalmazása céljából…..
Nem elég, hogy a sót káliummal "fertőzik" (persze ez nem igaz, a valóság kevésbé krimiszerű), újabban arról olvasni, hogy a sóban - az EU utasítására - méreg, valamiféle cianid (!) található: Számomra is csak pár hónapja derült ki mi a helyzet Magyarországon a sóval…..
norbesz74 2014.01.09 21:37:33
@Vincente82: Tisztelt vincenet úr. A halálos dozisban nincs különbség csak az eredménye.:) Laikus vagyok, de mindegy milyen ívet húzz ha túl adagolják a káliumott benne. Egyik oldalon tév hitben élnek, mert a bolti só igenis egészséges, de már Ő maguk bevalják, hogy mennyire túl adagolják a káliumot.:)
E-betűs adalékban nehéz lenyomni a jégkrémeket, de a Fornettinek ez is könnyedén sikerül. De nem is az a lényeg, hanemhogy az almás-pudingos termékük egyebek közt kén-dioxidot és halat is tartalmazhat. De hogyan? ..
norbesz74 2012.12.03 19:54:27
@batgirl: "Olyan süti van, ami nyomokban, zsirflábnyomot, deneverkakát és malacszőrt tartalmaz??"

Édes bogaram a denevérkakát guanónak nevezük.:) Tele van minden jóval és ha magadra kened, akkor nem fognak elütni az úton se.:)
A a címben szereplő kicenzúrázott mondat egy buszvezető száját hagyta el, miután egy idős úr a megállóban álló buszra, már az ajtók bezáródása után szeretett volna felszállni. Az úr megnyomta az ajtónyitó gombot, majd felszálláshoz készült. A kedves szavakat hallva…..