Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freudina

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb budapesti szórakozóhely ellen indít hadjáratot egy belvárosi önkormányzat. De most nem a szocialisták, hanem a Fidesz. A West-Balkán tragédiát meglovagolva akarják bezáratni a Tűzrakteret. Itt viszont nem csak egy kocsmáról, hanem egy összművészeti centrumról is szó van.…..
freudina 2011.02.27 12:07:41
@fikanick: mondjuk a Maunika sót nézte vagy 1-2 millió ember, úgyhogy asszem besorolhatjuk a tömegesen fogyasztható kategóriába. Aztán máskor meg mégis azon sírtok, hogy jajj az erkölcsi fertő, meg mit rinyál a ballib a médiatörvény miatt. Akkor döntsétek már el, hogy a fogyaszthatóság legyen-e a szempont, mert össze-vissza beszéltek.
freudina 2011.02.27 12:22:59
@fikanick: csak tudod az ebben a baj, hogy mindenképpen sok ingyenélő kap (kvázi)támogatást, és nyilván lehet és kell arról beszélni, hogy ez vagy másik adott cél kapjon-e, de az elég vicces, amikor pl. a fityesz nyomja itt a nagy elszámoltatási dumát, meg hirtelen felháborítóak lesznek az ilyen "támogatások", közben teleültetik a minisztériumokat a friss diplomás kicsi gyerekeikkel az osztályvezetői meg főosztályvezetői posztokra, a közt. elnök egyszer nem olvasta el az alkotmányt, egyik hülyébb, mint a másik, ugyanúgy lopnak-csalnak-hazudnak, és a kommentelők meg nem veszik észre, hogy nem a "támogatás" zavarja az urakat, pusztán az, hogy nem az ő kutyájuk kölke kapja. Nincs itt semmiféle erkölcsi magaslat meg igazságos pénzelosztás, nem az iskola meg az óvoda fogja kapni a támogatást, ahogy betépett felhasználó szeretné, hanem a narancs elvtársak zsebébe fog vándorolni. Ne legyenek illúzióitok.
  Cikkünk tanulsága: a legkisebbtől a legnagyobbig bármi lehet jó női autó, csak jól kell tudni hordani. Smarttól GMC Yukonig mindenféle szerepel a tesztben, csak győzzék olvasni. Vélemények az azonos című cikkünkről...
freudina 2009.02.19 13:54:28
@SsPL71: kösz, magamtól sose jöttem volna rá ;) de ha már iróniából indult, akkor folytatódhat is azzal, nem? :)
egyébként ezzel értek egyet: az autó üzleti szempontból pozíció- és nem nemfüggő. Nem női autót kell keresni, hanem a pozíciójának (vagy az elérni kívánt) pozíciónak megfelelőt. Ha nekem valaki egy Smart méretű kocsit ajánlana, kiröhögném. Nem azért, mert a Smarttal van baj, hanem mert 1. baromira nem illik hozzám, 2. úgy érezném magam benne a forgalomban, mint egy konzervdobozban egy betonelemgyárban, 3. megfájdulna a lábam az állandó padlógáztól, 4. nem bírom az olyan csökött gondolkodást, mint amikor egy kutas egyszer beszólt nekem, miért járok ekkora kocsival, miért nem veszek valami helyes kis nőcis autót. Pedig még csak nem is vagyok szőke :)
freudina 2009.02.19 14:37:37
@SsPL71: a "ci"-t örömmel átengedem másnak :)