Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caddy

0 bejegyzést írt és 17775 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori, sokak szerint töltelék rész után most egy nagyon mélyről építkezős epizód következik, ami kellően megágyaz majd a következő két résznek és a garantáltan odabaszós félévadzárónak. Ádám és Évától indul a sztori, hogy Rick szevaszt intett Carolnak, amiért a…..
Mindentől függetlenül ki kell emelnem az epizód címét. Hagyjuk is egy kósza pillanatra, hogy mi történt Beth-szel. (De aki nagyon tudni akarja, annak tessék: az eddig szende szöszi szerepben tetszelgő csajszika most hirtelen tököt növesztett. A hogyan és mikéntre később térek…..
Caddy 2014.11.05 20:50:32
@AntiChrist: volt Norman-nel egy riport, amiben elmondta, hogy még mikor az első évadban visszanézte magát amint motorozik ott látta, hogy lóg a karja, és egyből rágyúrt a témára. :)

@doggfather: nem ezt mondtad volna a kis szerencsétlen Élet a farmon szenvedős Carol második évad után. :D
Amúgy egyetértek a két legjobb karakter. Meg Ms. Szamurájkard.
http://csajokespasik.blog.hu/2014/01/07/aki_2_eve_no_nelkul_van_az_luzer..
Tudom, keveset írok, és azt is ritkán :) Néha elmélázok rajta, hogy az első pár hónapban minden nap írtam, és sokszor nem is nyúlfarknyit. És hogy most már mennyire nem új semmi sem... Kívülről tudom az útvonalakat Tamperébe, a kutyaséta köröket, és maximum az időjárás…..
Ezen a héten ismét élelmezési gondok voltak, nem szeretnék belemenni részletesen, annyit írnék csak, hogy körülbelüli számítások szerint kedd-szerda-csütörtök (a meleg kajáig) kb. 1500 kalóriát vihettem be... avagy Fogyitábor Finland 2013. Nem szándékosan, csak... nem eszek…..
Múmin-völgy 133. történések 2013.10.08 22:32:28
Csak így egyben, mert jó pár dolog elmesélésével el vagyok maradva... A lustaság ugye :), még mindig, mert hogy elfoglalt lennék, azt nem mondanám... A torna csoportom nem indult be (aki még nem tudná), mert senki nem jelentkezett rá, a csütörtöki tamperei nyelvóráról meg…..
Csütörtökön volt az első óránk a Sampolában. Én kíváncsian vártam milyen banda verődik össze ezúttal, Lorena és Eszter jön, azt tudtam, szóval jónak jó lesz, de ugye új tanárt is kapunk. Persze a már fent említett hölgyek összejöttek egy kis óra előtti viháncolásra,…..
Hétfőn kicsit hosszú volt a nap, mert Anne Tamperébe ment, és sok dolgot intézett. (Hétfőn, kedden és szerdán szabadságon volt, csütörtökön itthon dolgozott, mint mindig.) Én mentem Juttáért, és itthon várakoztunk türelmesen a 2 gyerekkel, hogy a hűtőbe kerüljön valami. Meg…..
Múmin-völgy 127. saláta 2013.09.06 04:44:00
Vagyis minden, még így a vadász tábor hétvégéje előtt, mert van egy tippem, hogy ott aztán lesz történés :) Mint az előző bejegyzésben írtam, nagyjából arról szólnak a napjaink, hogy bútort szerelünk össze, vagy Anne nincs is itthon, és nekem kell a gyerekekkel lennem. A…..
comment:com Tarolt Pimasz úr 2013.08.28 18:38:47
Kedd este tízkor mutatkozott be Papp Gergő vadonatúj műsora a Super TV2-n Pimasz úr ottalszik címmel. Az első rész kiemelkedő nézettséggel, 6,6%-os közönségaránnyal futott és több mint 435 ezer nézőt ért el. A Balázs Klári-Korda György házaspárról szóló epizód…..
Mint már említettem Luna vadász versenyre fog menni (szeptember 20.), ezért szombaton edzésen voltunk. Nagyon nagyon vicces volt, főleg az elején. Indulás előtt elszabadult a "veszedelem", azaz a kutyánk, és nyargalászott az utcában vagy 10 percet, mire Anne be tudta fogni.…..
Múmin-völgy 122. monszun időszak 2013.08.12 17:51:57
Igen, igen, beköszöntött... Vagy borús az ég, vagy  nem, de kb. minden nap esik. Ha biciklire ülök, akkor biztosan. Péneteken sikeresen rommá áztam a bringán, a hátam mögött Juttával. Ő is áv volt (ázott veréb). Ma -hétfőn- ennek ellenére ismét szerencsét próbáltam az…..
Múmin-völgy 121. változások 2013.08.08 20:14:00
Míg Magyaroszág a hét legmelegebb napjára ébredt, és napközben 41 fok is lehet, mi 17 fokra keltünk és ködre :) Mondanám, hogy együttérzek veletek, de igazából nem nagyon megy. Egyébként esténként már teljes sötétség tud lenni (éjfél körül), bár a közvilágítást még…..
Múmin-völgy 120. fesztivállapot 2013.08.06 14:14:00
No, akkor a helyesbítéssel kezdenék: szóval, igen, a szabadtéri színház Pynikki kerületben van, az előző bejegyzésben rosszul írtam (nem Pynikintori). És mi itt egy kávézót kerestünk, ami egy toronyban van, lehet, hogy kilátó is :). És van egy másik torony a tóparton.…..
Reggel 7 körül ébredtem, de mivel tudtam, hogy csak 9-kor reggelizünk (Miska ébredésére várni kelllett, de tudtuk előre hogy ez lesz) az ágyamban kómáztam 9-ig. Rajzfilmeket néztem, csak mint Szentendrén anno, Dora the explorer, és Diego :) A reggeli a szokásos "mindenki azt vesz…..
Azok a kedves turisták, akik valamilyen szentimentális ok miatt szeretnék postán is feladni a városnézés közben vásárolt képeslapjukat, szedjék gyorsan a lábukat, mert valószínűleg már nem sokáig tudják ezt a Belvárosban, a Váci utcában megtenni. Kedves nénik és bácsik!…..
http://csajokespasik.blog.hu/2013/06/28/elkezdte_nevelni_a_gyerekeimet..
Caddy 2013.06.28 09:55:12
@"Zsu": hát újabb piacot keres és mondta, hogy csütörtökönként erre terítenek, szóval bátran rendeljünk. :D Nem húzós az ára, el kell dönteni szerdán hogy másnap akar-e az ember édességet, és ennyi.
Na remélem már jobban vagy, és akkor ma Borin esetleg összefutunk? :)
Caddy 2013.06.28 12:40:11
@"Zsu": mit nézel?

@mütyür: ez mondjuk a gyermeki szintjére utalhat. :D
Múmin-völgy 114. kettő-kettő 2013.06.16 15:03:40
Az utolsó hét májusban elég gyorsan eltelt, de megpróbálok írni róla. Pl. befejeztük a kerítést, azaz Mads (igen, azt hiszem ez a végső variáció Taina dán férjének nevére, aki ugye Seni és Simo apukája is) fejezte be. Anne asszisztált hozzá, egyszer kisruhában, egyszer…..
http://csajokespasik.blog.hu/2013/06/14/az_ex_noje_a_pasim_korul_olalkodik..
Caddy 2013.06.14 10:23:15
@m.gray: örülök, hogy vidámságot hozhattam péntekedbe. :D

@Namely: tudod, hogy változni, és változtatni nem olyan könnyű. Egyszerre több olyan dolgot is kívánsz amik még külön külön is megterhelőek. Tudod te milyen nehezen borotválkozik meg egy bálna? :D:D:D

@plantingC4: áááááááááááááááá!!!! Azt hiszem ezt a történetet mégsem akartam hallani a végéig. :D
Ez a rákenroll öcsém!

@mütyür: volt egy kollégám, aki bizonyos súly és kor felett betiltotta volna a ujjatlan hordását. :) Sajnos nem került hatalomra.
Caddy 2013.06.14 14:09:53
@tőzegmalac: én is éppen azt figyelem, hogy mennyire felpörgött itt az anál témán a banda így péntek délután.

De megtudtuk, hogy ez is az ördögtől való, és soha semmilyen kötülmények között ne engedjünk a gonosz rossz férfiaknak akik csak azt akarják.

:D:D:D
Caddy 2013.06.14 14:14:24
@tőzegmalac: pedig mostanság divat az a végbélmosás is.
:D:D:D

@I am Not A Princess I am A Khaleesi: lehet nem ezen a blogon olvatsam akkor????? :D:D:D
http://csajokespasik.blog.hu/2013/06/10/mar_nem_a_not_latja_bennem..
Caddy 2013.06.10 13:05:06
@akut schizo effektív pszichózis: az az igazság van benne, hogy ha minden ideális, és egy laboratóriumban futsz a légkondiban, futópadon akkor lehet hogy ez így van.
Tegnap aki 90 percet futott a Városligetben az is biztos sokkal többet égetett és összeteheti a két kezét a reggeli miatt, mert különben hozzá is fordult volna a mentő.
Caddy 2013.06.10 15:23:06
@plantingC4: rohadtul leegyszerűsítve. :D:D
Köszönöm.
Nem érdekel egy bringatúra:
www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/tura?id=4723

@Kytia: nekem itt is csak az általánosítással van problémám. Én tudom magamról, hogy én semmit nem enni 10-ig max akkor ha akkor kelek. :)
Bevallom, szoktam blöffölni. Vizsgán, barátságban, munkában... leckével. Nem mintha ezen a tanfolyamon bármi kötelező lett volna, és Feró óta tudjuk: "magadnak tanulsz nem nekem tanulsz...", de: mára nem volt készen a leckém, pedig igazából lett volna időm rá. Olyan 75% volt meg.…..
Egy nagyon klassz hétvégén vagyunk túl, eddig sem volt semmi bajom ezzel az országgal, és az ittléttel, egyetlen napon sem bántam meg, hogy eljöttem, de most "ismét" nagyon szeretek itt lenni :) Persze ez többnyire is igaz, csak, hát itt is hétköznapok vannak, amibe bele lehet…..