Regisztráció Blogot indítok
Adatok
husy

1 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alamásajelentése: kétszínű, sunyi, rosszindulatú, gonosznévnap: máj. 22...
Cicanapló Eszinemeszi 2010.04.23 08:00:00
Ezeknél elkényeztetettebb, finnyásabb és válogatósabb macskák a földön nincsenek, komolyan mondom. Tegnapelőtt ugyanis disznót áldoztunk a változatosság oltárán (magyarul a csirkemell helyett sertést vettünk a pörkölthöz), és – oké, lehet, hogy mi is finnyásak vagyunk…..
Eme rettenetesen rendes, nem retkes tevegyerek Kecskeméten lett, de neve nem kerekedett. Te mely nevet szereted e tevegyereknek? Egyszer kell megtenned, egy nevet, e helyen. Ne engedetlenkedj, ereszd el elméd, nevezd meg eme tevegyereket! Részletek erre, ne késlekedj, eredj és nevezz. Szeresd…..
husy 2010.04.01 12:08:55
Cső Mindenki!Nem haltam meg, élek, csak gondjaim voltak(vannak), de erről majd a recept után. Vágjunk bele!A lángos mint kaja a strandok elmaradhatatlan kínálata, a német túristák egyik kedvence, nem beszélve a magyarokról. Elkészítése nagyon egyszerű.Hozzávalók: 40 dkg…..
Emmanuel Combarel és Dominique Marrec, francia építészek felelősek a képeken látható lakás belső kialakításáért. A viszonylag kicsi, de érdekes elrendezésű tér funkciói és működése teljesen új irányt vett a középre "belógatott" hálószoba integrálásával. A…..
 Miért fontos a kézápolás?Az ápolt kéz és a vágott, egészséges körmök egészségi állapotunkról és ápoltságunkról vallanak, míg az elhanyagolt kéz nemcsak rossz benyomást kelt, de idősebbnek is mutathat bennünket a korunknál. A kommunikáció fontos eszközeként kezünk…..
Hínnye, hogy mi ment itt a gyros recept kommenjei között. Kellemesen megmosolyogtatott a sok "a pulykáig jutottam, onnantól szar az egész, mert az eredeti az bizony a tevehúsból készül", meg "ennek semmi köze a gyroshoz, meg amúgy is én vagyok a királyságosság"…..
A következő zabálnivalónk a gyros, házilag. Az, hogy normális gyrost csak nagyon kevés helyen lehet kapni, mondjuk úgy, elszomorító. Viszont szart aztán bőségesen találhat bárki. Kajakra nem értem, hogy ezek a "szakácsok" mégis kit akarnak átvágni? Fogják a húst,…..
Nesztek mufurckáim, itt van a várva-várt iwiw válogatásotok. Elnézve azokat, amiket ti küldtök be, azt hiszem tényleg jobb, ha én mi válogatunk. :P SzolgasrácUjjgyakorlatA Bombagyárról megismert ( ha valakit nagyon érdekel, annak részletek itt ) szájbaszarós Domina Helena, aki…..
Sisak egymás után kétszer is azt tapasztalta, hogy a Tesco pénztárosa a hatosával csomagolt Beck's sört hatszoros áron próbálta neki eladni. A módszer egyszerű és ismerős: a hatos csomagolás vonalkódját darabárnak elsütni és beszorozni hattal. Sisak szerint az ilyesmi nem lehet…..
B-oldal Bruce Willis klisék 2009.05.15 07:39:00
A napokban kapcsolgatom-kapcsolgatom a tv-t és a film+ csatornára érkeztem. Éppen ment az Utolsó cserkész. Ezt is láttam már annyiszor, hogy újra meg akarjam nézni - gondoltam. :) Hihetetlen, micsoda karakter ez a Brúsz. Általában. Fehér póló, lehetőleg atléta. A neve…..
Sookie gyakorlatilag szívroham-közeli állapotba kerül a meztelen Sam láttán. Nem nagyon érti, hogy mi van, mi sem, de hamarosan minden kiderül. Hirtelen ugyanis újra előkerül a kutya, és mikor Sookie elkezdene hozzá közeledni, átváltozik – Sammé. Wow. Tara eközben a saját…..
Ezt a posztot főleg a macskatartók legaljasabb, de egyben leghatékonyabb fegyverének, a macska resetelésének/rebootjának szenteltem volna, de a természet beleköpött a levesbe, mert Mötley egyszer csak nagylány lett. Ha nem lennék amatőr macskatartó és persze ha jobban odafigyeltem…..
Egyik ritkán látott ismerősöm a minap, amikor összefutottunk, szomorúan újságolta, hogy a napokban igen nagy tragédia érte, hosszú, súlyos betegség után meghalt az Edina nevű egyetlen leánygyermeke. Miután az elhunytnak nem volt sem házastársa, sem gyermeke, egyéb közeli rokona,…..
Moonbay előrelátó volt és gondolt rá, hogy majd ha jön a rossz idő, beáll a bérelt garázsába, hogy ne kelljen reggelente havat söprögetni a tetőről meg jeget kapargatni az ablakokról. Persze hogy megszívta, különben nem írt volna nekünk. Az én sztorim nem olyan észveszejtően…..