Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xlac

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van az ősz, itt van újra, és irgalmatlanul nincs kedvem dolgozni, mint mindig, énnekem - ahogy a költő mondaná. Mai témánk az egyik legelviselhetetlenebb kötelezettség az irodai munkában: a kézfogás. Hogy mi a baj a kézfogással? Nyilvánvaló: ugye a munkában az egyik legelviselhetetlenebb dolog…..
xlac 2017.09.13 12:19:36
@FayRodisz: Pinát is csak zsebkendővel meri megfogni, nehogy elkapjon valamit. :D
Vöröshajú lányok Ars Poetica 2012.09.30 09:46:27
Már régóta tervezem, hogy megírom ezt a post-ot, de nagyon nehéz indulatok nélkül megtenni, azért megpróbálom. Sok látogató felhánytorgatta már, hogy az oldalra nem csak igazi vöröshajú lányok kerülnek fel, vannak festettek, vörösesszőkék is. Ez igaz, a személyes döntésem…..
Nagyon különös, hogy a legváltozatosabb kérdésekben rendkívül gyorsan és hevesen reagáló hazai cigány érdek-képviseleti szervezetek nem csaptak le Orbán Viktor azon víziójára, hogy 15 évre szállítsák le a tankötelezettség korhatárát.Az iskolalátogatáshoz kötött családi…..
Sarka Kata pár pixelben (via bors) Nikki Kihallgatás A megunhatatlan Erica Bella Black n' White Froschl Zsanett aka Madisn Parker Gyúrás után kúrás Puma..
xlac 2011.02.20 18:19:02
@Wywern: Ez pontosan így van.
Ők maguk hívják fel sokszor a bulvár sajtót, hogy vegyenek meg tőlük ezt-azt.
A pilóták panaszkodnak, hogy nem tudnak a vezetésre figyelni. Idén a KERS és az állítható hátsó szárny még jobban megnehezíti eddig sem egyszerű munkájukat. "Észre sem vesszük, de nem tudunk a vezetésre koncentrálni, az autókat még nehezebb lesz irányítani, ha ennyi…..
Elgyengültem! Képtelennek érzem most magam, hogy ellenáljak a kísértésnek, hogy bár általában saját munkáim, tapasztalataim, utazásaim kapcsán megfogalmazok kérdésekről, élményeimből írok, ezúttal kivételt ne tegyek és elfogultan ne áradozzak egy japán rezidenciáról, amit…..
xlac 2010.11.21 15:19:26
@ljubityel: Akkor meg a kertész aki a füvet nyírja.
Gondolom aki ilyet megvehet majd ő nyírja a füvet meg metszi a fákat és virágot ültet.
xlac 2010.11.21 15:45:58
@ljubityel: Igen mert rájöttél, hogy a kertész mégiscsak belát.:))))
xlac 2010.11.21 15:54:57
@ljubityel: És ha a tulaj két hétig táppénzen van mert sokat túráztatta a yen-kombánjt akkor belepi a dzsinzsda a kertet?
A jórészt katonák, tűzoltók és titkosszolgák képzését folytató Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem hallgatóit sarcolta meg a Penny Market. A probléma gyökere onnan ered, hogy Budapest X. kerületében a Hős utca, Zách utca és Hungária körút által határolt , 10 hektáros…..
granturizmó! Ukrajna nagyon menő 2010.11.01 09:23:00
Gondoltad volna, hogy Ukrajna második legnagyobb (ipari) városa, Harkiv (orosz nevén Harkov) tud valami izgalmasat kínálni?Ha megmézed ezt a videót (video mapping), akkor ez soha többet nem lesz kérdés. Egyébként itt található még Európa harmadik legnagyobb tere, a Szabadság…..
xlac 2010.11.01 15:26:05
@Barci: Hehe ezt pár éve amikor mentünk a Vereckei-hágóhoz, velünk is megpróbálták eljátszani.
Végül 3000 forinttal megelégedtek.
Most kivételesen nem Maradonát fogjuk szidni, hanem valami sokkal szomorúbb jön. Szomáliában a főváros, Mogadishu északkeleti részén tíz embert letartóztattak, kettőt pedig a helyszínen kivégeztek a Shabaab nevű iszlám katonai szervezet tagjai, akik az ország déli és…..
xlac 2010.06.16 09:52:57
Subba Kaland Játék Kockázat!! 2010.06.02 12:45:00
Ki ne emlékezne a KJK könyvekre? Az 1982-ben indult sorozat, amit végül 21 nyelvre forditottak le és 16 millió példányban kelt el, ma is kultikusnak számít.  A zagor.hu-ról az összes itthon megjelent könyv letölthető pdf-ben, sőt iPhone-ra vagy iPod Touch-ra is szedhetünk le ha…..
xlac 2010.06.02 16:28:37
@haromt: Az elátkozott házat én sem eddig azt hittem én vagyok nyomi.:D
xlac 2010.06.02 16:44:32
@moszkvics: :D
Valami számokat kellett összeadni ha jól emlékszem azok nem akartak kijönni.
Én is végignéztem és tényleg nem lehet belőle kijutni de lehet ez a megoldás.:D
B-oldal TOP10 dancefloor dal EVÖR 2010.05.19 07:22:00
A B-oldal történelmében már több eurodance cikk volt és úgy tűnik sose mondhatjuk ki, hogy megvolt az utolsó. Vendégszerzők ismét elővette a témát - mottója: "Amit 18 év után 300-szor meghallgatva se unsz meg, az rossz zene nem lehet és örök életedre elkísér."…..
xlac 2010.05.19 13:47:45
@Case:
Én is dancefloornak ismerem.:)
És a Soho Party legjobb száma szerintem a Szállj!:D
Drága Jobbik-szavazók, itt az alkalom, amire vártatok! Ide küldjétek a retket, ne a Subbára! Csak el ne felejtsétek, hogy pártotok hivatalosan nem rasszista, így az „A büdös kurva anyádat te rohadt cigány kurva!!!! Falhoz kellett volna baszni amikor születtél vagy egy nagy…..
Nézegetem Stohl András honlapját, amelyikről a készítői azt közlik a nagyérdeművel, hogy „Egyelőre még csak részleges feltöltöttséggel működünk, de a szerkesztők dolgoznak az anyagokon, és próbálják a lehetőségekhez képest teljessé tenni az oldalt.”…..
xlac 2010.05.09 11:46:39
@cometneni: Én pedig azon gondolkodtam el ha mondjuk neked megy vagy valamelyik közeli hozzátartozódnak akkor is ezt mondanád?
Ne aggódj az ügyvéd haverok kimossák a te Bucikádat arra hivatkozva, hogy mekkora színész!
Ez nagy színész hagyjuk már ezt nem sorolok fel igazi színészeket
nem akarok 100 oldalt írni, de ez egy beképzelt ostoba bunkó azokhoz képest akiket én színésznek hívok!
xlac 2010.05.09 11:48:31
@m.logic: :D
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
xlac 2010.04.22 09:39:17
@iBKV: "Btw. úgy megcibálnám azt a tanárnénit, hogy minden "közös" óra alatt csíkot húzna a kövön izgalmában.... :D "
:D:D:D:D
Ez odabasz!:D
Egy átlagos, aktív felnőtt hétköznap vakulásig dolgozik, hétvégén pedig kintlévőségeit próbálja behajtani: párkapcsolatát rendezi, gyereket nevel, pihen... Ez így lesz egész addig, amíg Fekete Gyula "Kék sziget"-ben leírt valószerűtlen és idealista utópiája…..
Már várom azt a kommentet, hogy nem illik ajándékot leszarozni, mert azt valaki gonddal és szeretettel választotta ki. Az alábbiakban pont arról lesz szó, amikor éppenhogy nem. Kegyetlenség szeretteink körében karácsonykor "ajándék-lúzerségi versenyt" rendezni, ezért ezt…..
'napot Röviden a sztori. Édesanyám általános iskolai tanárnő kb. 30 éve. Számtalan generáció hagyta már el a kezét, a tanítványai közül sokat mai napig ismerek és elég jó emlékeket őriznek róla. Megadta a szükséges alapokat neki, mert anno meg volt a lehetősége rendesen…..
xlac 2010.03.26 09:54:53
@Munkaadó: Az óráról már nem lehet kiküldeni mert JOGA van ott lenni! Na erre varrjál gombot! :D
Habár a bő 300 ezer forintos ár nem tűnik kimondottan borsosnak egy prémium telefonért, valójában a Porsche Design P‘9522 BLACK egyike a világ legdrágább mobiljainak. Megvásárlásának előfeltétele ugyanis, hogy a jövendőbeli tulajdonosnak legyen minimum egy Porschéje, ami…..
Az előző évszázad nagyobbik felét tölgyfa-hordóban töltötte az a malátawhisky, melyet a napokban vertek csapra Skóciában. A Gordon and MacPhail’s Mortlach röviditala nem kevesebb, mint 70 éven keresztül érett, ezzel pedig a legöregebb whiskey jelenlegi a mezőnyben.Az igen jó…..
Az iphone TOKOT használókat én azonosítom a bőrtokos nokiásokkal. Nem tudom mi az istenért kell mindenre állandóan vigyázni. Miért nem lehet HASZNÁLNI? Miért kell az életben a jó dolgokat használat és öröm helyett eladásra optimalizálni? Azért vigyázunk a dolgainkra, hogy aki…..
Szamárpad Nem olvasunk! 2010.03.03 13:00:00
A magyarok 60 százaléka egyetlen könyvet sem olvas el egy év alatt. Meglepő adat, még akkor is, ha a digitális nemzedék fejlődésével kapcsolatban oly sokszor emlegetett vízió a nyomatott termékek fokozatos leépítése. Ami persze nem egyenértékű az olvasás eltűnésével, de…..
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
Most vasárnap kellemetlen dilemmával szembesül a világ futballszerető férfitársadalma: egyszerre lesz meccs és Valentin-nap. Zseniálisan lovagolta ezt meg a Puma a Hard Chorus szájttal: konkrét szurkolókórusok – egy angol meg egy olasz – énekelnek szerelmes dalokat, de…..
Egy hétvégi napon az átlagember nem arra szeret kikelni az ágyából, hogy az arcába vágják, olyan világban él, ahol 25-30 fős, felfegyverkezett hordák kötekednek és gyilkolnak az éjszakában... Ezért is hatott sokkolóan, amikor majdnem napra pontosan egy éve mi, sportszerető…..