Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tojiro

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit megritkultak a bejegyzések, ez több oknak is köszönhető egyszerre: egyrészt nyilván én is igyekszem kihasználni a (nem létező) nyarat, és olyan helyeken tölteni, ahol vagy nincs az ember keze ügyében semmi olyan tárgya, aminek billentyűzete van, vagy csak esze ágában sincs…..
tojiro 2011.08.05 22:29:04
Sajnos múlt hétvégén nem volt alkalmam bemutatkozni,a Borregattával járó tennivalók miatt,remélem hamarosan pótolni tudjuk.

Kocsis Bálint konyhafőnők hétvégi ajánlata

Konyhafőnökünk nem titkolt célja, hogy olyan Menü összeállításokkal is elvarázsoljuk Önöket, melyek kereteiben nem igazán elterjedt, mégis egyszerű és finom nyersanyagokat felhasználva megmutathatjuk konyhánk egy újabb arcát is,
egy többfogásos degusztációs menü jellegének megfelelően.
A későbbiekben , az étlapunkon szereplő SÉF OLDALÁN, aktuális gasztronómiai információkat, híreket és végül de nem utolsó sorban,
Ajánlott Gourmet Menüket találhatnak, majd.
Új ízek új párosítások és új élmények, melyeket ez az oldal kínál majd Önöknek.
Hétvégi komplett menüsor összeállításunk,
mely kizárólag egyben rendelhető,a következő fogásokból áll:

Gourmet Menü

Hideg kezdőfogás:
Kacsamáj-zöldség tatár, házi készítésű paradicsom lekvárral

Leves:
Kókusztejes burgonyaleves, pirított szezámmaggal,
párolt marhaszelettel

Fogásközi étek:
Dán kéksajt puding, kakukkfűvel parfümözve,
saját készítésű rebarbara krémmel

Főétel:
Vajhalfilé citrus sóval sütve,
Ratatouille krémben forgatott fetuccine körettel

Pihentető fogás:
Bodzából készült jégkása, friss mentával

Desszert:
Almás lepényke, „Thai Sateé”-ra komponálva,
friss gyömbérrel, pirított földimogyoróval

Az általunk összeállított menüsor ára 3990ft, melyhez jó étvágyat kívánunk