Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szputnyik

124 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Barátaink!Örömmel értesítünk mindenkit, hogy elkészült új honlapunk, mely mostantól elérhető a WWW.SZPUTNYIK.COM címen. A szputnyik.blog.hu frissítését ezennel befejeztük, további hírekkel, információkkal ezentúl az új honlapon, illetve FACEBOOK oldalunkon…..
A Szputnyik Hajózási Társaság és a Katona József Színház továbbra is a nézők segítségét kéri készülő közös előadásához.Olyan rövid szövegeket, amelyek a magyar egészségügy jelenlegi helyzetét mutatják be akár a betegek, akár a kórházi dolgozók oldaláról. Lehet ez…..
  Compagnie Internationale des Wagons-Lits - az első európai étkező- és hálókocsi... társaság, alapítja egy belga bankár, Georges Nagelmackers 1872-ben. Főrészvényes a belga király, a kocsik oldalán oroszlános királyi jelkép.  A Orient Expressz luxus-szerelvénye…..
fotók: Tóth Simon Ferenc..
Október 22-én mutatják be a MU Színházban a Rosencrantz és Guildenstern halott című Tom Stoppard drámát Gigor Attila rendezésében, a Szputnyik Hajózási Társaság előadásában. Bodor Panna interjúja a rendezővel.   MU Színház: Miért pont erre a darabra esett a választás?…..
Szeptember 22-én első végállomásához érkezett az Orient Expressz, a hármas koprodukcióban készülő előadást elsőként Winterthurban mutattuk be. De hogyan jutottunk el idáig? Első állomás: elkészül az adaptáció Nyár elején kezdtünk el a dolgozni saját példányunk…..
fotók: Tóth Simon Ferenc   Tavasszal mutattuk be osztályterem színházi előadásunkat Gigor Attila rendezésében, amelyet eddig csak iskolákban játszottunk. Most azonban két olyan előadást tartunk, amire kifejezetten felnőtteket várunk. Mindazokat, akik kíváncsiak a Szputnyik új…..
@font-face { font-family: "Calibri"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; } „A SZÍNHÁZBAN NAGYON SOK MÚLIK AZ ÖSSZJÁTÉKON” színház után film és…..
@font-face { font-family: "Calibri"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; Augusztus 20-án megtartotta évadnyitó társulati ülését a Szputnyik Hajózási…..
A Katona József Színház és a Szputnyik Hajózási Társaság 2012 tavaszán közös előadást készít, amely egy mindannyiunk által ismert és aktuális témáról, az egészségügyről fog szólni.Rendhagyó módon szeretnénk nézőinket már a darab megírásának pillanatában a…..
A SZPUTNYIK Nonprofit Kft. 2010. évi Közhasznúsági jelentésének megtekintése...
fotók: Tóth Simon Ferenc  Egy alkalommal felnőtteknek is bemutatjuk Antigoné című - a MU Színház támogatásával készült - előadásunkat, amelyet kifejezetten középiskolásoknak készítettünk, és április óta iskolákban játszunk. Az osztálytermi előadásokra…..
18. alkalommal rendezték meg Rijekában a Nemzetközi Stúdiószínházi Fesztivált (International Small Scenes Theatre Festival), ahova horvát, szerb, angol, montenegrói színházak mellett magyar társulat is meghívást kapott: a Szputnyik Hajózási Társaság a Kockavetővel. A…..
fotók: Oliver Fantitsch..
fotók: Nagy Benedek Öthetes próbaidőszak után április 20-án először csengettek be az Antigonénak: a Mechatronikai Szakközépiskola és Gimnázium 10.B osztályában tartottuk a bemutatót, a fényképek is ott készültek. Március elejétől fokozatosan…..
 Némi adminisztrációs hiba folytán csak most kaptuk meg a tavalyi 1%-os felajánlásokat, amelynek összege 64944,-Ft. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki az adóbevalláskor ránk gondolt! Az összeget a Cseresznyéskert előadásunk kellékeinek beszerzésére fordítjuk. p.p1…..
Bemutató: 2011.04.29. Schauspiel Kölnkészítette: Tóth Simon Ferenc  ..
Már főzzük... ..
A Szputnyik Hajózási Társaság az Európai Unió 3 elismert szervezetének összefogásából, elismerve eddigi munkájukat új próba és játszóhelyet kapott. Az új épület mellett biztosítják a társulat működést 2 évre, így komolyan tervezhet előre a csapat. Tovább végezheti…..
A Szputnyik Hajózási Társaság teljes személyzete büszkén adja tovább a hírt:Bodó Viktor Jászai-díjat kapott. Gratulálunk minden díjazottnak!             ..
A Szputnyik is (sok más független társulathoz hasonlóan) elkezdte színházi nevelési programját, amelynek első állomása egy osztályterem színházi előadás lesz Szophoklész Antigoné című darabjából Gigor Attila rendezésében. A közös gondolkozás kezdetén és a…..
Kedves Függetlenek!Lehet megint demonstrálni!Íme a Tűzraktér alkotóház levele:Március 25- én a Tűzraktér 15h-tól felvonulást fog tartani ahelyért, aznap ÁLOM-RÉMÁLOM címmel fogunk szimbolikus eseménytrendezni az épületben és a Templomtéren, ennek az eseménynek akeretében…..
Ezúton adjuk tudtára mindenkinek, hogy az immár 2. heti németországi tartózkodásunk során, az ''A férfi a 2-es asztalnál'' című darab próbái közben elfogott bennünket a honvágy, amelyet a következő videóval fejezünk ki:  ..