Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jófiu

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzeljük csak el, hogy mi lenne, ha a tavasszal megrendezendő magyar-román világbajnoki selejtezőn az MLSZ döntené el, hogy kik legyenek a bírók, hogy mekkora legyen a pálya mérete, hogy mekkora legyen a kapu, hogy hány csere lehet, hogy hány percig melegíthetnek a meccs előtt a…..
Sziasztok!   Én, mint designer és kreatív vezető mindig figyelemmel kísérem a piacon jelenlévő cégek arculatváltását, vagy enteriőr design változásait. Az egyik mobilszolgáltató a közelmúltban enteriőr dizájnt váltott az üzleteiben. Nagyon tetszik az új belső tér,…..
Piacra járni nagyon jó. Semmihez nem hasonlítható élmény elvegyülni benne, megmártózni a zöldségek és gyümölcsök között, a savanyúságok sokféleségében, a hentesek soráról nem is beszélve. Mindez elegyedik a lángos nehéz illatával. Régi szokásom, hogy idegen városban…..
2012. szeptember 6-án Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár bejelentette, hogy ő maga nyújtja be az előzetes regisztrációról szóló törvényjavaslatot az országgyűlésnek, mégpedig a jól bejáratott egyéni képviselői indítvány formájában. Véglegesen…..
 A szondás ipsék  írta Budai Hella, a Hölgyek öröme vezéregyénisége   Állítólag Amerikában léteznek annyira távoktatásban működő főiskolák is , hogy elég befizetni a tandíjat, levelezni velük, aztán párezer dollárral szegényebben ugyan, de az ember…..
Nem kell megijedni,  kedvenc alkalmazásboltunk köszöni, jól van, csak éppen nevet változtatott.  Az Android Market a Google legújabb,  mindent egy kalap alá összehúzó törekvésével összhangban új köntöst kapott: üdvözöljük a Google Play-t! A dolog lényege, gondolom, az,…..
A napokban két mobilcég is megújította vezető tarifacsomagjait, mi pedig áttekintettük, mit is kínálnak nekünk. Az egyszerűség kedvéért jelen vizsgálódásunk kizárólag az internet-előfizetést is tartalmazó tarifacsomagokra koncentrál, vagyis a Mozaik, Okostarifa és Mátrix…..
Új őrület tombol: kösse össze telefonszámláját a gázszámlájával, és fizessen kevesebbet. (Kösse össze a gatyamadzagját a zoknijával és pofára esik.) Én az ilyenekbe nem szeretek beleugrani, mert ez tipikusan olyan kisbetűben szabályozott szerződési történet, ahol a buktató…..
Cser-Palkovics András hazudott. Felesleges finomkodni, mert így van. Nyilván az MSZP is csak akkor nem állít valótlant nyugdíj témában, amikor csöndben van (erről is írtam már - a bérkommentelők legyenek szívesek minden linkelt írást elolvasni, és nyeljék vissza…..
Kicsit már öregek, kicsit már kimentek a divatból, de Dolphi és Jean párbajára még mindig sokan kíváncsiak. Itt van a várva várt Tökéletes Katona 3 trailer! ..
Mégsem értékesítheti tovább az MTV a futball-vb közvetítési jogait – döntött váratlanul a közalapítványi kuratórium, miközben a szavazás eredményeképpen győztest kellett volna hirdetni a két esélyes pályázat, az RTL Klub-Chello és a Digi TV között. Hoppá, megint…..
Oly régóta várunk már arra, hogy legyen egy olyan futballcsapatunk válogatott szinten, amit lehet szeretni, amiben olyan játékosok vannak, akiknek tiszta szívből drukkolhatunk, és akik egy-egy kisiklás után tényleg komolyan gondolják a fogadkozást, és a belüket kiteszik a gyepre a…..