Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dat

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Aviate egy olyan nyitóoldal alkalmazás Androidra, mely a napszaknak és helyzetnek megfelelő alkalmazáscsoportokat és információkat mutatja a felhasználónak.  Ébredés után a Morning nyitóoldal fogadja a felhasználót, és a reggel használatos alkalmazások - például a…..
Ha minden igaz, néhány napon belül mostmár tényleg bejelenti a Google hivatalosan is a Nexus 5-öt. Szóval mindenki, akinek nem elég jó az iPhone, a következő specifikációval kell, hogy beérje:  4,95 inch kijelző 1920x1080-as felbontással (445 ppi) 2,3 Ghz Snapdragon 800…..
Már elérhető a Facebook Home néhány androidos eszközön. És biztosak lehetünk benne, hogy előbb-utóbb minden androidos telefonon meg fog jelenni hivatalosan. Egyszerűen a mobilgyártók nem fognak tudni ellenállni az újabb marketinglehetőségnek. "Ez a telefon nem csak nagyobb,…..
dat 2013.04.13 11:32:48
A látottak alapján azt mondhatjuk: szép iparos munka lett. Jönnek a négyzetes képek, gondolom lassan integrálódik az Instagram is. Ésszerű lenne. Úgy általában: még hangsúlyosabbak lesznek a képek. Sőt. Mintha már inkább a képekről szólna a Facebook, mint a szövegelésről.…..
Tegnap azt írtam, hogy az Apple-nek az iPad Minivel azokat kell tudnia megszólítania, akik egyrészt csalódtak az iPhone 5 fizikai méreteiben, másrészt, akik az elmúlt két évben nem érezték a késztetést, hogy (nagy) iPadet vásároljanak.  A tegnapi bemutatón már akkor gyanús…..
Vastagbőr L. Simon válaszolt 2012.06.25 15:45:00
L. Simon válaszolt a Heti Válasznak, mivel a "rabokkal dolgoztató fideszes gazdáról szóló hír a nyilvánosság több szegmensében is kiverte a biztosítékot". Például nálunk.A válasz:"A BV-sek több környékbeli mezőgazdasági vállalkozónál végeznek kihelyezett munkát. A mi…..
2010. január 19, levelet hozott a postás: Ön levágta és eltette a garancialevelet? Mert bekövetkezett az, amit írtak, komoly veszélybe kerültek Magyarországon a nyugdíjak ... "A Fidesz szerint a nyugdíjasoknak garanciára van szükségük. Biztosítanunk kell, hogy mindenki, aki…..
Ha minden igaz, mostantól már sima magyarországi androidos telefonokon is lehet fizetős alkalmazásokat vásárolni. Vagyis végre a teljes Android Market kínálat hozzáférhetővé vált a magyarok számára. Az alkalmazásfejlesztők pedig immár a magyar közönségnek is kínálhatnak…..
1.2GHz dual-core Snapdragon proci, 4.3-as qHD Super LCD kijelzőn 540x960 képpont, 4GB belső memória, 768 RAM, 8MP kamera... 1080p videórögzítés! The HTC Sensation is also the first smartphone to feature HTC Watch – an application and service that puts an entire library of the latest,…..
dat 2011.04.12 18:45:00
Az eredeti Desire most 1 éves, és ezalatt összesen kb. 12(!) új Androidos HTC telefon készült. (www.htc.com/www/product.aspx)

És ez még csak egy gyártó. Az Engadget már másról sem szól, csak hogy hetente hány új középszerű androidos telefon jelenik meg. A régiek támogatása meg vagy lesz vagy nem. Ha lesz is, csak hosszú hónapokkal később. Szerintem ez az irány RÖHEJES!

Márészt a promo video is egy rakás ... Látszik hogy nem nagyon tudnak mit mondani. Itt egy új telefon, 2 magos proci több ram és...ennyi. "Hi-fi audio" no comment.

Innováció, bármi tényleges újdonság? Ami előremutat, amiért inkább ezt venném nem mást? Tisztességes iparosmunka ez is mint 1 éve a HTC összes terméke, nem több. Ma ez már kevés egy olyan sikerhez mint egy éve a Desire volt.
Webisztán Ilyen lesz az iPad 2? 2011.03.02 17:05:00
A Gizmodo megint a hivatalos bejelentés előtt szivárogtatja az állítólagos új Apple terméket. Ha minden igaz, ennyivel lesz vékonyabb az új iPad a réginél: Hívhatnánk mindjárt iPad Air-nek is. Ha könnyebb és picivel jobb felbontású lesz, fapadosnak fog tűnni mellette az…..
Múlt héten szólt Ildikó, hogy rövidesen nyílik egy kiállítás, az első, amit ő szervez, és amire éppen ezért érdemes lenne ellátogatnom. Egy street art művész képeit mutatják be, mondta, Anakin Wasok elsősorban a fiú-lány-barátságra koncentrál, erősen pornográf…..
A HTC bejelentette új készülékeit. Íme: HTC Flyer. Kezdjük a táblagéppel. A HTC a Flyerrel a kisebb kijelzős, kisebb felbontású szegmensbe lépett be. Kb egy Galaxy Tab-ot dobtak most piacra, egy nagyon szép, unibody házban, és Android 2.4-gyel (friss Gingerbread + HTC Sense…..
Habár a HTC Desire 2010 egyik legjobb okostelefonja, még ezt az androidos telót is érdemes lehet rootolni. Az egyik fontos előny, amit a rootolással nyerhetünk, hogy jóval több helye lesz az alkalmazásoknak a telefon memóriájában. Vagyis jóval több appot tudunk egyszerre működtetni…..
Nagyon ritkán írok politikával kapcsolatos témákról ezen a blogon. Akkor is jobbára a netsemlegesség kapcsán. És a jövőben sem szeretnék gyakrabban. Kivétel: Bár a kormány a médiatörvény angol nyelvű magyarázatában még azt állította, hogy nem kell a blogokat regisztrálni,…..
Ezekben a percekben élesítik a blog.hu fejlesztői a blog.hu-s blogok mobilverzióit. A Desire-en már látszik az eredmény. Legalább olyan szép és letisztult lett a Webisztán mobilverziója, mint amilyen az m.index.hu. Szép munka. Már csak az adminfelület mobilosítása hiányzik a…..
A Macensteinen olvasható, hogy egy 4 éves kortól ajánlott appban "full frontal nudity", azaz totális szembőlpucérság látható. Vagyis kijátszották az AppStore cenzúráját, átjutott egy gyermekjátéknak tűnő fertő.Durva.Mielőtt továbbmegyünk, lássuk, miről van…..
dat 2010.12.02 13:08:29
@Enrico Palazzo: Erzsébet gallérnak hívják.
A vita szerintem azóta létezik, hogy kiadták az első Android verziót. A telefon teljesítményének és erőforráshasználatának optmializálása persze triviális dolognak hangzik. Nem is véletlen, hogy az Android Marketben a legnépszerűbb alkalmazások között vannak a különféle task…..
Terjed-terjed a Facebook magyar közösségében is ez a rosszindulatú vírusapp, ami azzal kecsegteti a felhasználót, hogy rákattintva egy olyan videót tekinthet meg, amit "az emberek 98%-a nem tud 17 másodpercnél tovább nézni". A videó maga egy vírusos alkalmazás, amit…..
Androidra és iPhone fejlesztő embereket is megkerestem azzal, hogy mondják el a véleményüket az Android új verziójáról, a Froyóról. Elsőként egy androidos fejlesztő, Téli Sándor válaszolt. Véleményét két részre bontotta. Először, mint Android-felhasználó mondott…..
Oké, ez így nem annyira meglepő hír, eddig is volt fehér iPhone, de ezúttal az előlap is színváltós lesz az Apple.pro által kiszivárogtatott képek szerint.De nem is ez a lényeg, hanem hogy ezt a képet hozta össze egy Photoshop-bajnok, amivel az Apple új dizájnja masszívan…..
dat 2010.05.21 19:31:16
@tsimora: "AZ" amit majd az Apple megcsinál, tuti hogy szép lesz, tartós és nagyszerű, de "EZ" ocsmány.
Őszintén szólva erősen kétlem, hogy a fényképen, ami körbejárta a netet, valóban az új iPhone látható. Ugyanúgy bizalmatlan vagyok a videókkal szemben is. Gyanús a forma, a mobil felbukkanásának körülménye, a sztori, az ügyetlen, felosztott oldalsó fémkeret, a hátlap…..
Szanyi Tibor szétsírta, szétdrámázta, szétvoksturistázta magát a héten, hogy az átjelentkezők miatt fordult meg az állás, és veszített 450 szavazattal. És még beszólt a várandós kismamáknak is ... Szanyi szerdán ugyanis "szégyennek és morálisan elfogadhatatlannak"…..
A sajtóhírek alapján Balog Zoltán, az Országgyűlés emberi jogi bizottságának Fideszes elnöke romaintegrációs államtitkár lesz az Orbán-kormányban. Ennek kapcsán az Index-es Miklósi Gábor készített vele egy szép hosszú interjút. Így sem kezdődött még interjú:…..
dat 2010.04.16 09:12:08
@zero: rendszeres olvasóként már már elvártam volna, hogy ezt az apróságot megemlítsétek a postban :) Szép szép, hogy az index mostantól keménykedni fog, csak picit ellenszenves, hogy ez csak most jutott eszükbe.
Mondjuk lehet a baloldalon volt annyi eszük a politikusoknak, hogy nem adnak olyan interjút, amit nem akarnak leközöltetni. Bár inkább valószínű, hogy ott elég volt egy telefon, hogy ne jelenjen meg.