Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Micuka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz, fogós kérdés ez. Talán "tűz galamb"(sic!) segít a megválaszolásában. Én nagyon szeretnék hinni a tulajdonosnak, és szívesen végignézném, ahogy az S8-as Audit leüti az útról. Szerény véleményem szerint ez csak akkor fodulhat elő, ha az Audi tulajdonosa…..
Micuka 2008.11.19 22:48:45
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, de nagyon örülök, hogy végre felmerült ez a kérdés is egy topikban...

6 éve vezetek nap mint nap és ez alatt az idő alatt 3 különféle (nem Suzuki) autóm volt. Rég óta foglalkoztat az a kérdés - és minden nap felmerül bennem -, miért van az, hogy ha Suzuki megy előttem, akkor egész egyszerűen nem találom a megfelelő sebességet. Sosem tudom, mibe váltsak, mert valahogy egyik sebesség sem az igazi... Lehet támadni, hogy biztosan én nem tudok vezetni - először én is azt gondoltam hogy velem van a baj -, de miért van az, hogy ez mindig csak akkor merül fel bennem, ha egy S. után kullogok... :(( Vagy nem tudnak egyenletes sebességgel haladni (amikor pedig lehetne és kellene is), vagy… ???


Amit még elég nehezen viselek közutakon, de itt már nem csak a S. van szó (bár az ő esetükben 95%-os aránnyal biztosan), hogy lakott területre érve hirtelen lelassítanak 30-40 körüli sebességre, majd amikor valaki ki tudná kerülni őket, akkor hirtelen mégis inkább 50-el, de ha kell, akár a sebhatárt túllépve még többel is képesek menni, majd amikor újból megszűnik az esélye hogy ki lehessen őket kerülni, akkor visszatalálnak a 40 körüli sebességre... Tény, hogy ezt nem csak a S. játsszák így el, de közöttük szinte alig van kivétel, utánuk állva a sorban már számítok is rá és igyekszem őket még lakott terület előtt kikerülni, ha pedig nem sikerül, számítok a szívatásra és sajnos általában nem is csalódok pozitívan... :((


Állítólag "Suzuki fóbiás" vagyok, de valójában nem szoktam károgni és szidalmazni senkit az utakon, szerintem alapjában egy békés :)) sofőr lennék, de való igaz, nem szívesen megyek Suzuki után és ítéljetek el, bárkit beengedek magam elé és udvarias vagyok, de ha Suzukiról van szó, akkor... nos..., hát szégyellem, de inkább rálépek a gázra... Ez van. De persze maxiriszpekt a 2-3 kivételnek, amivel (akivel) eddig találkoztam.

És persze nem tagadom le azt sem, hogy Suzukin tanultam vezetni és az persze jó volt... :) Tehát nem szidalmazni akarom ezeket a járgányokat, csak végre magyarázatot...