Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boogie66

26 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A béketábor válasza az imperialista Nyugat felforgató ügynökére, James Bondra! Bizony, kérem, ezzel a mozival bővítjük a retro magyar filmek hogyvoltjának portfólióját itt a blogon. A filmet 1969-ben mutatták be Révész György rendezésében, a főszerepben Bujtor Istvánnal, a…..
Road to Marathon Reload? 2015.01.03 01:00:31
Haha, most néztem meg az utolsó bejegyzés lassan 4 éves lesz. Nem is tudom - ez jelent valamit?..
Magyar fürdők plakátjai 1923-tól a háború utánig. 1923...
Boogie66 2014.10.18 10:36:43
@Disznó Úr: Igen valószínűleg le kellett adni minden plakátot mielőtt kiplakátolták volna. Ezért is van rajta némelyiken hogy átvettem
8 évad, 177 epizód és egyetlen 1 beteg, akinek valóban lupusa volt. A „tovább” mögött hogyvoltozzuk a House utolsó epizódját. House teljesen ki van ütve, lassan tér magához a padlón. Hol vagyunk, a börtönben? Nem, ez nem a börtön. Egy elhagyott gyártelep, raktár vagy…..
Reggel van, már csak négy nyomorult ébredezik Dzson pinavillájában, de ettől még ezek a képsorok pont olyan rettenetesek, mint amikor töményebb volt a pumaszag az emeleten. Kató például retkes lábbal fekszik az ágyban, jó, mondjuk a lepedő sem makulátlan, gondolom a személyzet…..
Kapanyél Csodatölcsér 2012.09.19 09:30:00
Ősszel már egyre kevesebb virág nyílik, de egyikük, a csodatölcsér (Mirabilis jalapa) egészen az első fagyokig hozza tölcsér alakú, illatos virágait. A virág másik neve estike, mely azon különös tulajdonságára utal, hogy virágai délután nyílnak ki, és reggel újra…..
hogyvolt Marslakók - 1 - 6. 2012.03.09 12:30:00
Hát itt van a várva várt, a közpénzbűl gyártott, a Jáksó-féle, a Magyar Királyi Szappanopera. Marslakók, há, én a magam részéről úgy szűk három hónapot jósolok neki, mások úgy fogalmaztak, ez akkora rakás fos, hogy segítek nézni, egyedül elviselhetetlen, köszönöm,…..
Az országos bevethetőség jegyében egységünk elhúz nyugatra, mármint Nyugat-Magyarországra. Zenei betétekkel átszőtt hogyvoltban mutatjuk be, hogyan boldogul a csoport a hv író egyik kedvenc városában. Dühösködő elöljáróval indítunk, a múltkori rész óta századosból…..
Az elmúlt pár hétben a végleges alakulatomhoz, a székesfehérvári Alba Regiához átkerülésem emlékeit szedegettem össze. Fogyasszátok egészséggel, ha eljön az ideje! – írja Estván a felvezetőjét, amihez most csak annyit fűzünk hozzá, hogy eljött!  A posztot - teljes…..
Boogie66 2011.11.09 17:18:08
Bear Grylls most Izlandra látogat, amiről kiderül, hogy nem csak azért olyan nyomasztóan szar hely, mert a világgazdasági válság megroppantotta, hanem azért is, mert mindig hideg van, és közben úgy fortyog a talaj, mint egy újramelegített, több hetes pörkölt, pont, mielőtt kifutna…..
Boogie66 2011.11.05 18:35:38
Mint azt tudják, nincs egységes álláspont a szerkesztőségen belül azt illetően, hogy sport-e a drift vagy sem. Jelen esetben azonban mindegy, hogy sportként fogjuk fel a szűk kis blúzok szétpattintását köbcentik és G-k függvényében, vagy csak szimpla szórakozásnak. Az eredmény…..
Boogie66 2011.11.04 16:38:32
@Bollockbuster: A négypontos biztonsági öv biztos nyomta volna a mellét - pláne így látva hogy mekkora G-ket kap. Ezért csak az alsó két öv volt bekötve. Ha nem kapaszkodik akkor rúzzsal keni össze a kamerát.
@betm3n: Látva hogy ketten ülnek egy székben (gyk: A csaj meg a pánik) szerintem nem gondolt arra hogy lepattant egy két gomb.
Bear Gryllst ezúttal Mordor felett dobják ki, bár nincsen gyűrű, és nem a Végzet-hegye felé tart, hanem épp az ellenkező irányba. De hát Bear túlélő típus, nem várhatjuk el tőle, hogy öngyilkos küldetést vállaljon. Új-Zéland felett repülünk, alattunk a Déli-Alpok, ami…..
Boogie66 2011.10.07 17:27:25
   Annyiból releváns hír ez egy jogi posztba, hogy a joghallgatók jelentős hányada a Budaörsi úti kollégiumban szocializálódott. A kolesz a fénykorát a kilencveneses évek elején élte, olyan halhatatlan figurákkal, mint a joghallgatóként kezdő Optikás, aki a…..
Boogie66 2011.09.29 22:01:46
@Füredi 3.0: Igen, de nem lehet tudni egyenlőre hogy pontosan mi is volt. Lehet hogy félrekezelték, mindenesetre tragikus hirtelensséggel ment el, egy szimpla betegséggel. Jó ember volt.
Karl Pilkington ezen a héten Indiába látogat el, ami azért lehet még viccesebb, mint előző, kínai útja, mert ha lehet, a szubkontinensen még több olyan dolog van, ami az utazást, idegen kultúrákat és szokásokat rühellő manchesteri hangmérnököt kiakaszthatja. Már az eligazítás…..
Road to Marathon Bringázás 2011.05.29 20:32:06
Elkezdtem bringázni! Már 3. hete a munkahelyemre biciklivel járok. Ez azt jelenti hogy hetente 3 alkalommal megyek 2x 45 percet. Egyre jobban bírom, de sajnos az izomláz nem akar elmúlni. Pontosabban nem elmúlni nem akar, hanem amikor hozzá érek a combomhoz, akkor nagyon…..
Eredeti epizódcím: Chuck vs the Sandworm Helyzetjelentés: Két héttel ezelőtt nálunk elkezdték újra az első évadot, kint pedig két hét múlva ér véget a negyedik. Azt még nem tudni, hogy ott lesz-e folytatás, de az biztos, hogy ITT igen: felveszem a fonalat, hogy a hogyvolt se…..
Boogie66 2011.05.06 18:19:03
A dróton túl Helyreigazítás 2011.04.11 08:09:35
A HVG-ben a múlt héten megjelent cikkemben a szerkesztők elrejtettek néhány hibát. Ezek a következők: „Előfordul, hogy elöljárók házában bombát találunk – mondta Jordan Weiss hadnagy –, de nem tudni, a tálibok minket akarnak-e ilyenkor a vendéglátóval együtt a…..
Boogie66 2011.04.11 14:19:35
Tegnap olyan durva gasztronómiai abúzusban volt részem, hogy a pacal adta a másikat. Az estét a Lucullus Baráti Társaság, és azon belül is leginkább az alapító, Turóczi Gábor rendezte, a szervezet célja, hogy szélesebb körben is megismertesse a színvonalas étkezés előnyeit, meg…..
 Elég sokfelé próbálkoztam már finom ételek kóstolgatásával, de a kiemelkedően legfinomabb mégis egy olyan hússzelet (egyelőre), amivel épp csak pár percen keresztül volt munkája a szakácsnak. Nem volt több napos előkészítése, nem volt modern és bonyolult konyhatechnológia,…..
Boogie66 2010.11.03 23:42:32
@világevő: Argentin steak? Mondjuk nekem Madridban sikerült kipróbálnom ...
Obsitos történeteinek főszereplője Merész honvéd, akinek mai sztorija azt a furcsa kijelentést mondatja ki velem, hogy néha 10 nap fogda is jótéteményként fogható fel; persze kell hozzá egy bevállalós bajtárs is... Az élet folytatódott, az idő sem állt meg. Mondtuk is, hogy…..
Mai posztunkkal eddigi olvasónk, Kismy  mutatkozik be szerzőként. Kétrészes írásának főhőse XII. Károly, a messzi Észak egyik emblematikus uralkodója, aki - amint azt többször is látni fogjuk - néha egészen mediterrán jellemvonásokat felmutatva viselte a svédek koronáját.…..
Greer őrmestert a kísérleti nyúl szerepében látjuk viszont: Franklinék kitúrtak valami idegen bolygón egy édesburgonyának látszó növényt, ami az analízis alapján minden lesz, csak édes nem. Greer fapofával megrágja, lenyeli, örvendezik egyet a KINOba, mire mindenki lelkesen…..
Road to Marathon Futás 2009.11.17 22:24:00
Régen nem írtam, de azért futok szorgalmasan. Minden második reggel utcahosszt, ahogy kigondoltam. Sajnos még mindíg náthás vagyok és a reggeli "feljön a kéz, kipörög a láb" nem tesz neki jót. De azért gyűröm...Ja és nagyon jó érzés - már mint futni. Sokkal…..