Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kand Úr

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkán dicsérünk magyar címeket, de a Coolon hamarosan bemutatkozó The Americans magyar címe nagyszerű lett, csak gratulálni tudunk a hidegháborús kémsorozatot magyarítóknak, és nem, nem…..
Kand Úr 2015.08.13 23:35:25
@Trigon_: szörnyű problémák ezek :D
Múlt heti szerdai posztom utóélete során merült fel egy csodás program erre az esős hétre Sopronban. A tuning Robikapa se rossz, de azért egy veterán láncfűrész kiállítás (hivatalos nevén Erdő-Mező Veterán Motorfűrész Kiállítás és Találkozó) mindent visz. Többek…..
A Totalcar Hátsóülés-rovata ismét egy kéretlen videóval jelentkezik. Természetesen ezúttal is az aktuális ebéd-utat jártuk meg oda-vissza két konkurens típussal. És nem lettünk okosabbak. Illetve igen, hamarosan olvashatják. ..
Kand Úr 2013.01.24 23:15:29
@Rocko-:
persze, azt elismerem, hogy nagy fejlődés e téren, és ezt fontosnak is tartom.
Nem az öreg autókat védem, de azért a Rapidban tényleg nevetséges "hibák" vannak. Pl. kényelmetlen ülés, kézifékkar elhelyezés /vagy a könyöklőé, de azzal kevésbé lehet variálni/ klíma nincs alapból 2013-ban 4,3 milláért? A fogyasztás csak hab a tortán.
Kand Úr 2013.01.27 23:54:28
@ZF2:
Abban a Volvo-ban nem volt motor!
Kand Úr 2013.01.28 14:18:03
@w a s d:

tényleg, a hosszabb videón látszik a motor
www.youtube.com/watch?v=qBDyeWofcLY

ezen a rövidebb videón viszon nem, és sokan gyanúsnak is találták, lásd 1. komment.
Belsőség Platós pornó porban 2011.04.17 10:23:00
Bevérzett már a szemünk a sok kistehertől így úgy döntöttünk, hogy egy életre leszámolunk velük. Kaptak terepet, vizet, kínlódtak dombon, döngött rajtuk gerenda. Vélemények az azonos című írásunkról...
Szemre nem rossz, de a kesztyű minősége használat közben mutatja meg magátPapp Tibi megmondta, szart csak olcsón vegyünk – a lidlis motoros kesztyűért annyira keveset kértek, hogy az árára sem emlékeztem, guglival kellett kikeresnem. 5999 forint; a kérdés, megér…..
comment:com A nap képe ez is 2011.03.31 11:30:00
Forog a Csudanő, szalad Adrianne, mozog a csöcs. ..
Kand Úr 2011.03.31 12:02:07
Az olvasó ott találkozhatott velem utoljára, amikor a teremgarázsban zúztam a 25-ös, korábban fel is gyújtott driftautóval, a pokoli szarszagban. A Himoto reménytelenül aszimmetrikus Szakmai szempontból addig sikerült eljutnom, hogy az 1/18-as Himoto driftautó jó kis műszer, de…..
Visszaadtam a BMW 320d Efficient Dynamics tesztautót (teszt hétfőn), amivel sikerült 5,6 liter gázolajjal eljárnom városban. Persze még nyáron, amikor még kisebb a forgalom, de a nagy őszi dugókban is el lehet vele járni 6 literrel, arról nincs kétségem. Tízmilliós az alapára, de…..
Kand Úr 2010.09.05 16:46:04
@BMW ///:
én már ültem 745d-ben, és nem hallottam a kerregést. nem tudtam volna megmondani dízel-e vagy benzin, csak azt, h hitetlenül megindul minden helyzetben.
Kand Úr 2010.09.05 17:02:30
@iamnobody:
mondj egy felsőbbrendű márkát! légyszi
Tán emlékeznek még rá, milyen - szinte már közfelháborodást - okozott nyereményjátékunk, melynek végén öt olvasó nyerhetett egy Ariel Atom tesztvezetést cserébe azért, hogy megrendelte tőlünk jubileumi dupla DVD-nket egy ajándék bögrével. Voltak páran, akik azonnal, hangosan…..
Kand Úr 2010.08.04 15:48:33
@kriszlc4:
ott van a főoldalon, az ára 9900 Ft
ariel-atom.hu/stat.php?id=19

ha az autót szeretnéd megvenni, akkor az 15 misibe kerül pontosan:-)
Zoli azt figyelte meg, hogy panellakása egyik lekapcsolt radiátorán a költségmegosztó meleg időben hőleadást mér, amit aztán természetesen kiszámláznak neki: Én székesfehérvároi vagyok, egy panelházban bérelek egy lakást már sokadik éve. Ez egy "panelprogramban"…..
Itt egy új BMW, amelyről sejtettük, hogy jönnie kell, bár nem feltétlenül értjük, miért, ezért kérődzünk rajta kicsit - okfejtés a BMW 5-ös Sportbackről. Illetve CLS-ről. Vagy CC-ről. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Úgyis az autó dönt 2010.07.21 05:00:00
Hogy milyen jármű hozza ki belőlem a legellenszenvesebb köcsögöt? Na, vajon mi? Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Kár, hogy nem Dacia 2010.07.10 07:20:00
Ez nem sportos kocsi. Tudják, kiknek szól? Fodrászoknak, műkörmösöknek, MILF-eknek meg egyetemre járó apukakedvencéknek. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nem írjuk ide, hogy mi ez, nem gyártunk prekoncepciókat és nem erősítjük a mindenféle mendemondákat. Csak fotózunk és konstatálunk. Ez a gép itt van, egész kellemes teremtés. És ilyeneket tud, tegnap ezt mutatta a fedélzeti rendszere, miközben végigcsorogtam a Budai alsó…..
Kand Úr 2010.07.09 18:15:54
A Blikk és a Bors biztos forrásból tudja, hogy Geszti Péter, Nagy Feró és Keresztes Ildikó mellett Malek Andrea Amerikában élő öccse, ifj. Malek Miklós lesz az ősszel induló tehetségkutató műsor negyedik zsűritagja és mentora. Hogy ez tényleg így van-e, egyelőre nem tudjuk,…..
Kand Úr 2010.06.15 10:39:24
Csak erős idegzetűeknek, tényleg, nem vicc. Nem töltöm át Indára, inkább ne terjesszük. Tessék. Katt! Én szóltam.  Más: A 1749-es telefonszám felhívásával egyszeri 200 forintnyi pénzadomány juttatható el az ár- és belvízkárosultakhoz. Ha segíteni szeretnél, akkor…..
Geszti Péter lesz Nagy Feró mentortársa az RTL Klub őszi tehetségkutató show-jában - jelentette be a csatorna a szerda esti Fókuszban. Az Első Emelet, a Rapülők és a Jazz+Az zenekarok tagjaként sikeres énekes, szövegíró, producert hívták a Megasztárba is, de a hagyományos…..
A blog olvasói számára nem titok, hogy e sorok írója roppant mód kedveli a különféle Mini-alapú sportkocsikat, amelyekből a hatvanas évek elejétől fogva számtalan létezett, a kisszériás modellektől a kitautókon át egészen az egyedi átépítésekig. A népszerűség okai…..
Kand Úr 2010.05.31 13:52:38
Nyakig bemásztunk a BMW új szélcsatornájába. Fúj meleget is, hideget is, mint egy jó hajszárító - így Afrikától Alaszkáig le tudják szimulálni az időjárást Münchenben. Vélemények az azonos című írásunkról...
Kand Úr 2010.05.30 16:44:35
totalcar.hu/magazin/hirek/2010/05/25/1630_kilometer_egy_tankkal/

A BMW-nél tudnak jó kocsit gyártani.
2002-es 320d-m átlagban 5.5 öt fogyaszt, pedig nincs kímélve.
A cikkekben pedig nem mindig kellene a BMW-t fikázni, hogy környezettudatosként tünteti fel magát, inkább azokat a gyártókat szidjátok, amik nem indítottak ilyen irányú fejlesztéseket. A BMW teljesítmény/fogyasztás+károsanyag kibocsájtásban jeleskedik, nem pedig pöcsköszörű 1.2 turbo motorokkal, amiket felújítathat majd a vevő jópénzért /persze a pótalkatrész jó drága lesz, és energiaigényes lesz legyártani is/.
A múlt héten elhoztuk a Hangyászt a műanyagosoktól. Robcsi és Tasi látja még, mert a lakatolás végeztével visszahozom még egy körre az idomok végső megigazgatására. A trélerezés adott egy kis módot a 8 év állás eredményeinek felmérésére, hát tessék, szorongjuk együtt,…..
A mai napon kollégánk és barátunk, Árpád, valamint kedvese, Dóri, Isten színe előtt esküdtek örök hűséget egymásnak. A sajátos szertartáson ott voltunk (Bobby Hebb Sunny-jára vonultak ki), ajándékainkat átadtuk és ezúton mi, mindannyian, sok boldogságot és csak a legjobbakat…..
Kand Úr 2010.05.23 03:37:27
Szinte hetente előfordul, hogy valamelyik kollégánk/ismerősünk idejön, vagy küld egy levelet, melyben tanácsot kér. Mivel az olvasói levelek és kérdések rendre kikerülnek honlapunkra, így ezeket a belső leveleket megtartjuk magunknak. Pedig - mint olvashatják azt alant - sokszor mi…..
Ebből a kékségből mindössze 60 készült! A bónusz Bentleyből meg 400... Ritkaságok ám!Példátlan szerencse kell ahhoz, hogy a maihoz hasonló párost fotózzunk valaki, főleg Magyarországon, Juhász Marcinak azonban összejött a "lottó ötös"!A Maserati Ghibli Primatis 370…..
Kand Úr 2010.05.05 21:38:10
A nagy, jellemzően közjogi méltóságoknak kijáró, temetések legalább annyi embert mozdítanak meg világszerte, mint ugyanezen emberek esküvői. Morbid vagy sem, de mindenképpen remek alkalom ez minden autóbuzi számára, hogy újfent képbe kerüljön a pompakocsi-piacot illetően. Mik a…..
Egy óra harminchárom perc. Három nap minimális alvással és reggel nyolckor megint ott vagyunk. Amit azonban mára elterveztünk, azt meg is csináltuk. A tegnapi szopóroller tovább gurult, megint egy méterrel közelebb a hegy csúcsához. Ott van minden, a helyén. Autó, motor, shop,…..