Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nik.

2 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Tron: Örökség 2010.12.13 20:00:00
Amikor 1997-ben a Deep Blue néven anyakönyvezett, szilíciumalapú létforma elpicsázta Kaszparovot, talán a legoptimistább szkeptikusok is nyeltek egyet sunyiba. Pedig Sztaniszlav Stanisław Lem és Artur C. Clarke, meg még számos további jövőlátó már mikor megregélte, hogy az…..
nik. 2010.12.15 01:04:13
@RoFä: Emlegetett szamár megjelenik.. Jöttem rajongani, hogy ezáltal némi kiegyensúlyozottság és harmónia honoljon a hozzászólások között.

A cikk annyira fantasztikus stilisztikailag és tartalmilag egyaránt, hogy elolvasása után menten töröltem a Rocco's True Anal Stories gyűjteményemet és a továbbiakban csak erre fogok maszturbálni. Nem vagyok bölcsész. A filmet nem láttam, könnyedén megeshet, hogy nem is fogom, de nagy összegekben mernék rá fogadni, hogy a kritika sokkal jobb. Köszönöm.
Évről évre meg kell állapítsam: nincs kecmec. Csak a legkeményebbek maradnak talpon, csak a legtökösebbek, csak azok, akiben a tesztoszteron úgy buzog, mint...Micsoda? Mi van? A 2010-es Halloween Horror Cselendzs nyertese, Nik, egy csaj? Sőt, már másodszor nyeri meg a versenyt (először…..
Negyedszerre rendezzük meg lassan nemzeti intézménnyé váló versenyünket, amelynek során a halál- és szociális kapcsolataikat megvető vállalkozó kedvűeknek október 31 éjfélig annyi horrorfilmet kell megnézniük, amennyit csak tudnak, és minden egyes filmről egy nyúlfarknyi…..
zsír Hellovörld speciál 2009.09.25 14:40:00
Könnyedén nyomon követhetjük a programozók törzsfejlődését az általuk írt "Hello World!" szerzeményeik segítségével. Lássuk: Általános iskola: 10 PRINT "HELLO WORLD" 20 END Középiskola: program Hello(input, output) begin writeln('Hello…..
Chuck Norris fejben debugolna, ha szüksége volna rá.Chuck Norris tud olyan végtelen rekurziót írni, ami visszatér.A projekt menedzserek sosem kérnek Chuck Norristól becslést. SOHA.Chuck Norris egyetlen assert-tel unitteszteli az alkalmazást. Mondanom se, hogy a kód mindig hibátlan.Chuck…..
hogy mit művelünk velük, akkor megölnek mindannyiunkat". Ezt a kommentet találtam az újabb youtube videó alatt, amelyben ismét egy elmebeteg hangszer szerepel. Most azonban több szólamú művet hallhatunk :)   Persze a dolognak előzményei is vannak. Például ez a floppy…..
Idén rendezzük meg harmadszor az olvasóink körében rendkívül népszerű Halloween Horror Cselendzsünket (a tavalyi hajtépésről itt olvashattok.) A dolog lényege rendkívül egyszerű: október 31, Halloween éjfélig annyi horrorfilmet kell megnézzetek, amennyi belétek fér, és…..
nik. 2009.10.14 22:09:26
Elnézést, nagyobb adag jön egyben, mert az egész múlt hetet (plusz egy-két nap) leépítőtáborban töltöttem, és bár filmet nézni tudok picsarészegen is, a fogalmazás és a gépelés már persze nem ment, úgyhogy majd a hét folyamán lassanként pótolgatom a múlt heti cuccokat.. Amúgy nem tudom pontosan, hogy melyiket mikor néztem, teljesen összefolynak az alkohol és egyéb mámorban töltött napok, biztos van 1-2 olyan film is, ami teljes mértékben kiesett, ehehe..

12-14, Ilsa trilógia (She Wolf of the SS, Harem Keeper of the Oil Sheiks, Tigress of Siberia)

Mikor először futottam bele ezen múvikba, még fiatal, gyönyörű és kultúrsznob voltam, és egy barominagy WTFLOL-on kívül annyi volt a reakcióm, hogy mekkora beteg állat lehet, aki ilyeneket néz. Nos, azóta valahogy bekerült a kedvenc filmjeim közé a cucc.
A történet véregyszerű: Ilsának iszonyatbrutáldurvajó mellei vannak, emellett kőkemény, de aztán jön egy nála is keményebb alfahím, akibe beleszeret, és ez okozza a bukását. A háttér egy náci tábor, egy hárem, majd egy szibériai gulág. Már tavaly is írtam róla amúgy, de csak egyre élvezetesebb lesz minden egyes újranézéssel, atomrészegen el sem tudok képzelni jobb szórakozást.
(Remélem nem gond, hogy egybe vettem, lusta vagyok gépelni, és tényleg annyira egykaptafa mindhárom.)

15, Dying Breed

Tazmánia erdeiben éldegél békésen a kihalófélben lévő tazmán tigris és a kihalófélben lévő kannibálok. Négy ember elindul megkeresni a már kihaltnak vélt tigrist, valamint az egyik csaj ~10 éve eltűnt húgát, de sajnos megeszik szerencsétleneket a kannibálok. Ja, illetve csavar gyanánt az egyik csajt megtartják vérvonalfrissítés céljából megdugni, de ezt sajnos már nem láthatjuk.
Egyszer végig lehet nézni, de minek..

16, Ebola Syndrome

Egy csávó elkapja az ebolát mikor megerőszakol egy éppen haldokló nőt Afrikában, majd elkezdi terjeszteni, miután visszatér Hong Kongba.
Vérben és bélben tocsogó, brutálmód vicces agymenés, pont az ilyet szeretem. A prostiból "mit rejtegetsz?" felkiáltással előrántott banános jeleneten majdnem felborultam a röhögéstől, de a telerecskázott, majd másnap vacsira felszolgált húscafat se semmi..

17, Human Pork Chop (2001)

Ezt a filmet én nagyon csúnyán benéztem, mert az Untold Story címen is futó, 1993-as cucc is fut Human Pork Chop címen is, valójában azt szerettem volna megnézni, és valami Ebola Syndrome szintű agyatlan baromságot vártam, ez viszont vérprecízen dokumentált, társadalmi drámával súlyosbított, mocsokmód depresszív és nyomasztó története egy szétvert, minden lehetséges módon megalázott, majd lemészárolt prostituáltnak. Nem arról van szó, hogy rossz film lenne, csak igazán lélekemelő élmény 90 percen keresztül nézni egy szerencsétlen nő válogatott szenvedéseit, főleg ha valami teljesen másra számítótt az ember..

Itt untam meg a gépelést, a többit majd máskor..
Valamikor napjainkban és világunkban Eun-Soo, egy átlagos fiatalember autóbalesetet szenved a semmi közepén, és ájultan hever az út szélén, míg rá nem talál egy kedves, piros kabátos kislány, aki felajánlja neki a segítségét és elvezeti az erdő közepére, egy fából készült…..
Geekblog Oscar 2009 Liveblog 2009.02.21 21:43:00
Ez a poszt csak és kizárólag az Oscar-díj kiosztás előtti találgatós hozzászólások, az Oscar-díj kiosztás alatti percről-percre kommentelés, és az Oscar-díj kiosztás utáni anyázás végett jött létre. Hétfő estig nem rakunk fel újabb cikket, indulhat a pofatúra. 1:47…..
Geekblog Az ismeretlen 2008.12.25 10:03:00
Lehet-e az elidegenedett, eszképista, a hírekből megállítathatatlanul ömlő mindennapi elnyomás, háborúk, gyilkosságok látványától elérzéketlenedett XXI. században olyan filmet forgatni az emberkereskedelemről és a nők szexipari árucikként való használatáról, ami az unásig…..