Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grift

0 bejegyzést írt és 9243 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Meghalt Csurka István. A MIÉP elnökével sosem találkoztam személyesen, mégis van közös történetünk. Az Utolsó Figyelmeztetés 2002. júniusi számának Háló és puding rovatába írtam egy cikket Csurka, a Mágus címmel, mely így zárult: „A MIÉP előtt nyitva állt…..
  Újságírót nem keresnek, csak Alekoszokat – mondja Bánó Andás. A két nagy kereskedelmi televízióban szerintem rám már nincs szükség. Alekosz megelőzött, mellette én aligha rúghatok labdába – mondja Vágó István. Úristen mi történik itt?   Adott…..
Grift 2011.05.16 13:58:35
@bbjnick:
így van. mikor karmesterversenyt rendeztek, a zenéhez mit sem értő butikosok, házmesterek, művezetők és főorvosok kenicsiró kobajasiról beszéltek, és órákon át néztek komolyzenei műsort. mert azt kapták a seggrepacsi helyett. most mellékes, hogy komcsiidők voltak.
csak érdekes adalék a közönség, és az ő igényei című műsorhoz.
bár az egészet szinte felesleges elmondani a dimitrovtéri humánrobotnak.
Grift 2011.05.16 15:48:38
@jvizkeleti:

csak szólok, hogy a roncsfilm valamennyi szereplője, de tényleg kivétel nélkül, emberibb mint maga.
„Megrémisztették ezek a kísérteties harangok, de még inkább ez a hirtelen csönd, ez a fenyegető némaság, mert úgy érezte, most aztán minden megtörténhet.” (Krasznahorkai László: Sátántangó)   A déli harangszón kívül némák voltak a falvak, amikor a Zselicben…..
Grift 2011.05.15 13:00:48
@tevevanegypupu:
nézze, a földművelés-természetszeretet a városi ember russzóista képzelgése valami bukolikus tökömről. a természetben élő ember, aki ottan dolgozik, abból él, abba született bele, stb, vak a természetre. annak csak egy kibaszott kemény helyszín a megélhetésre, vagy hiányára.
gondoljon arra, hogy a balatoni paraszt soha az életben nem ment a balatonpartra, legfeljebb a borát halra csarélni időnként, vagy hogy a tengerparti spanyol városokat a turizmus idején kezdték megnyitni a tenger felé. addig le se szarta tengert, aki nem abból élt.
a zselici paraszt sem úgy ment ki hajnalban a kapun, hogy hínnye a betyármindenit ennek a kerekre teremtett beszépvilágnak, hogy milyen isten tenyerén ülő szerencsfia vagyok én, hogy itten, ilyen szépségben dolgozhatok reggeltőlestig, hogy a nehézség esne a pesti kurvaanyjába, hogy azt képzeli, hogy nekünk itten jó. vagy hogy is :)
Grift 2011.05.15 13:02:54
@mement:
maguk már egyszer pálinkát adtak a paraszt kezébe, most a kender jönne? bár szívják a legények mint az állat, szóval mindegy.
Grift 2011.05.16 13:16:57
@egy_vélemény:
a benépesítést hogyan gondolja? én már öreg vagyok ehhez. :)
egyébként szép idea. kevés baj lenne a világgal, ha így működnének a dolgok.
Uniós, magyar, árpádsávos, helyi lobogós Országzászló terve Szentkirályszabadján  Az alkotmány hatályba lépésének emlékhelyét alakítják ki a Zöld Pardon jelenlegi területén a Goldmann György téren - írta az Index. Az újbudai képviselő-testület döntése szerint a…..
Grift 2011.05.15 14:08:24
@tyto:
körmi, ha eleget fantáziált a nagy griftről, ne felejtse elmosni a vibrátort! iszonyú fertőzések forrása lehet.
de ha már. tudja, én mindig a nagy grift voltam. olyan nagy, hogy nem is akartam semekkora lenni. :)
Grift 2011.05.15 14:58:19
@tyto:
nem kell kínlódnia, mindenki számára világos, hogy a maga elmeéle jelentős. ezt világosan alátámasztja a nőklapja szintű emberbenolvasós eszessége.
Grift 2011.05.15 18:26:09
@betyár:
nincs ezzel baj, a női önkielégítés mindig is játékos, pajkos dolog volt.
van egy barátom, aki valamikor régen az agro szexet szerette, zöldpaprikát, uborkát, és más terményeket dugott fel az éppen aktuális szerelmeinek. két dolgot megjegyeztem, és továbbadom, hátha megint divat lesz az ilyesmi. a paprikát ha a száránál fogva húzogatják ki és be, akkor előbb utóbb kigyengül a szár körül a paprikahús, és a paprika beleszakad a kis hölgybe, tehát óvatosan, míg az uborka mézgája beszárítja a vaginát, ezért csúszószer ajánlott. ez, a dolog természeténél fogva nem feltétlenül kell spermiumöló legyen.
egyébként az így szár és magháztalanított paprika felhasználható töltött paprikának. receptet a neten bőven találnak.
  Éljen soká Magyarország és St. Kitts és Nevis örök és megbonthatatlan barátsága! Hazánk jóváhagyta a diplomáciai viszony létesítését a karibi törpeállammal. A hírt személyesen közölte Kőrösi Csaba ENSZ-nagykövet az elmúlt hétvégén Denzil Douglasszal, az 50…..
Grift 2011.05.15 13:08:05
@Mr Falafel:

miről beszél? valami wolf nevűről? persze hogy nem szavaz rá a lengyel, mert azt hiszi németzsidó. a zsidó állam tiszteletreméltó polgárai meg félnek a farkastól, farkaskutyától.
Delphoi jósda V. 2011.05.09 21:31:00
  ..
Grift 2011.05.13 00:53:07
@Loxon:

nők. a zsidótól a leendő rendőrig. rémületes. azért azt a disznózós boszorkányt régen kitiltották volna az ország összes iskolájából. persze a zsidót meg elvitték volna a vonattal. hiába összezavarodott a világ, no. :)
Grift 2011.05.15 10:55:23
@eN:
érdekes, hogy míg az alkapónékat adóval lehet elkapni, ezeket a sátáni altestvonaglástól szenvedő származásúakat meg egyre inkább a farkuknál fogva. :)
  Az úgy történt, hogy ártatlanul besétáltam a filmszemlére, mindenféle tapasztalat nélkül, jóindulatúan, megilletődve, hogy megnézzem a nagy művészeket. Ugyanis a Biszku-filmünk (Bűn és büntetlenség) is versenyzett.  Vasárnap meghívtak egy beszélgetésre, ahol a…..
Grift 2011.05.13 08:36:26
@tevevanegypupu:
:) hát, már nem igazán :)
Grift 2011.05.14 13:14:15
@tevevanegypupu:
lányi nem lenéző volt, nem sértő. nem tudott mást tenni, nem volt jól. rázta az undor ettől a nőtől.
  Meglehetősen feszülten mutatta be a lassan elkészülő Margit híd állapotát László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke a fenti videón. A feszültség jogos: négy közgyűlési határozat szól arról, hogy normálisan kiépített bicikliutak legyenek a felújított hídon (ha…..
Grift 2011.05.13 14:33:50
@gloire:
ej, hát túloz, na. vannak, -és igen, többségében- azok a mozgalmár, divat, ökofasiszta, hamis fensőbbségtudattal ellátott faszszopó bringások is akikről ír. de pl. én is naponta biciklivel járok az ötből a tizenegybe úszni, és vissza. nem divatból, nem ökoból, mert ha a kétszázötven ló van alattam, akkor meg erísszed van, hanem mert jó. jobb lenne vidéken, de pesten is jó. mondjuk szerencse, hogy azon az útvonalon, ahol járok, szinte végig van bringaút.
egyébként jórészt úgy van, hogy ha kocsival megyek, akkor a biciklisnek a kurvaanyját, ha bringával, akkor meg az autós a geci. szóval csak röhögök magamon. :)

és még jobb lehetne, ha a város törődne a bringázással. én pl. münchenben kattantam rá a városi bringázás örömeire.
Grift 2011.05.13 14:36:05
@gloire:
nem azért nem terjed a maga által említett övezetekben. hanem azért, mert a proli nem biciklizik. a proli a harmincéves kocsijával jár a szomszéd boltba is. mert az egyfajta luxus nékije.
Grift 2011.05.14 10:05:53
@segabor:

egyébként igen, egyre jobb fejek az autósok a bringásokkal.
viszont érdekes népi megfigyelést tettem. ebben a dologban is a az alsóbb néprétegek, a szegények a köcsögök. jó, vegyük ki a képpől a kigyúrt barmokat, az más kategória. szóval a tízéves suzukis az az igazán geci. érzi, hogy a bringa drágább mint az ő kocsija, amit esetleg becenévvel is ellát, ami ugye igazi alemberi dolog, szóval neki vetélytárs, egy potenciálisan legyőzhető valaki a bringás, van végre akinél ő is erősebb.
a népről, bbjnick kedvencéről nem is beszélek. hajdúságban bicikliztem egy sort. na az folyamatos, magas színvonalú életveszély. a legszívesebben, persze ha nem büntetnék, elütnék az embert.
a nép gonosz!
  „Ma bűntudatkeltés - holnap abortusztilalom. A nők jogainak védelmével foglalkozó Patent Egyesület felháborodással fogadja a kormány által beharangozott abortuszellenes kampányt, mely a nők lelkiismeretére hatva, bűntudatkeltéssel agitál az abortuszok ellen. (...)…..
Grift 2011.05.12 16:09:32
@gloire:

"Ő ebből él, pénzt kap ezért."

nem csak ezért teszi. talán főleg nem. a hazugság, aljasság, életellenesség, istentelenség mocsarából nem könnyű kilépni. nehéz azt mondani a tükörbe, amit én mondtam az egyik eszdeszes barátomnak, hogy ártalmasabbak voltatok rákosinál is, mert az csak ellenállást váltott ki, míg ti a tudatlanok szívébe loptátok be az ideológiai mérgeteket.
:)
Grift 2011.05.12 19:31:58
@flora:
lol lol maga tud olvasni?
Grift 2011.05.13 00:46:35
@tewton:
mit néz ilyen hülyeségeket? így lesz mindenkiből impotens filoszemitás.
  „Liptai Claudia azt állította, elhunyt édesanyja rokkantkártyája a napellenzőről akkor esett a műszerfalra, amikor terepjárójának ajtaját becsukta, egyébként pedig vett is aznap parkolójegyet. Ezt azonban a rendőrségen nem tudta bemutatni. A Liptai által használt…..
Grift 2011.05.11 12:41:34
@bbjnick:

a rendrakásnak mindig van egy kis kampányszaga.
ha rajtad múlna, sosem lenne rend, és szaggathatnád nap mint nap népi istenkáromlásbojtodat.
mi a bánatos faszt akarsz. elkezdték a geciférgek elkapását /és lófaszt csak luxuskocsi, a geci suzukis szegényembernek is van nyócvan rongya, hogy lefizesse a körzeti orvost, és hivatalos rokikártyája legyen/ erre nyivákolsz, hogy kampány folyik az emberek ellen!
valaha, sokszor azért jöttem erre az oldalra, hogy téged olvassalak. mára egy hülye lett belőled, ne is haragudj.

ez a rokikártyás tolvajlás a közösből, mert lop aki nem fizet azért amiért kéne, a legpenetránsabban mutatja meg ennek a szarházi magyarvilágnak minden undorítóságát. a hatóság, aki úgy hoz rendeletet, hogy az kijátszható legyen, persze, hogy nincs azonosítási lehetőség a kártyán, minek arra rendszám, a parkolóőr, aki elnézi, a rendőrség, és nem utoljára a nyomorult féreg, aki megcsinálja az okosságot. ezeket mind védi, aki a kampány a nép ellen szöveget tolja.
Grift 2011.05.12 00:34:20
@bbjnick:
ad 2
tegnap kezdődött a kampány. adjuk meg legalább az esélyt, hogy a többi rokicsalás, leszázalékolás, egyebek ügyében végigvisznek valamit. aztán ha nem, sírhatunk együtt. mert ha ez sem megy, akkor semmi sem fog sikerülni.
    A Mandiner Meleg Hétvége jegyében íme egy fotósorozat is a tegnapi Meleg Méltóság Menetéről. Ha a kedves olvasók sokat buziznak és zsidóznak, akkor büntetésként felteszünk még egy sorozatot, méghozzá az eseményen megjelent szocialista politikusokról.…..
   Kerek egy éve érdeklődve látogattam el a néhai WestBalkánba szervezett, Budapest Fashion Week elnevezésű rendezvényre: vajh' hol tart a magyar divatszakma? Utána azt gondoltam, bár ne tettem volna – noha voltak árulkodó jelek, például hogy egy MySpace-oldal(!) az…..
  Orbán te cigány egy bölcs dakota mondta: „Pintért és Bakondit húzd a faszodra!! Második adag. ..
Grift 2011.05.08 12:43:29
@Billy the kid:
esetleg valami érdemi, alemberkém?
Grift 2011.05.08 17:34:36
@bbjnick: :)
Grift 2011.05.09 14:11:22
@Billy the kid:

tegyen már be egy munkaszerződést, ami tartalmazza a nyugdíjbamenés lehetséges időpontját! köszönöm! ja, hogy olyan nincs, akkor ne tessen marhaságokat beszélni.
hangsúlyozom, egy kurva rendőr, részeges barom lógós tűzoltó és egyéb alember sem fog nyugdíjba menni negyvenvalahány, de ötvanvalahány évesen sem.
Mandiner blog Vad Magyarország 2011.04.06 12:01:00
„Kerestem az utat, sirattam a tájat, a patakot, a poros utcát, a nádast, a cserszagú erdőt, mindent, de nem találtam kibúvót, és nem vettem észre, hogy közben - megtaláltam a hazámat.” (Fekete István)  Két év alatt, húsz helyszínen összesen 234 nap forgatás,…..
Grift 2011.05.08 20:15:13
@Alfőmérnök:
szegények. én biztos voltam benne, hogy kifizetik a nyüzsgésüket, de ezek szerint csak használták őket pár nap cirkuszra. szar érzés lehet.
  Hiába hisszük, hogy teljesen autonómok vagyunk, és mindentől függetlenül tudunk cselekedni – egy személy története mindig családjának történetébe ágyazódik be. Családunk privát mítosza erőteljesen meghatároz minket – mondta egyszer egyik…..
Grift 2011.05.08 20:01:07
@bbjnick:

"egy idő után mindenki belefáradt, hogy csak neki lehet igaza"

kire hasonlít ez a kis bbjnick? :)
Grift 2011.05.08 20:06:50
@tewton:
á, tőlem ne várjon ilyet. én hamar rájöttem, hogy egyik legfontosabb küldetésünk, hogy a poszt és a kommentek világát, a rokonaink bennünk élnek, meg ilyen marhaságok, gyorsan felejtsem el. a rokonaink idegenek, csak megszokjuk őket.
 ....................................................................................................................................          philo  ❘  artificium  ❘…..
Grift 2011.05.07 13:22:20
@tewton:
na álljon meg a menet! ne vizionáljon ide lengyel parasztzsidókat! a vidéki, nemzettesthez olyannyira tapadó zsidóról, aki egy lélegzetet szívott a néppel, /persze, jób lázadása, mi? meg a faszom!/ arról, olvasson ottan amit felhoz a kereső, ha beüti egan ede.
másrészt. a pesti zsidóság elenyésző kisebbsége volt a német-cseh vidékekről érkező intelligens zsidónak /akik leszármazottjai a mai napig szar pólisizzák az újlipót fajtársakat/ a pesti kabarészerző zsidó az egy generációra volt a vidéki zsidó apukától. pestet ez a tarnopolista, bunkó zsidó jelentette.
  Fotogén kis tüntetés volt a pénteki, úgyhogy fotóztunk dögivel. Első adag. ..
  Tudósítóink a Nádor téren örökítették meg a jelenetet, ahogy az egyik tüntető egy Dávid-csillagos (az izraelire emlékeztető) lobogót lobbantott lángra. A nagy füsttől nem sokat lehetett látni, így nem lehet tudni, hogy a zászlót meggyújtó, fekete kabátos férfi a…..
Grift 2011.05.06 18:28:00
    „XIII. Leó pápa 1891. május 15-én tette közzé Rerum novarum kezdetű híres enciklikáját, melyet a katolicizmus közéleti kiáltványaként tartanak számon azóta. A körlevél az újkori kapitalizmus kritikájának alapvető dokumentuma” – írta Farkas…..
Grift 2011.05.06 14:41:55
@jan:
a jogállam látszata fenntartásának rögös útján az alkotmány bíróság, vagy hogy hívják őket.
Grift 2011.05.06 14:48:59
@bbjnick:
bizony most igaza van.
miután felszámoltuk ehelyt a konzervatív eszmét /micsoda majompofájú egy faszság!/ most fel kell morzsolnunk a vízkeleti féle közgazdász profánegyházat. a dobray meg amilyen jól indult, vagy jókor kezdtem odafigyelni rá, hát akkora egy zavaros seggfej lett.
Grift 2011.05.06 14:52:06
@Téglagyári Megálló:
mondjuk, tényleg itten kezdődne. nem onnan, hogy néhány dimitrovtéri alember odalök minket multicselédnek.
  Megszűnik a Corvinus. Felnégyelik. Vagy mégsem. Diákok az utcán, Ferenc a Fácsén, Szanyi kapitány a barikádokon.   Az Origo által közzétett felsőoktatási koncepció szerint tizenkét egyetem maradna, s ezek között nem szerepel a Budapesti Corvinus Egyetem (leánykori…..
 „Egyszemélyben testesítem meg az új függetlenséget” (Tétényi Éva az MSZP majálisán)   Fidesz-országnak van egy klerikális fellegvára, amelyik úgy működik, mint egy Mrozek-novella. Úgy van sötét, úgy nem mozdul semmi és úgy nincs pénz semmire, hogy…..
Grift 2011.05.04 13:10:26
@Lew Archer:
hát tudja, nincs igaza. maguk elvégzik a műegyetemet, elmennek a termelésbe, azt' azt hiszik, mindenki hülye, hogy nem tud vas-szén állapotábrát, vagy mi a tökömet csinálni, meg egyebek. a politikus a korrupciós háló őreként sokkal jobban látja a dolgokat, mint maguk, akik azt hiszik, hogy pedig nem. pedig de. ottan ülnek a politikusok minden szinten a háló szélén és figyelnek. egy városi képviselő pontosan ismeri a helyi vállalkozások jövedelmezőségét, ügyes-bajos dolgait, főbb számait, piaci súlyát, miegyebet. hiszen abból él.
a korrupció elegáns, hazugságmentes, valós számokkal dolgozó, az egyébként máshol ismeretlen becsület alapján álló, világában mozogni, sokkal nagyobb tudást ad, mint az maga elgondolná. de majd ezt is belátja.
Mandiner blog Cigányok ideje 2011.05.04 08:41:00
  „Nem is utolsó nép ez az én cigányom: Tűz van bennök, uram, hogy szinte süt, ragyog...” (Arany János: A nagyidai cigányok)   Most, hogy megismerkedtünk a rasszista vizelés tényállásával – sajátos magyar ízt adva ezzel az etnikai konfliktusok évezredes…..
  „Oh, my God, just look at me Grandpa been rappin' since '83” (Too Many Rappers/New Reactionaries)   A papák bizony a nyolcvanas évek eleje óta szövegelnek, és most visszatértek egy új lemezzel: az elmúlt években kihívások sorát, köztük a rákot is le kellett…..
  „Egy asszony, aki azt ismételgette, nagyon fél, és azt kérte, a neve ne is szerepeljen cikkünkben, azt vette észre, hogy az egyik „betyár” be akar mászni hozzá. Többen kiabálni kezdtek, a férfiak visszafutottak az utca másik végéről, ebből alakult ki a…..
Grift 2011.05.01 17:03:54
@bbjnick:

a bizalomhiány oka a tapasztalat. egyetlen nemzet fiainak mondják, ha kitelepül /disszidál/ külföldre, és van olyan szerencséje, hogy találkozik egy igaz emberrel, szóval az az egy igaz ad majd neki egy jótanácsot. magyartól ne kérj semmit, magyarban ne bízzál, ha munkát kaptál, na mondd el magyarnak, mert kirúgat a munkahelyedről. a magyar gátlástalanul egoista, ebből fakadóan gonosz, és alattomos. bárkin keresztülgázol, ha úgy érzi előnye lesz belőle.
tulajdonképpen ama dec. 5. is erről szólt.
és most lehet hörögni.
pedig ez az alap. kimondjuk az igazat, és akkor van mit orvosolni.
Grift 2011.05.02 10:48:51
@tewton:
igaza lehet! :)