Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jesszumpapa

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A miniatűr adagok a menő vendéglátóipari egységek sajátosságai és aki ilyen helyre meg, az megérdemli, ha éhen marad. Ám Vacska és társasága a Centrál Kávéházban nem ehhez szoktak, de az új séf úgy látszik egy másik iskolából származik. Egy olyanból, ahol extrém módon…..
jesszumpapa 2009.01.21 19:35:43
jesszumpapa 2009.01.21 20:20:51
@mamapicilánya: Látom túl kombinálsz mindent, nem javult a helyzet.
Pizsama von Flanel a magánlevélnek álcázott spam egy újabb mutácáióját küldte el nekünk: kedves mindenki  barátnője, Gabi a pc szervíz mellett édibédi kölyök pulikat próbál ránkerőszakolni. Kéri, hogy küldd tovább a cuki képeket az ismerőseidnek, hogy a szegény,…..
India fogyasztóvédői még nem tiltakoztak a Homárnál, de minden pillanatban csöröghet a telefon Pitta leleplező felvételének közlése után. Az orosz húsostáskagyártók féltékenyen figyelnek, a darált medvetalpszállítmányok már uton vannak a pékségek felé. Levél alant:…..
A Zóna Taxinál Novi szerint nem tudják kik dolgoznak, nem ismerik a saját sofőrjeiket vagy valaki hamisítja ezt a kiváló márkát: Külföldi hölgy megérkezik a éjjel a Népligeti buszpályaudvarra, majd szerencsétlenségére, egy valamilyen okból ott lebzselő Zóna Taxis autóba…..
Örömtől duzzad a Homár összes ollója: a cukorbetegeknek készült teáról szóló posztjaink (1, 2) nyomán reklámfelügyeleti eljárást kezdeményez az Országos Gyógyszerészeti Intézet a gyártóval szemben. Mert bár a forgalmazó Pharmaherb Kft. vezetője azt elismerte, hogy egyes…..
jesszumpapa 2008.11.20 20:46:00