Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WesT

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Benzinest? Hülye vagy? 2014.02.04 06:20:00
Nem sokat gondolkodnék, ha új autóba motort kellene választanom. Elfogytak az érvek a benzinesek mellett. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
WesT 2014.02.04 10:01:59
@Hiszékeny Úr: Csak tdci, és hdi, és tdi céges autókkal megyek felváltva heti 1500-2000km-t. :) SAJNOS sokkal (szerintem minimum ötször) többet megyek dízellel, mint benzinnel.

Gyűlölöm a dízelt, nem is tagadom senki előtt, ha jó lenne beismerném. A nyomatékot meg kenje mindenki a hajára abban az 1500 tartományban.
Ahogy én vezetek a tankolási kimutatások alapján 7-8 literes átlagfogyasztásaim vannak a dízelekkel. Én nem tudok észérvet felhozni a dízel mellett, sajnálom.

Mindig mosolyt csal az arcomra, mikor a saját autómmal 80tól 150-ig harmadikban előzök egyet, és mindig káromkodok mikor a céges köcsögdízeleket vezetem.

A kisköbcentis benzineseket meg hagyni kéne a picsába. Zsákutca, pár év múlva remélhetőleg sehol sem lesznek. De ugyan ez elmondható a kis dízelekről is. Aki vezetett 1.4tdci-t, az tudja. Annál vacakabb motor talán a világon nem létezik, és egyáltalán nem érdekel hogy 5 litert eszik.

Aki a fogyasztásra élvez (ami egyáltalán nem olyan sokkal kevesebb), meg le tudja írni az árát vegyen dízelt, mindenki másnak ott a benzin.

Másrészről mindenki azt vesz amit akar, ha nekem a pápa mondaná hogy vegyek dízelt, megmosolyognám, de nem érdekelne.
Egeret szült a Kúria - röviden ezt történt hétfőn, miután a testület jogegységi döntésében kimondta, van olyan, hogy devizahitel. Miklós barátommal úgy döntöttünk, hogy közösen merengünk egyet ezen a híren, részint mert mindketten írtunk már a témáról, részint mert…..
Belsőség Kungur, már Mazdával 2013.08.28 19:19:23
Indulás után nagyon gyorsan kiderült, hogy itt nincs autópálya, és az út elég rossz. Konkrétan amolyan román-magyar átmenet, kilométere válogatja. Nekem furcsa volt, hogy épp itt, ahol az orosz földgáz 90%-a, ami sok lóvé, és marha sok kőolaj van, ami az útépítés alapanyaga,…..
Boldog új évet, pupákok! A Karotta-háztartás halmazati influenzafertőzéstől szenved, így sajnos a szokásos szószátyárságra nem számíthattok, mert nem nagyon látok a láztól. Viszont nagyszerű örömhíreim vannak. Egyrészt elkészült a Hangyász futóműállítás utáni…..
Szórakoztató álomvilág lehet az, amiben a szocialisták élnek. Az ő alternatív valóságuk jelentősen különbözik a Fideszétől, ám semmivel közelebb nincs a vérvalóhoz, mint az Orbáné. Amíg emezék nemzeti pántlikás győzelmi jelentésbe csomagolnák a seggpöttyrokonságot is,…..
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
Valahová a végtelen múltba kéne visszanyúlni, ha arról lenne szó, hogy mióta tervezzük már Szabó Gyuri barátunk csodálatos Volvójának leforgatását. György, aki lényegében egy két lábon járó stílustanulmány is lehetne (bár ez ellen kétségkívül tiltakozni fog itt alant,…..
Ha a Transformers című filmet említem, valószínűleg senkinek nem mondok újat. Az Autobotok és az Álcák harca egy kifogyhatatlan energiaforrásért már-már klasszikus magasságokba emelkedik. Ezt lovagolta meg az egyik orosz bajtárs, aki egy japán belpiacra szánt Toyota Mark II-est…..
Anyám, ez az első bejegyzés, amit már te is olvashatsz. Tudom, egy keményen túlszívott Woody Allen sem szorong egy fiát féltő anyánál különben, de ennyi vas közt talán már nem tereh látni egyszem magzatod. A múlt héten gazdagon termett a fémfa. Alighogy elkészült a rendes…..
Az utolsó 100 napot alaposan be kell osztani. Ezt erősítette meg bennem a múlt péntek, amikor először – és egészen biztosan utoljára – veszekedtünk egy kicsit Adorjánnal. A helyzet az, hogy a dicsőséges áprilisi hadjárat meglehetősen lehangolóan alakult. Ezt a keserű…..
Több, mint 40 kiosztott díj, amiből a hajtáslánc is kapott kettőt. Valóban az Insignia 4x4 az elérhető legjobb négykerékhajtás a középkategóriában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
 Felhívásunk kérdezz-felelek-posztja.UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel gyorsan megtudtuk a bérsisak, transzponder (köridő méréshez) és a komplett box bérleti díját, íme:         Bukósisak – kb. 25-30 darab áll…..
Könnyed kis műsorunk Winkler és Pista mellett ezúttal Nínó Karottával, Dr.Göbölyössel és a Büszke Roncsautósok szellemi vezetőjével, Csikós Zsolttal jelentkezik.Mai műsorunk kommentposztja...
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
WesT 2012.02.07 15:50:27
Ma reggel beszéltem Barnával, így ismét vannak friss - és exkluzív - híreink a Rallye Monte Carlo Historique-on versenyző magyar párosról. A legfontosabb, hogy versenyben vannak, az autó műszaki hiba nélkül megy, és eddig kalandjuk (megforgás, túlcsúszás) sem volt. Az…..
WesT 2012.02.02 21:13:37
Belsőség Az év autós reklámja? 2012.01.19 13:10:00
Könnyen meglehet, hogy már ilyen korán kénytelenek vagyunk kiosztani ezt a címet. A Volkswagennek - úgy látszik - bejött a Csillagok Háborúja-téma, hiszen tavaly több díjat is besöpörtek a kis Darth Vaderrel. A SuperBowl döntőjének legnézettebb reklámfilmje lett, márpedig ez…..
TComment Sörért rendszámot 2012.01.18 06:15:00
A fényhidas Focus kombi már a felüljárón bekapcsolta a villogókat, aztán egyre türelmetlenebbül villogtatta a reflektort is. Semmi baj, drágám... Mai cikkünk blogposztja...
WesT 2012.01.18 15:02:32
Én annyira utálom a rendőrséget, hogy nagyon.

Nem rég esett meg velem, hogy egész napos horgászat után éjszaka lépkedtem haza, és sikerült 15km-en 3 igazoltatásba beleszaladnom. Az első kettő 2 gyakornok srác volt, látták nem vagyok terrorista, bebaszva se vagyok, egyszerűen csak haza szeretnék menni aludni. A harmadiknál már messziről láttam, lesz egy ingyen kuponom a szopóálarc szakszerű használatára. Igazi tányérsapka lenyomatos nyugdíjazás előtti robotzsaru. Elkéri az okmányokat, nagyon nézi körbe az autót,majd eltűnnek. Jó 10 perc telik el, komolyan elkezdett érdekelni vajon mivel állnak elő, de gondolataim kínos csendjét megtörte Columbo hadnagy. Kiszállásra biztatott, hogy nyissam már ki neki a csomagtartót, ha már ilyen szép esténk van. Kinyitottam, természetesen 6 tonna horgászfelszerelés, jött is a kérdés honnan van, és mit keres itt. Kezdték lehúzni a fejemben a rolót. Mit bazdmeg szerinted? Csókolom az enyém, és horgászni voltam. Jó, akkor legyen szíves megmutatni a fogást. Én nem hozok el halat sosem. De azért pakoljak már ki mutassam meg. Na ekkor egy lágyan elengedett "aztajókurvaanyádat hintáztasd vagy 2 napig a malév üdülőben" kíséretében megkérdeztem, hogy most szórakozol velem, vagy csak imponálni akarsz az újoncnak... 20 évesen nyilván horgásznak álcázva csempészem a katit ukránból. Természetesen felháborodva közölték hogy még be is visznek ha így folytatom. Kipakoltam az összes cuccom 95%-át, amikor viccesen megjegyezte, hogy egy hülye vagyok, amiért ennyi szarral járok pecázni, és jó utat kívánt. Én is megköszöntem a kellemes társaságot, és hazaindultam...

Mi a tanulság? foggggalmam sincs. de attól még rühellem az összeset.
Slovakiaringes kiruccanásunk központi anyaga volt a Caterham Roadsport – Mazda MX5 összehasonlító teszt. Ami elsőre elég merésznek tűnik, pedig több bennük a közös, mint hinnék. Mindkettő kétszemélyes roadster, szívómotorral, hátsókerék-hajtással, sperrdifivel. Az egyik…..
Furcsa népek a finnek - talán a nyelvrokonságon kívül ez minden közös vonásuk velünk, magyarokkal - hiszen ott élnek fenn, északon, ahol a madár se jár, 338 145 négyzetkilométeren lézengenek alig több, mint ötmillióan és köszönik, egész jól elvannak. A munkanélküliség…..