Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarfful

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lesújtó hír, hogy vége a Lucasartsnak (született Lucasfilm Games), a Disney bezárja. Nem olyan meglepő ez, régi Monkey Island-osok, Ron Gilbert és Dave Grossman is írják, hogy erre azért lehetett számítani. A stúdió az utóbbi években nem nagyon találta a helyét a piacon, a Disney…..
Felhasználási terület: esküvői, legénybúcsú powerpoint, ballagás, esküvői bevonulózene; egyénieskedő, nem tánctanár, hanem valami jazzbalettező osztálytárs által betanított szalagavató táncok; szegény dalai láma gondolatait páracseppes vörös rózsás háttéren YouTube…..
Az egyik legnevesebb tudományos lap, a Nature is megemlékezik arról a tanulmányról, amely szerint a videojátékok pozitív hatásaival foglalkozó kutatások erősen kifogásolhatók szakmailag. A tanulmányt a Tallahassee-ban található Florida Állami Egyetem kutatói készítették Walter…..
Tarfful 2011.09.20 12:04:49
@paraszgyerek: Kissé kételkedem ebben a képességfejelődésben. Nyilván lehet olyan játékot csinálni, ami mondjuk egy kisgyereknél fejleszti az alakfelismerést, nyelvtant, helyesírást meg efféléket, de pl. a fentebb citált fps-től vagy autóversenytől szerintem nem lesznek jobbak a vizuális képességei, mivel ő egy 2D képernyőn látja az egészet, a valóság meg eggyel több D :)

@Neretil: Szerintem se olyan nehéz kitalálni egy ilyet, pl. autóversenynél elég annyit mondani nekik, hogy versenyezz minél jobban, aztán persze akármilyen paramétert mérhetnek közben.
Mai sztárunk gyurma fejszerkezetével és másnapos Bud Spencer szemeivel a tipikus genyó karakter. Pedig nem így indult neki: a nagy sikerű Volt egyszer egy Amerika egyik sztárjáról van szó William Forsytheról.William 1955-ben született Brooklynban, de már fiatalon átment Los…..
90 Autóskártya 2011.07.03 08:00:00
Hengerek száma: 12… Áhh, nekem 10. Végsebesség: 329 km/h… Nekem 290 km/h. Hengerűrtartalom: 5770 ccm… Hahá, nekem 5900, én viszem! Aki nem tudja, hogy miről van szó, az a cikk elolvasása után sem fogja, a többieknek viszont már az első mondat után is minden tiszta…..
90 G-Play – Gengszter korszak 2011.05.14 14:30:00
Év: 1996 A napsütéses 90-es évek egyik árnyékos foltjára emlékezünk ma, ahol a térfigyelőmentes közterületeken Szicíliánál is durvább maffiaháború dúlt, fekete bálnamercikkel, szőkülő HTO-val, hátlövéses rendőröngyilkosságokkal, fütyülő golyókkal és robbanó…..
Tavaly augusztusban indult útjára a Mikron blog, mára pedig az egyik legnagyobb magyar tudományos hírbloggá nőtte ki magát. A születésnap apropóján egy a szokásosnál közvetlenebb bejegyzésben a blog hátterével ismerkedhettek meg.164 bejegyzés, 541 hozzászólás és több mint…..
Tarfful 2010.09.13 21:22:08
Az NST történetének egyik leghosszabb és legintenzívebb, gyalázkodásoktól sem mentes  thread-je zárult le ma, Fabregas marad az Arsenalban, és a körülményeket patikamérlegen porciózva, emberi és sportszakmai szempontok szerint is így van ez jól. 2010 nyarán ez egy olyan…..
Komment ide!..
Tarfful 2010.06.14 16:46:25
@rexford: nekem idáig minőségben csalódás a VB. A német meg a ghánai meccset leszámítva nem igazán volt rendes pörgős meccs, és sok meccs kb a támadósorok bénázásáról szólt eddig: mellélövik, utolsó passzt elrontják stb. Valaki már fejtegette itt korábban, ennek is lehet a labda az oka?
Az eddigiek közül a legsimábbnak látszó csoporttal folytatódik a RádióQ-val közös vb-váró sorozatunk, az E csoport küzdelmei elsősorban a hollandok felpörgetésére szolgálnak majd. Ugyanakkor mindenképp érdekes meccsek következnek, hiszen négy teljesen ellentétes…..
Jelenleg olyan focinemzet vagyunk, akik hétről-hétre kiemelik, számolják, hogy az a 3-4 játékosunk, akiket a focivilág boldogabb felén is számon tartanak, és az a legfeljebb egy tucat, aki olyan bajnokságban kap kisebb-nagyobb szerepet, amit a tévében is látni lehet, rúg-e gólt,…..
A réz kémiai vegyjele Cu, rendszáma 29, de ez senkit sem érdekel, hiszen nyilván az aranyra hajt mindenki. Különösen igaz ez a május 29-én feldübörgő NST-kupára, melynek sikerült méltó helyszínt találnunk. Így most felszabadult egy kis időnk, melyben rendületlenül tovább…..
Itt a húsvét, itt a nyúl, szombaton meg Cselszi-Mú - skandálhatnánk a faszipántos rímet, ha nem az Old Traffordon rendeznék a forduló rangadóját. Sok mindenről dönthet a koradélutáni összecsapás, de semmiről sem fog. Szerintünk egy döntetlennel mindenki ellenne egy darabig,…..
Tarfful 2010.04.02 16:53:12
@Rooney82: na, kikerestem, Valencia 5 góllal :)

Nehezen tudom elképzelni, hogy Park menjen fejelni, de a védők lekötésére jó lesz, aztán hátha csurran-cseppen neki is valami. Flether viszont jó lesz oda és most nagyon vezére kell hogy legyen a csapatnak.

"Idén Rooney nélkül 9 meccset játszottunk idén.
Ezeken 8gy 1v 16-3-as gólkülönbség.
Például a PL-ben 3meccsen nélküle. 3 győzelem:)
Ok persze nem a Chelsea szintű csapatok ellen, de nélküle is elég jók vagyunk:) "

Most derül ki, mennyit érnek Rooney nélkül :)
Tarfful 2010.04.02 19:10:59
@Rooney82: vazze, ezt már nem érek rá kikeresni :)
Utolsó próbálkozásként meg betippelem Vidicet.
Na.
Tarfful 2010.04.02 19:24:37
@mickeyknox: tudom, hogy az az öngól. Azt sejtettem, hogy az öngólokkal együtt a 3. "legeredményesebb" játékos kell.
De nem erőlködnék tovább, mert innentől kezdve minden próbálkozásom lassan nevetség tárgya :)
Kérem tisztelettel, pontosan 40 évvel ezelőtt, ezen a napon (naná, hogy péntekre esett, és ha engem kérdezel, biztos vagyok benne, hogy mocskos-szar, esős idő kellett, hogy legyen) Európában megjelent a Black Sabbath első lemeze. Igaz, ezt egy brutálisan erős sor követte (1975-re már…..
Nou San Trafford Eb-sorsolás 2012 2010.02.07 11:02:00
Jó ebédhez szól a nóta; 12.00-tól az Eurosporton és az UEFA honlapján is nyomon követhető a 2012-es, elsikkasztott Európa-bajnokság sorsolása. Az utóbbi évekre nem lehet panaszunk, még a dél-afrikai vb-selejtező csoportunk volt a legnehezebb, így kicsit tartunk tőle, hogy ezúttal…..
Huszonnyolc gólt, kiváló meccseket, egy sütnivaló ökröt, még egy sütnivaló ökröt, no meg a Grenoble első győzelmét hoztuk el nektek a tizenötödik francia összefoglalóban. A kommentek közt megbúvó coming-out-sorozat (franciaposztot olvasok, magamtól, úristen!) láttán nem…..
Utoljára valami Bee Gees jutott el ilyen magasságokba, de most simán lecsapdáztuk, meg különben is, ki a fene akar rájuk emlékezni, mikor itt száguld tovább a Rorschach. Rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé,…..
Kedves olvasók!Új rovatot indítunk, melyben sportolók hasonmásait keressük meg. Kezdetnek az U20-as válogatott tagjait vettük górcső alá!Jó szórakozást hozzá!M.Z. & Ő.T...
A Balha Lujza téren felállított, világító igluról annyit lehetett tudni, hogy fiatal művészek és építészek alkotása, és biológiai módszerekkel tisztítja a szmogos levegőt. Ami nemes cél, végül is a szennyezett levegő rossz, a tiszta pedig nagyon egészséges. De mégis,…..
Tarfful 2009.10.11 11:01:44
@natuck:
1. Ha fa méretűre építjük, akkor biztosan. Mindenképpen nagyobb hatékonysággal termeli az oxigént.
2. Ez már ízlés kérdése :) de szerintem ezt is lehet szépre csinálni.
Minden háztetőre kéne egy nagyobb ilyen.
Az újoncok nagyot alkottak hét közben: a Burnley-meglePI NAgyobbat szólt ugyan, de a JJB-ben is kaszálni lehetett a vendéggyőzelemmel és a Birmingham is kitett magért, vagy inkább megdolgozott a szerencséjéért. A Pool kitömte a Stoke-ot, a múltheti legyőzője pedig a tabella élére…..
Tarfful 2009.08.21 18:22:51
@Pampito: Az a szekció már alakul, Defoe személyében. És Heskey-vel is lehetne játszatni azt az egyfélét, amit tud. Év végére pedig SAF újra gyilkost farag Owenből ;)
Tarfful 2009.08.21 19:20:46
@Woland: Nem mondanám, hogy Spurs drukker vagyok, de mindig is szimpatizáltam velük.

Az a fura, hogy idén nyáron nem is igazoltak olyan sokat, (Crouch, Bassong, + két fiatal valaki), a középpálya lényegében változatlan. Mégis HR ebből a keretből kihozza a legjobbat egyelőre.
Ha köcsög futballisták kellenek, az ember automatikusan Olaszország felé fordul, de idén csalódást kell okoznunk: Materazzi padozik, Ibrahimovic jámborabb volt, mint egy büfiző újszülött, Nedved meg már nem ért utol senkit, hogy széjjelrúghassa. Az ígéretes importáruk között…..
1. Nehogy már a Levszki Szófia a csoportkörbe jusson! Na de tényleg. Pláne, hogy lesz ott elég olyan csapat, akik még az EL-csoportkörébe se feltétlenül kellenének. (Koppenhága-APOEL, Salzburg-Haifa, Ventspils-Zürich párosítások).2. Ciki, hogy a Battle of Britaint Angliai Csatának…..