Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Láng Judit2

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mure lashe Phral, Phenyale patyivale! Tumende dav duma phenav e shukar paramicha. "Jokhar sas, sas kaj nas, jekh bari chikenalyi bokolyi, haj jekh piri pherde shax. Ande muri godyi avilas tela zeleno vesh e but rom, e cherhara  beshenas, khelenas, haj gilyabenas..." O Phuro, o Papo e…..
Láng Judit2 2013.07.31 08:04:32
A Jobbik által gründolt N1 (Nemzeti1) TV bő éve megszűnt híradóját egy olyan cég csinálta, amely azóta 122 millió forintot kapott műsoraiért a köztévétől. A Dextramédia egyik tulajdosona Moys Zoltán, aki Lezsák Sándornak, az Országgyűlés fideszes alelnökének a…..
Varánusz Társalogjunk nácikkal? 2013.04.25 04:58:03
Egyszervolt országban nem könnyű eldönteni szóba álljunk-e a nácikkal. Igen, utóbbi alatt a közbeszéd többnyire a Jobbikot érti továbbra is, a bíróság ítéletét a párt egyes képviselőinek és holdudvarának megnyilvánulásai után Vona Gábor nagyjából a hajára is kenheti, a…..
Romániai cigány rabszolgavásár plakátja A kutatók általában a „második nagy cigány vándorlás” néven emlegetik a kelet-európai cigányok 19. századi nyugati irányú migrációját. A vándorlás fő okát sokan kizárólag a romániai cigány rabszolgák…..
 Az elmúlt év végére elkészült és a kormány elfogadta a választások óta várt ún. cigány felzárkózási stratégiát. Csak emlékeztetőül, ennek a programnak, illetve az EU tíz éves roma stratégiájának létrehozása volt a kormány egyik sokat reklámozott célja. Kár,…..
  Bizsufülbevalót lopott Budapest belvárosának egyik üzletéből három, gimnazista kamaszlány pár héttel ezelőtt. Őrizetbe vették, majd fogdába zárták őket az ügyet vizsgáló V. kerületi rendőrök. Egy internetes közösségi portál oldalán az érdekvédők…..
A legendás Világ Tanítónői sorozatban egy írónő és egy hercegnő spirituális kapcsolata következik. Higgyünk, bízva tanuljunk segíteni! Varázsolni... A Legenda két nőről beszél, akik az erdőkkel egyidős úrnőhitűek leszármazottai, az almában hisznek, az…..
Láng Judit2 2010.09.09 09:55:13
Láng Judit2 2010.09.10 06:00:15
@Láng Judit3: Köszönöm a dicséretet. Viszont nem tudom ki vagy drusza:)
„A fogság dicstelen volt és megalázó, testileg-lelkileg gyötrő, halálos meghasonlást hozott a fogvatartottak világnézetébe, és nyílt törést az életükben. A háborútól függött a sorsuk, amelyben nem vettek részt, kívülről, messziről és a francia sajtó speciális…..
Sokan ismerik, sokan látták, de biztosan van még, aki nem: nekik ajánljuk, Szalay Kriszta kezdeményezése mellé, ezt a dalt, hogy álljon itt egy szép példa a közös éneklés megvalósítására:..
Láng Judit2 2010.06.09 13:05:30
IrodalmiCentrifugA A Növény üzen 2010.05.10 12:00:00
"A pollen és parlagfű allergia a növények összehangolt figyelmeztetése egy földi faj, az ember számára. A növény a földet benépesítő klorofilltudatú élet, anyánk az evolúcióban. Növényanyánk egy földi faj, a kender megkülönböztetésére hívja fel az ember…..
"— Egyáltalán milyen meghibásodást tud szenvedni egy vonat? — nézett rám. — Most ezt tőlem kérdezed? — néztem rá vissza. — Há bazmeg. Ki jár ipariba, te vagy én? Énnekem hol tanítanak ilyeneket, hogy egy vonatban mi hogy van? Ilyen…..
A Trafó Kortárs Művészetek Háza közel húsz éve szolgálja az alternatív színházi és művészeti szcénát, a táncosokat, intermédia-művészeket és zenészeket. Előadásaiban bízhat a betérő: nemigen unatkozik majd. A Liliom utca és a Tűzoltó utca kereszteződésében…..
Láng Judit2 2010.04.22 18:30:22
"Ön is tanúja lehet olyan veszélyes helyzetnek, melynek során megtámadnak, megsértenek vagy megfenyegetnek embereket. A bátor viselkedés tíz tanácsát bárki használhatja anélkül, hogy önmagát veszélybe sodorná." Bőni Gina a Manush Alapítvány munkatársa hívta fel a…..
Április 9-e és 11-e között az idén 14. alkalommal rendezik meg a Pszinapszis-t, mely most az Utak labirintusa alcímet kapta. A Budapesti Pszichológiai Napokat főként egyetemistáknak és a pszichológia iránt érdeklődőknek szervezi egy lelkes és folyamatosan változó csoport, mely a…..
3 éve történt:  "Vajon hogyan működne nemzetatya a gettóban? Vona? Orbán? Mesterházi? Bokros? Készültek egyáltalán, vagy otthon felejtették a munkafüzetüket?Ez kardinális kérdés, minimum vizsgázni kéne a jelölteknek női elméletből, cigányból, horvátcigányból és…..
Gordon Agáta Magdolna negyed című szociografikus sorozatát, melynek fejezeteit honlapunkon folyamatosan olvashatják, Evu rajzolta képregénnyé. A képregény-sorozat tizenegyedik részében új élet érkezik a kis lakásba, s az is kiderül, miből áll egy hétgyermekes család…..
Láng Judit2 2010.03.24 08:19:40
„Meggyőződésem, hogy krízisben a magyar demokrácia és ennek a válságnak a gyökerei a társadalmi mentalitás hiányosságaiban keresendők.” - 2010 a szegénység és a társadalmi kirekesztés elleni küzdelem Európai Éve. Az Év egyik Arca Bódis Kriszta, az Irodalmi…..
Láng Judit2 2010.03.17 08:21:50
Az Irodalmi Centrifuga egyik alapítóját, Bódis Krisztát 2010. március 15-e alkalmából a Magyar Köztársasági érdemrend polgári tagozatának Lovagkeresztjével tüntetik ki. A díjátadó ünnepségre ma délelőtt kerül sor. A kitüntetett hölgyekről a kitüntetések listájának…..
Láng Judit2 2010.03.13 09:20:26
"Milyen érdekes, a rokonaim a harmadikon pont azok lettek, akik kilencen élnek egy szobakonyhában. 18 rokon, akik tudomásul veszik, hogy én meg egyedül, egy ugyanakkora lakásban."Gordon Agáta Magdolna-negyed sorozatának 17. részét olvashatják. A sorozatból készülő…..
Gordon Agáta Magdolna negyed című szociografikus sorozatát, melynek fejezeteit honlapunkon folyamatosan olvashatják, Evu rajzolta képregénnyé. A képregény-sorozat kilencedik részében kiderül, hogyan készül a palacsinta...
Láng Judit2 2010.02.22 15:23:00
"Mért ne akarná a legjobbat a hazájában, a népének egy négy gyerekes apa, akinek három nagylánya van, focista fia, kenyere, bora, takarója, felesége. Mért ne akarná, hogy a gyerekei a legboldogabb államban éljenek, kommunikatívan, kreatívan és hittel, akadálymentesen és…..
"Magyarországon van egy elég álságos és épp ezért rengeteg kockázatot rejtő vélekedés arról, hogyha egy szervezetnek vonzó, közérdeklődésre számot tartó céljai vannak, akkor ab ovo jogosult támogatásra." Eszik Zoltánnal, az ActionCoach Magyarország…..