Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csittcsett

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az álláskeresés óhatatlanul együtt jár a kudarccal, és ezt azok, akik számára a kudarc minden esetben tragikus, nagyon megszenvedik. Miután így vagyunk szocializálva a poroszos oktatás által, elég sok szenvedéssel fog járni sokaknak minden kudarc. A poszt további részében kudarc helyett a…..
csittcsett 2019.04.23 11:46:38
@jobangel: Hát igen, sajnos sokszor 110% lehet a megfelelés, ha nekik olcsójánosok kellenek inkább, vagy valójában meg is van rá az emberük, csak muszáj megpályáztatni az állást, mert ez a vállalati előírás. Nem könnyű.
Egy mopsz és két cica osztozik a fürdőkádon, példás higgadtsággal kezelve a helyzetet. ..
Az igazi Hachiko a múlt század elején Japánban 9 évig várta a pályaudvaron elhunyt gazdáját. A filmben egy amerikai családhoz kerül az akita kölyök, akiből a főszereplő professzor (Richard Gere) hűséges társa lesz. Nagyon szép, megható film a hűségről, amit nem szabad…..
"Mellékelten elküldöm kiskutyám néhány babakori képét, remélem elég cukinak találjátok a megjelentetésre. Poppy egy törpeuszkár-palotakutya keverék kislány. Most már 3 éves, de ezek a képek még az érkezése napján készültek kb.8 hetes korában. Az alsón tisztán…..
Méghogy nincs kutya macska között nem létezik igazi barátság.Piri cicánk 1,5 éves kan cicus, első perctől kezdve befogadta Prézlit. Eltűri a bohóckodásait, megosztja vele még az ágyát is. Persze rosszalkodni is közösen jó.Piri nevéhez annyi, hogy a gyerköcök piros cicának…..